خودکشی

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : خودکشی

به نقل از Shadow! :
آخه کنجکاو بودن واسه دیدن اون دنیا هیچ معنی ای نداره ! یعنی طرف یه مشکلی داشته که همچین کنجکاوی ای کرده ! میل به جاودانگی و زندگی تو تمام انسان های سالم هست. یه امر و علاقه ثابت شده و شناخته شده هست. اگه اون طرف عقلش درست کار میکرد که نمی آوردنش تیمارستان تو به حرفاش گوش بدی که :))
من که قانع شدم ولی فکر نکنم با بحث بیشتر به جایی برسیم.جای فکر داره این موضوع

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

چرابحث الکی میکنید؟
اون بدبختی که بخوادخودکشی کنه دیگه به این حرفا
نه توجه میکنه
اگه توجه هم بکنه عمل نمیکنه بهش
بیاین یکم کاربردی بحث کنیم
خب حالایکی به این مرحله که خودکشی آخرین راه رسید
اطرافیانش چیکارمیتونن براش بکنن تاازاین وضعیت خارج شه؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Amir Hossein :
چرابحث الکی میکنید؟
نه توجه میکنه
برای راه حل ول باید ریشه یابی کنیم دلیشو.من نظرمو گفتم.میتونه ناامیدی باشه میتونه هم نباشه!

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Amir Hossein :
چرابحث الکی میکنید؟
نه توجه میکنه
به نقل از prabd.chess :
برای راه حل ول باید ریشه یابی کنیم دلیشو.من نظرمو گفتم.میتونه ناامیدی باشه میتونه هم نباشه!

ریشه یابی درسته، اما بیشتر از نظر جامعه شناسی و اینا. یعنی به طور کلی برای کمتر کردن آمار خودکشی در جامعه. اما وقتی یه نفر تصمیم خودکشی گرفته دیگه وقتی برای ریشه یابی و حل آرام آرام قضیه نیست. فکر میکنم باید اول به یه روانشناس یا حتی روانپزشک مراجعه کنن، بعد میتونن ریشه یابی کنن تا مشکل حل شه.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
ریشه یابی درسته، اما بیشتر از نظر جامعه شناسی و اینا. یعنی به طور کلی برای کمتر کردن آمار خودکشی در جامعه. اما وقتی یه نفر تصمیم خودکشی گرفته دیگه وقتی برای ریشه یابی و حل آرام آرام قضیه نیست. فکر میکنم باید اول به یه روانشناس یا حتی روانپزشک مراجعه کنن، بعد میتونن ریشه یابی کنن تا مشکل حل شه.
ببین روانپزشک تو ایران بد جا افتاده.فک میکنن فقط دارو میده.در حالی که این بخش کوچکی از کارشه و اصل کارش رواندرمانی از طریق صحبته و نه دارو.روانشناس هم بیشتر تو کار نظریه دادن و ایناس مثل فروید.ولی تو ایران جایگاهش برا درمان بیمار پایین تره(روانشناس انسانی و روانپزشک تجربی میخونن)من خودم عاشق جفتشونم.
حرفت رو قبول ندارم.من میگم بذار خودش برا خودش تصمیم بگیره.شاید چیزی تو خودکشی دیده که شما ها ندیدن خب(همچین امکانی هست.پستای قبلمو بخون)

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

ولي قبول كنين واقعا بعضي موقع ها هيچ چيز و هيچ فكري بجز خودكشي براي آدم وجود نداره . لابد ميگين به جنبه هاي خوب زندگي فك كن در صورتي كه هيچ كدوم از اين جنبه ديگه وجود ندارن و از بين رفتن =((

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
ببین روانپزشک تو ایران بد جا افتاده.فک میکنن فقط دارو میده.در حالی که این بخش کوچکی از کارشه و اصل کارش رواندرمانی از طریق صحبته و نه دارو.روانشناس هم بیشتر تو کار نظریه دادن و ایناس مثل فروید.ولی تو ایران جایگاهش برا درمان بیمار پایین تره(روانشناس انسانی و روانپزشک تجربی میخونن)
چرا فکر میکنی که من فرق بینشون و کار هرکدوم رو نمیدونم؟!!

به نقل از prabd.chess :
حرفت رو قبول ندارم.من میگم بذار خودش برا خودش تصمیم بگیره.شاید چیزی تو خودکشی دیده که شما ها ندیدن خب(همچین امکانی هست.پستای قبلمو بخون)

ببین خودش موقعی باید موقعی تصمیم بگیره که عقلش کار کنه! وقتی اونقدر از زندگی خستس که چشماش هیج جارو نمیبینه نمیتونه درست تصمیم بگیره. ما باید به عنوان اطرافیان کمکشون کنیم.
تو اگه یکی از دوستات بخواد خودکشی کنه و تو بشناسیش و بدونی میتونه یه آینده خوب داشته باشه یا مشکلش حل میشه، سعی نمیکنی منصرفش کنی؟؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
چرا فکر میکنی که من فرق بینشون و کار هرکدوم رو نمیدونم؟!!

