به نقل از ~Sheyda~ :چرا خودکشی گناه داره؟
این اختیار انسان رو زیر سوال می بره
کی گفتهبه نقل از angelina :هر چیزی راه حل داره الا مرگ این نظر منه!
به نظر من یه دلیلش همون دلیلیه که مواد مخدر و... گناه داره. داری حق زندگی رو از خودت میگیری. همونطوری که با قتل حق یه آدم دیگه از زنده بودن رو ازش میگیری.به نقل از ~Sheyda~ :چرا خودکشی گناه داره؟
این اختیار انسان رو زیر سوال می بره
به نقل از بهزاد ن.م :دلیل برای خودکشی هم خواستین اینقدر براتون میارم که همه با هم بریم خودکشی کنیمولی الان مت بگیم دلایلش قابل حله که نشد راه، کسی که میخواد خودش رو بکشه باید قانع بشه، چطوری قانعش کنیم ؟؟؟
در هر حال ایا جان من برای مدتی و توی بازه ی زمانی ای مال خودم نیست.پس اختیارشم با خودمه.پس چرا باید گناه باشه؟به نقل از oo00oo :یادمه معلمون میگفت خودکشی به این خاطر گناهه که انسان تو کار خدا دخالت کرده
یعنی به خدا میگه من خودم میدونم کی باید بمیرم تو نمیخواد دخالت کنی.
به همین خاطر گناه کبریه هستش.
اینم از تحلیل معلم ما![]()
به نقل از ~DREAM~ :کسی که میخواد خودش رو بکشه قانع هست
ما باید قانعش کنیم که اینکارو نکنه
نه اینکه اینکارو بکنه! منظور این بود؟
به نظر من اگه کسی از ته دل با جرئت بخواد اینکارو بکنه می کنه
مثلا دوست من
باهاش حرف میزدم اعصاب نداشت گفت میخوام خودمو بکشم دیگه خسته شدم
من تا اومدم بگم نه
قطع کرد
منم به تموم کسایی که فکر می کردم میتونن کاری بکنن زنگ زدم
ولی اون خودشو کشته بود
![]()
به نظرم تو این موارد ما نمیتونیم کار عظیمی انجام بدیم ! شاید بتونیم فکر طرفُ واسه چند روز دُرُس کنیم ولی اصلش کار روانشناس ، یا کسیه که طرف واقعا قبولش داره !به نقل از •Silmarillion• :نمیدونم اینجور دلیل میشه جزو دلیل کدوم نو خودکشی ها..ولی الان شرح میدم ببینین به نظر شما چجوری میشه فرد رو منصرف کرد
یکی که میگه من عاشق زندگیمم ، هیچ مشکلیم باش ندارم ولی فلان هدف (فرضا کنکور ، که برا همه ملموس باشه ) آخرین هدف زندگیمه..کاری ندارم بعدش که بکنم.پس میرم خودمو میکشم
در حالی که هم همه خیلی دوسش دارن هم خیلی موفقه هم همه چی.(+ خیلی هم محکم و قطعه و با خوشحالی اینو میگه)
خوب حالا چجوری اینو میشه حالیش کرد که کارش احمقانس ؟![]()
شاعر بهرام!!حرف قشنگی میزنه:اول تولد بعد مدرسه دانشگاه زن و بچه و بعد می افتی میمیری بگو به من اینه زندگیه خوب نه؟به نقل از بهزاد ن.م :من یه چیزیو درست درک نمی کنم
اگه هدف ایشون کنکوره پس یه بعدی هم داره، آخه کنکور رو آدم می ده که یه جایی قبول شه،درس بخونه،شغل خوب پیدا کنه و...
در کل یه مقدار نظر دارم که بدم :
یه مقدار راجع به خوبی هاش صحبت می کنیم و از اینا به اینجا می رسونیمش که بودنش برای خیلی ها فایده داره
خلا3 که سعی می کنیم با این چیزا دوباره ببریمش سمت منطق و عقل و احساس نسبت به ادامه ی زندگی
نه آرمانی که تو ذهنش ساخته که الان دیگه اهدافش تموم شده و می تونه بره....
به نقل از prabd.chess :شاعر بهرام!!حرف قشنگی میزنه:اول تولد بعد مدرسه دانشگاه زن و بچه و بعد می افتی میمیری بگو به من اینه زندگیه خوب نه؟
خیلی قشنگ روزمرگی و کسل کننده بودن این دنیا رو که موجب خودکشی افراد بسیاری(و شاید حتی در اینده خود من)میشه
باشه تو حال کن ما هم خودکشی!به نقل از smartgirl :ولی میشه تو همین زمان قبل از مرگ حال کرد...![]()
به نقل از prabd.chess :باشه تو حال کن ما هم خودکشی!![]()
من تو بدترین شرایط هم دلم نمیخواد خودکشی کنم... شاید بگید شرایطت اونقدر بد نبود ولی واقعا شرایط بدی رو داشتم.....به نقل از فاطمه ر :راستش یبار وقتی دیگه مشکلاتم به گلوم رسیده بود تیغ دستم گرفتم رو مچم بکشم.کشیدم ولی باترس اما سطحی کشیدم.بعدش سریع رفتم گفتم غلط کردم خدا خودت این امتحانارو میکنی خودتم راه فرارشو نشون بده.ولی تادلت بخواد آرزوی مرگ کردم(اینم خودکشیه؟؟)
شرایطم بد نبودا.از بد بودن خودم نالون بودم.بعدم این ماله دوران جاهلیتم بود.الان آدمبه نقل از smartgirl :من تو بدترین شرایط هم دلم نمیخواد خودکشی کنم... شاید بگید شرایطت اونقدر بد نبود ولی واقعا شرایط بدی رو داشتم.....
راستی یه راه برای خودکشی بگید اگه تصمیم به خودکشی گرفتم شاید به کارم بیاد![]()
با تیغ : خیلی طول میکشه شاید پشیمون شی یا خونواده سر برسن...
پرش از ارتفاع : تا برسی پایین هزار بار به غلط کردم میفتی...
با هفت تیر: خوب اونو دست بچه نمیدن...
سیا نور: نمیتونم پیدا کنم....
راه بعدی رو شما بگید دیگه.....![]()