خودکشی

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : خودکشی

به نقل از ' Shek8fe ' :
به نظر من خود کشی دقیقا " ضعــــــــــــــــف " ـه !
مث اینه که میدون ُ خالی کنی ، هرچقدم همه چیز افتضاحه اگه بمونی و بجنگی برنده ای نه اگه فرار کنی !
لعد اونی که خودکشی میکنه مطمئنه که چیزی که اون ور منتظرشه بهتر از دنیای این وره ؟!
ميدوني چيه اينقد نبايد روياي فك كرد تو اين دنيا هيچ چي شبيه رويا نيست . پس خوبه واقعي نيگا كني . گاهي اوقات به هر چيز نيگا ميكني ، هر كاري ميكني يا... فقط بدبختي ميبيني ، فقط بدشانسي ميبيني يا ... كه هيچ قدرتي حتي اعتماد به نفسه خودت هم نميتونه جلوي اون دووم بياره . آره اينا حقيقت زندگيه برا كسي كه تو همه جا غرورشو له كردن همه جا تو سرش زدن پس خواهش ميكنم داغ دل اون آدمايي كه اينجوري هستنو با گفتن عبارات رويايي خراب نكن چون ديگه نميخوان شما ها هم بهشون طعنه بزنين [-(

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از ' Shek8fe ' :
به نظر من خود کشی دقیقا " ضعــــــــــــــــف " ـه !
مث اینه که میدون ُ خالی کنی ، هرچقدم همه چیز افتضاحه اگه بمونی و بجنگی برنده ای نه اگه فرار کنی !
لعد اونی که خودکشی میکنه مطمئنه که چیزی که اون ور منتظرشه بهتر از دنیای این وره ؟!
نظر شما محترم
اول این که اینا همش حرفای چی میگن بهش :-? ازینا که تو رادیو مثلا میگه "با خودت بگو امروز چه روز خوبیه، به همه سلام کن و ..." .ما بهش میگیم حرفای احمقانه
می دونی مردم چرا انقلاب می کنن؟انقلاب می کنن که شرایط فعلی رو فقط نداشته باشن، بعدش مهم نیست براشون.البته در اکثر مواقع گند می زنن.خود آدم ها هم بعضی اوقات به یه جا می رسن که مرگو به زندگی، وجود نداشتن رو به وجود داشتن ترجیح میدن.بله بعدشو نمی دونه ولی فقط می خواد این شرایط نباشه
کسی می دونه بعد از مرگ چی میشه؟نه نمی دونه
آره خیلی وقتا آدم ضعیفه میگه کم آوردم.عیبی داره؟خیلیا مثل شما روحیه جنگیدن ندارن.نمی شه کاریش کرد.خیلی وقتا آدم انگیزه ای واسه زنده بودن نداره.پس چرا باید زندگی کنه وقتی انقدر مشکلات واسش هست بدون هیچ لذتی :-/
مثلا یه آدم 70 ساله که مثلا تنهاست چرا باید زندگی کنه؟وقتی نمی تونه لذت ببره؟

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ببخشید مزاحم میشم

الان توی این 8-9 صفحه که صحبت شده به چه نتایجی رسیدید ؟!

اگه کسی بگه خسته شدم و کم آوردم و دیگه نمی تونم باید چی کار کرد ؟!
باهاش حرف بزنیم و متقاعدش کنیم زنده بمونه یا بزاریم هر کاری میخواد بکنه ؟!

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از بهزاد ن.م :
ببخشید مزاحم میشم

الان توی این 8-9 صفحه که صحبت شده به چه نتایجی رسیدید ؟!

اگه کسی بگه خسته شدم و کم آوردم و دیگه نمی تونم باید چی کار کرد ؟!
باهاش حرف بزنیم و متقاعدش کنیم زنده بمونه یا بزاریم هر کاری میخواد بکنه ؟!
بستگی به کم آوردگیش داره و این که چجور آدمیه
آزادی بدیم بهش که از زندگیش لذت ببره.نه بخاطر 4 تا باور مسخره و احمقانه و بیجای این مملکت زندگیش زهر مار شه بهش.کلا نباید زندگی رو جدی گرفت.تا میشه باید لذت برد ولی مگه می ذارن این خونواده ها؟؟ :|

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

ولی تا اونجایی که من فهمیدم زندگی جای لذت بردن نداره

یعنی درد و رنج ها و سختی هاش بیشتر از لذت هاشه

کلا تصمیم سختیه که بمونی یا بری....

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از بهزاد ن.م :
ولی تا اونجایی که من فهمیدم زندگی جای لذت بردن نداره

یعنی درد و رنج ها و سختی هاش بیشتر از لذت هاشه

کلا تصمیم سختیه که بمونی یا بری....
بله بهزاد حق با تو است.ولی من میگم اقا جان اصن شاید دلیلی پشت کارش باشه ما را چه؟

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من که نگفتم حتما باید منصرفش کنیم ولی تو این دنیا :

هیچ چیز دلیل هیچ چیز نیست!!!