ببین خودش موقعی باید موقعی تصمیم بگیره که عقلش کار کنه! وقتی اونقدر از زندگی خستس که چشماش هیج جارو نمیبینه نمیتونه درست تصمیم بگیره. ما باید به عنوان اطرافیان کمکشون کنیم.
تو اگه یکی از دوستات بخواد خودکشی کنه و تو بشناسیش و بدونی میتونه یه آینده خوب داشته باشه یا مشکلش حل میشه، سعی نمیکنی منصرفش کنی؟؟
میدونم که با این جوابم یقین پیدا میکنین که دیوونم ولی چون از این بابت هراسی ندارم راستشو میگم(ازش میپرسم دلیلشو اگه قانعم کرد شاید خودمم خودکشی کتم)
من میگم شاید عقلش کار کنه.خودکشی لزوما به معنای بن بست و ناامیدی نیست که.
درباره ی ایندش:دوستای من همه کسایین که موفقیت های جامعه رو پوچ میدونن(همین که مثلا دکتر پولدار و دارای موقعیت اجتماعی عالی بشیم برا هممون مسخرس).پس دلیل محکمی برا قانع کردنشون نیست

• لایک
امتیازات: dj

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
میدونم که با این جوابم یقین پیدا میکنین که دیوونم ولی چون از این بابت هراسی ندارم راستشو میگم(ازش میپرسم دلیلشو اگه قانعم کرد شاید خودمم خودکشی کتم)
من میگم شاید عقلش کار کنه.خودکشی لزوما به معنای بن بست و ناامیدی نیست که.
درباره ی ایندش:دوستای من همه کسایین که موفقیت های جامعه رو پوچ میدونن(همین که مثلا دکتر پولدار و دارای موقعیت اجتماعی عالی بشیم برا هممون مسخرس).پس دلیل محکمی برا قانع کردنشون نیست

نه به هر حال هر کس نظری داره و نظر شما هم محترم!
اگه کسی بخاطر بن بست و ناامیدی خودکشی نکنه، دلیلش چی میتونه باشه؟
دوستای شما چی رو پوچی نمیدونن دقیقا؟؟

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

یه نفرو میشناسم تا حالا دوبار خودکشی کرده با قرص!
وقتی با قرص میخوای خودکشی کنی و اطرافیانت حداکثر تا 5 دقیقه بعدش میان میبینن که تو قرص خودی میبرنت بیمارستان فوقش معدتو شست و شو میدن که شنیدم دردش از خودکشی بیشتره :Dو یه پرونده واست درست میکنن!
پس قصد طرف خودکشی نبوده ...شاید جلب توجه !شایدم دلیلی که اینجا جای گفتنش نیست!
اگه واقعا" کسی بخواد خودکشی کنه یه راهی پیدا میکنه که واقعا" بمیره !
و اما دلیل خودکشی: فک میکنم بیشتر دلیلش نا امیدیه! گاهی بلند پروازی زیاد باعث نا امیدی میشه گاهی هم باعث امیدواری...
من شدیدا" بلند پروازم شاید واسه همینه که آرزوهای بزرگی دارم و تا وقتی بهشون نرسم قصد مردن ندارم و تاحالا تصمیم به خودکشی نگرفتم...
ولی همین بلند پروازی زیاد گاهی باعث نا امیدی میشه و یه جورایی فکر خودکشی رو میکنی!
ولی خودکشی واسه فقر و تنهایی و شکست عشقی و ... خیلی کار احمقانه ایه!خیلی...
یعنی یه آدم باید خیلی نادون باشه که بخواد چنین کاری رو بکنه!!!

