پس حداقل یه محدودیتی بزارین بنظرم بهتره...به نقل از مُحسن :بیچاره ها همینطوری امتیازم نمیتونن بدن که البته خوبه.. ولی نه جالب نیست، اون شوق شروع کار رو ازشون میگیره.

آقا اين فرهنگ بايد جا بيفته كه هر كيبه نقل از پدرام.فــ :به نظرم بهتر ميشه اگه كاري بكنين كه كاربراي تزه عضو شده تا يه مدتي نتونن تاپيك ارسال كنن
اين طوري اول با محيط اينجا اشنا ميشن و بلافاصله تاپيك نميدن

آقا راس میگه فک کنم قبلن یه تاپیکی دیده بودم در مورد همین خوشامدگویی به کاربرای جدیدو اینا بود...به نقل از Rainman :يه ايميلي؛پي دي افي چيزي بهش بدين اين نكته رو متوجه بشه...
بعد از يه مدت كار مياد دستش ديگه...

آخرش قرار شد هر کسی به هرکی خواست هر پ.خ ای که دوست داشت بدهبه نقل از MissMarvelous :آقا راس میگه فک کنم قبلن یه تاپیکی دیده بودم در مورد همین خوشامدگویی به کاربرای جدیدو اینا بود...
اون چی شد به نتیجه رسید ؟

نه نمیشهبه نقل از The Magnate :سلام.
بهتر نیست شما هم امکان مشاهده کاربران آنلاین حاضر در سایت رو برای اعضا قرار بدین؟
این امکان مزیت های زیادی داره از جمله این که می توان از این موضوع که افراد حاضر در سایت در حال مشاهده چه صفحه ای هستن،آگاه شد.
همچنین این که هر فرد در یک لحظه مشخص در حال انجام چه کاری و یا بازدید از چه صفحه ای هست.
این امکان هم جالبه و هم به کاربران کمک می کنه با تاپیک های بیشتری آشنا بشن.
مثلا ممکنه یکی از کاربران در حال مشاهده یه تاپیک مفید باشه که از چشم بقیه دور مونده باشه،با استفاده از این امکان میشه از وجود همچین تاپیک هایی با خبر شد و از محتویاتشون استفاده کرد.
موفق باشید.

به نقل از The Magnate :سلام.
بهتر نیست شما هم امکان مشاهده کاربران آنلاین حاضر در سایت رو برای اعضا قرار بدین؟
این امکان مزیت های زیادی داره از جمله این که می توان از این موضوع که افراد حاضر در سایت در حال مشاهده چه صفحه ای هستن،آگاه شد.
همچنین این که هر فرد در یک لحظه مشخص در حال انجام چه کاری و یا بازدید از چه صفحه ای هست.
این امکان هم جالبه و هم به کاربران کمک می کنه با تاپیک های بیشتری آشنا بشن.
مثلا ممکنه یکی از کاربران در حال مشاهده یه تاپیک مفید باشه که از چشم بقیه دور مونده باشه،با استفاده از این امکان میشه از وجود همچین تاپیک هایی با خبر شد و از محتویاتشون استفاده کرد.
موفق باشید.

از چه نظر بی جنبه هستن؟به نقل از Amir - Eblis :امکان خوبیه ، دلیل اصلیش اینه که متأسفانه بیشینه ی کاربرا بی جنبه تر از این حرفان ...