میگم چطوری بفهمیم می شه کمک کرد یا نه ؟!

یعنی شاید طرف خسته شده و یه مقدارش جوی باشه که فشار زندگی روش وارد کرده باشه ولی شاید بشه کمکش کرد و منصرفش کرد و احتمالا آینده ی خوبی داشته باشه....

یعنی نمیشه ؟!

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از بهزاد ن.م :
من که نگفتم حتما باید منصرفش کنیم ولی تو این دنیا :

هیچ چیز دلیل هیچ چیز نیست!!!

میگم چطوری بفهمیم می شه کمک کرد یا نه ؟!

یعنی شاید طرف خسته شده و یه مقدارش جوی باشه که فشار زندگی روش وارد کرده باشه ولی شاید بشه کمکش کرد و منصرفش کرد و احتمالا آینده ی خوبی داشته باشه....

یعنی نمیشه ؟!
اگه چیزی واسش مونده باشه که بشه بهش امیدوار شه آره میشه کمکش کرد که بمونه! با انگیزه دادن.فقط باید یه چیزی تو زندگیِ اون پیدا کنی که بشه واسش پر رنگش کرد...

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

پس میشه نتیجه گرفت که نباید زود نا امید شد

همین شاید که میاد تو کار یعنی هنوز هیچ چیزی قطعی نشده که بخوایم بر اساس اون تصمیم بگیریم که باید رفت یا موند

درست میگم ؟!

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من یه ذره بحث رو علمی می کنم :D:
اصولن خودکشی چند نوع هست[nb]طبق اونی که من خوندم از نظر دورکیم[/nb]:
1.خـــــــودکشی ناشی از بی هنجاری: وقتی جامعه هنجاری نداشته باشه که فرد رو محدود کنه.[nb]این طور خودکشی در جوامعه مترقی زیاد هست.[/nb]
2.خــــودکشی خودخواهانه یا فردگرایانه: وقتی فرد به هر دلیل از جامعه جدا بشه[nb]وقتی یکی از همه ی گروه های دوستی طرد بشه به این سمت خودکشی میره[/nb]
3.خودکشی تقدیر گرایانه: جامعه به فرد هنجارهایی تحمیل کند که فرد اونو با آرزوهاش در تضاد بدونه و از طرفی هم چاره ای جز قبول این ارزش ها نداشته باشه[nb]خودکشی های به خاطر افشای ارتباط نا مشروع یک دختر با فردی دیگه[/nb]
4.خودکشی نوع دوستانه یا دیگر خواهانه: اگر در جامعه وجدان جمعی حاکم باشه و فرد عملی بکنه که به این ساختار آسیب رسونده باشه خودش رو فدا کنه[nb]مثل کاپیتان کشتی تایتانیک[/nb]
می خوام بدونم به نظرتون کدوم یکی از اینا توی جامعه ی ما یشتر هست و راه حل درمانش چیه؟(البته از نظر علمی نه احساسی)

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

یک کم بحث زیادی علمی شد هنگ کردم :D

به نظر من تو ایران اکثر خودکشی ها مربوط به این بشه که فرد تو شرایطی قرار می گیره که کمتر کسی درکش می کنه و راه حلی برای نجات از اون وضعیت پیدا نمی کنه

فکر کنم بشه مورد دوم، فرد گرایانه....

راه حل خاصی هنوز نمی تونم براش ارائه بدم.

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از احمدرضا.ج :
من یه ذره بحث رو علمی می کنم :D:
اصولن خودکشی چند نوع هست[nb]طبق اونی که من خوندم از نظر دورکیم[/nb]:
1.خـــــــودکشی ناشی از بی هنجاری: وقتی جامعه هنجاری نداشته باشه که فرد رو محدود کنه.[nb]این طور خودکشی در جوامعه مترقی زیاد هست.[/nb]
2.خــــودکشی خودخواهانه یا فردگرایانه: وقتی فرد به هر دلیل از جامعه جدا بشه[nb]وقتی یکی از همه ی گروه های دوستی طرد بشه به این سمت خودکشی میره[/nb]
3.خودکشی تقدیر گرایانه: جامعه به فرد هنجارهایی تحمیل کند که فرد اونو با آرزوهاش در تضاد بدونه و از طرفی هم چاره ای جز قبول این ارزش ها نداشته باشه[nb]خودکشی های به خاطر افشای ارتباط نا مشروع یک دختر با فردی دیگه[/nb]
4.خودکشی نوع دوستانه یا دیگر خواهانه: اگر در جامعه وجدان جمعی حاکم باشه و فرد عملی بکنه که به این ساختار آسیب رسونده باشه خودش رو فدا کنه[nb]مثل کاپیتان کشتی تایتانیک[/nb]
می خوام بدونم به نظرتون کدوم یکی از اینا توی جامعه ی ما یشتر هست و راه حل درمانش چیه؟(البته از نظر علمی نه احساسی)
فك كنم گروه سوم بيشتر باشه چون هميشه تو ايران گاهي اوقات يه كسايي يه كارايي رو ميكنن كه كل تقديرتو عوض ميكنه

احمدرضا.ج: برای راحت تر فهمیدن نظرت جای اون رو عوض کردم.