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dr.Stansfield :
یه نفرو میشناسم تا حالا دوبار خودکشی کرده با قرص!
وقتی با قرص میخوای خودکشی کنی و اطرافیانت حداکثر تا 5 دقیقه بعدش میان میبینن که تو قرص خودی میبرنت بیمارستان فوقش معدتو شست و شو میدن که شنیدم دردش از خودکشی بیشتره :Dو یه پرونده واست درست میکنن!
پس قصد طرف خودکشی نبوده ...شاید جلب توجه !شایدم دلیلی که اینجا جای گفتنش نیست!
اگه واقعا" کسی بخواد خودکشی کنه یه راهی پیدا میکنه که واقعا" بمیره !
احتمال دیگه ام هست! شاید اون شخص واقعا میخواسته خودکشی کنه اما اونقدر داغون بوده که به راهش فک نکرده همینطور یه چی به ذهنش رسیده، انجام داده.
اگر هم قصدش جلب توجه بوده باشه، یه بار که با قرص خودکشی کرده دیده چقدر درد داره دیگه دفعه دیگه باید یه راه دیگه ای واسه جلب توجه انتخاب میکرده!
به نقل از Dr.Stansfield :
و اما دلیل خودکشی: فک میکنم بیشتر دلیلش نا امیدیه! گاهی بلند پروازی زیاد باعث نا امیدی میشه گاهی هم باعث امیدواری...
من شدیدا" بلند پروازم شاید واسه همینه که آرزوهای بزرگی دارم و تا وقتی بهشون نرسم قصد مردن ندارم و تاحالا تصمیم به خودکشی نگرفتم...
ولی همین بلند پروازی زیاد گاهی باعث نا امیدی میشه و یه جورایی فکر خودکشی رو میکنی!
ولی خودکشی واسه فقر و تنهایی و شکست عشقی و ... خیلی کار احمقانه ایه!خیلی...
یعنی یه آدم باید خیلی نادون باشه که بخواد چنین کاری رو بکنه!!!

یعنی مثلا وقتی یه فرد بلند پرواز به چیزایی که میخواسته نرسیده، این باعث نا امیدیش میشه؟

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از ROzhiN :
احتمال دیگه ام هست! شاید اون شخص واقعا میخواسته خودکشی کنه اما اونقدر داغون بوده که به راهش فک نکرده همینطور یه چی به ذهنش رسیده، انجام داده.
اگر هم قصدش جلب توجه بوده باشه، یه بار که با قرص خودکشی کرده دیده چقدر درد داره دیگه دفعه دیگه باید یه راه دیگه ای واسه جلب توجه انتخاب میکرده!
یعنی مثلا وقتی یه فرد بلند پرواز به چیزایی که میخواسته نرسیده، این باعث نا امیدیش میشه؟
نه....اون فردو خوب میشناسم...راه دیگه ای واسه جلب توجه تو ذهنش نداره !
آره دیگه ببین بلند پروازی خیلی صفت خوبی نیس :Dمنی که بلند پروازم و شدیدا" خیال پرداز همه زندگیمو میذارم واسه رسیدن به اون آرزوهام که شاید خیلیاش عملی نباشه...
بعد یه وقت میشه میفهمم عمرا" نمیتونم به بعضیاش یا خیلیاش برسم...اونموقس که فکر خودکشی میزنه به سرم :D
البته نه در اون حد ولی نا امیدی واسه هر کسی میتونه دلیل خودکشیش بشه ...من بلند پروازیرو واسه خودم مثال زدم...
البته به نظر من خودکشی کلا" واسه آدمای ضعیفه!که قدرت مقابله با هیچ چیزو ندارن :-?

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
نه به هر حال هر کس نظری داره و نظر شما هم محترم!
اگه کسی بخاطر بن بست و ناامیدی خودکشی نکنه، دلیلش چی میتونه باشه؟
دوستای شما چی رو پوچی نمیدونن دقیقا؟؟
ازادی رو.اونا خوشحال هم میشن اگه الان کنکور ندن ولی 30 سالگی به فلسفه ی درس برسن و کنکور بدن چون در اون صورت خودشون اینو انتخاب کردن

• لایک
امتیازات: dj

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از prabd.chess :
ازادی رو.اونا خوشحال هم میشن اگه الان کنکور ندن ولی 30 سالگی به فلسفه ی درس برسن و کنکور بدن چون در اون صورت خودشون اینو انتخاب کردن
اگه واقعا اینطوریه میتونن همین کارو کنن. کنکور ندن، هروقت به فلسفه درس رسیدن برن کنکور بدن که خودشون اینو انتخاب کرده باشن!
جواب سطر دوم پستم رو ندادی.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
اگه واقعا اینطوریه میتونن همین کارو کنن. کنکور ندن، هروقت به فلسفه درس رسیدن برن کنکور بدن که خودشون اینو انتخاب کرده باشن!
جواب سطر دوم پستم رو ندادی.
انقد شجاعت ندارن.پدر مادرشون هم نمیذارن.شاید اگه اختیارشون دست خودشون بود این کارو میکردن.
ج خط دومت:کنجکاوی!میخواد ببینه اون دنیایی هست یا نه و اگه هست چه جوریه.شایدم خستگی از موفقیت(مثلا پسر یکی از این ثروتمندترین های دنیا چند وقت پیش خودشو انداخت تو دریا که کوسه بخوردش(دلیلش این بود که خسته شدم!همه ی لذات رو کردم بذار این لذت!!!!!!!!!!!رو هم تجربه کنم)