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

هر روز که میگذره
نظرم عوض میشه
آقا خودکشی کار خوبیه (;

نمی دونم واقعا!

*SADEGH*

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
مدال المپیاد
پارسال المپیاد ریاضی شرکت کردم ولی به دلیل یه سری مسائل سر آزمون نرفتم. امسال هم که فیزیک شرکت کردم ....سال دیگه هم شیمی که همرو شرکت کرده باشم
دانشگاه
شریف احتمالا .....&&&
رشته دانشگاه
الکترونیک...نرم افزار............

ما که اهل این کار ها نیستیم...........یعنی اینقدر احمق نیستم
ولی 1 سوال ...... مگه نمیگن که بهشت و رستگاری و این دنیا به درد نمی خوره و این حرفا ...... پس چرا خودشون رو نمی کشن ؟ که به رستگاری و... برسن ؟

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من اول یه تذکر کوچیک بدم :
اینکه بیایم بگیم خودکشی کار احمقانه ای به حساب میاد یا بگیم هر کی خودکشی میکنه یعنی بدبخته و ضعیفه و از اینجور حرفا اصلا خوب نیست
چرا؟! برای اینکه طرف مقابل اول به صورت ناخودآگاه یه حسی پیدا میکنه که مخالفت کنه، یعنی اگه میخواد به این نتیجه بر3 که کار خوبی نمیکنه به خاطر این حس به تصمیمش ادامه میده و سعی میکنه نشون بده که احمق نیست

کسایی که میگن این دنیا خوب نیست و به درد نمی خوره درست میگن، ولی دلیل نمیشه که آدم خودش رو بکشه که به خوبی ها بر3
این که میگیم اینجا خوب نیست برا اینه که به دنیای دیگه ای بعد از مرگ اعتقاد داریم، توی همین اعتقادمون هم گفته که باید زندگی کنی و تلاش کنی تا توی اون دنیا وضعت توپ باشه و خودکشی رو هم جزو بدترین گناها قرار داده....

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

هرچند نظر شخصیم اینه که خودکشی فرار از سختی زندگیه و خیلی کار بی خودیه

ولی اگر خودتون رو جای فردی که می خواد خودکشی کنه قرار بدید خیلی هم منطقی به نظر می رسه

قضیه اینه که باید دلایل خودکشی رو کشف کرد و برطرف کرد

اون وقت می رسیم به حرف اول که خودکشی کار چرتیه

مثلا جونم بگه خدمتتون:

افسردگی: می شه با مشاور و روانشناس حلش کرد

فقر: می شه با ایجاد اشتغال حلش کرد

آزار خانواده(یه سری خانواده ها بیمارن! بچه هاشون داغون می شن) نظارت به حقوق کودک و جلوگیری از بچه دار شدن این افراد

....

کلا خیلی از موارد خودکشی رو می شه کم کرد

sheitoon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
rafsanjan
دانشگاه
ایران
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

به نظر من هیچ دلیلی برای خودکشی نیست

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

دقیقا موافقم به نظر من تو این دنیا هر چیزی راه حلی داره وقتی آدم می تونه واسه ی مشکلاتش راه حل پیدا کنه چرا دست به چنین کاری بزنه؟؟می تونه یه راه حل منطقی پیدا کنه!!

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر

به نقل از angelina :
دقیقا موافقم به نظر من تو این دنیا هر چیزی راه حلی داره وقتی آدم می تونه واسه ی مشکلاتش راه حل پیدا کنه چرا دست به چنین کاری بزنه؟؟می تونه یه راه حل منطقی پیدا کنه!!
اول اینکه برای هرچیزی نمیشه راه حل پیدا کرد, این واضح تر از اون هست که بخوایم سرش بحث کنیم.
ثانیا (از دیدگاه فردی حرف میزنم که به زندگی پس از مرگ اعتقاد نداره): چرا بیخودی خودمونو زحمت بدیم؟ وقتی میشه مرد و به آرامش ابدی رسید چرا باید کلی تلاش کرد برای حل مشکلات. در حقیقت این آرامش ابدی, در حالت عادیش هم تحریک کننده هست, چه برسه به وقتی که اوضاع مناسبی نداشته باشی.

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

هر چیزی راه حل داره الا مرگ این نظر منه!

بالا