!...Ana...!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد...!
دانشگاه
همونجایی که آینده باش�

حرف خودکشی همیشه لذت بخشه ...هر آدمی به اقتضای سنش به خود کشی فکر کرده...دلیلش یکی از جنبه های شخصی زندگیش بوده...
اما جرئت به عمل رسوندنش ُ اونایی دارن که به آخر خط رسیدن ُ چه میدونم مثلا غیرتشون بیشتره...
مثلا خود من وقتی مامان بابام دعوا می کنن یه تیغ بر میدارم میرم تو حموم ولی تا می خوام به دستم نزدیک کنم مثل سگ می لرزم...چون بی عرضم ُ کارم به جاهای باریک نکشیده هنوز
چون بچم ُ معنی واقعی خودکشی ُ نفهمیدم...

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از !...Ana...! :
حرف خودکشی همیشه لذت بخشه ...هر آدمی به اقتضای سنش به خود کشی فکر کرده...دلیلش یکی از جنبه های شخصی زندگیش بوده...
اما جرئت به عمل رسوندنش ُ اونایی دارن که به آخر خط رسیدن ُ چه میدونم مثلا غیرتشون بیشتره...
مثلا خود من وقتی مامان بابام دعوا می کنن یه تیغ بر میدارم میرم تو حموم ولی تا می خوام به دستم نزدیک کنم مثل سگ می لرزم...چون بی عرضم ُ کارم به جاهای باریک نکشیده هنوز
چون بچم ُ معنی واقعی خودکشی ُ نفهمیدم...

د چرا آخه؟؟مثلا الان زدی خودت رو کشتی!چی میشه مثلا؟؟دعوا ها تموم که نمیشند هیچ!دو طرف زجر بیشتر از الان میکشند!

به نقل از prabd.chess :
انقد شجاعت ندارن.پدر مادرشون هم نمیذارن.شاید اگه اختیارشون دست خودشون بود این کارو میکردن.
ج خط دومت:کنجکاوی!میخواد ببینه اون دنیایی هست یا نه و اگه هست چه جوریه.شایدم خستگی از موفقیت(مثلا پسر یکی از این ثروتمندترین های دنیا چند وقت پیش خودشو انداخت تو دریا که کوسه بخوردش(دلیلش این بود که خسته شدم!همه ی لذات رو کردم بذار این لذت!!!!!!!!!!!رو هم تجربه کنم)

چه لذت شیرینی!تکه تکه شدن در دهان کوسه!خدا نصیب کنه!
یه چیزی میگیا!دیگه طرف واسه هر علتی خودکشی کنه احمق که نیست بیاد واسه یه چنین چیزی خودکشی کنه!
بعدشم اگه طرف میخواد بدونه اون دنیایی هست یا نه بالاخره میمیره.۴ سوا فکر کنم بتونه جلوی کنجکاویش رو بگیره ها!با همین لذایذ دنیا سر کنه.موقع اون هم میرسه...

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : ...

ی خطه آخری هست که اگه فشار روت زیاد بشه بهش میرسی و خیلی راحت خودکشی میکنی حتی با خوشالی

اما این وسط ی کاری آدما از روی عصبانیت به صورته لحظه ای میکنن
من خودم ی بار انجام دادم
هدف خودکشی نبود
انفجار از درون بود

فک کنم خودکشیای الان بیشتر شبیه خودزنی شده
عده ای هستن که با درد دادن به خودشون ی کاری میکنن درد اصلی یادشون بره.م۳ با تیغ زخم کردن خودشون

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من خود کشی دقیقا " ضعــــــــــــــــف " ـه !
مث اینه که میدون ُ خالی کنی ، هرچقدم همه چیز افتضاحه اگه بمونی و بجنگی برنده ای نه اگه فرار کنی !
لعد اونی که خودکشی میکنه مطمئنه که چیزی که اون ور منتظرشه بهتر از دنیای این وره ؟!

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

اگه کسی واقعا خسته شده باشه و نیروی خودکشی انقدر توش قوی شده باشه فقط خودش میتونه برگرده
چرا انقدر نسبت بهش دید منفی دارین آخه؟
به نظر من بعضیا اونقدر زندگیشون مزخرفه که حتی بقیه هم وقتی مرد میگن راحت شد! خدا بیامرزتش

• لایک
امتیازات: Dizzy
بالا