خودکشی

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
پاسخ : خودکشی

به نظر من خودکشی فقط یه وسیله واسه ابراز وجوده !
اکثر کسایی که خودکشی میکنن میدونن که نمی میرن ! و به این امید که بعد از خودکشی زندگی متفاوت و بهتری رو شروع میکنن این کارو انجام میدن !

• لایک
امتیازات: L.E

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

به نقل از Shadow! :
اکثر کسایی که خودکشی میکنن میدونن که نمی میرن ! و به این امید که بعد از خودکشی زندگی متفاوت و بهتری رو شروع میکنن این کارو انجام میدن !
يعني تو اكه بخواي خودكشي كني مطميني كه برميگردي و ميتوني يه زندگي جديد رو شروع كني
نه به نظر من بيشتر افرادي كه اين كارو ميكن ميخوان از اين دنيا برن نه اينكه برگردن و يه زندگي جديدي رو شروع كنن

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Shadow! :
واقعا به نظرت بعد از خودکشی اگه زنده بمونه زندگی بهتری رو شروع کرده همه یه سرکوفت بش می زنن واقعا این زندگی خوبه ؟

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Shadow! :

همیشه اینطور نیست ... خیلیا برای تموم شدن زندگی دست به خودکشی می زنن! (اون که دیگه خودکشی نمیشه اگه بدونه برمیگرده ... میشه همون ابراز وجود!)

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

خب اصلا ابراز وجود براي چي ؟ يعني آدم اينقدر براي زندگيش ارزش قائل نيست كه ميخواد با خودكشي خودشو بين جمع اثبات كنه ! يه كم بي معني نيست! :-?

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از پسر مهربان :
خب اصلا ابراز وجود براي چي ؟ يعني آدم اينقدر براي زندگيش ارزش قائل نيست كه ميخواد با خودكشي خودشو بين جمع اثبات كنه ! يه كم بي معني نيست! :-?

گفتم که ... اون دیگه خودکشی نیست ... (یعنی no مرگ!) ... میشه زخمی شدن و یه مقدار حال خراب و اینا ... در جهت ابراز وجود!

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

کلا کار مضخرفیه..............
اگه آدم زنده باشه 1% ممکنه به هدفش برسه اما اگه بمیره...........................
[-( [-(

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

چه ربطی داره به هدف؟

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

هدف دلیل زنده بودن انسان............

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Cheetah :
چه ربطی داره به هدف؟
ربطش اینه که اگه هدفی داشته باشی، و یک ذره هم شده امید داشته باشی بهش برسی، مگه مریضی خودکشی کنی؟!

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از ROzhiN :
ربطش اینه که اگه هدفی داشته باشی، و یک ذره هم شده امید داشته باشی بهش برسی، مگه مریضی خودکشی کنی؟!

مگه من گفتم باید بریم خودکشی؟ :D میگفتن زندگیه بعدش بهتره ... گفتم خودکشی با ابراز وجود فرق داره ... ابراز وجود فقط اسیب الکی به خود زدنه

من که نگفتم خوبه و برید خودکشی کنید! :D

به نقل از ANTI ZIONISM :
حرفتو قبول ندارم
کی گفته اینو؟
شایدم راست باشه
آخه میشناختم کسیو که هدف داشت و میدونست تلاش کنه میرسه ولی باز اقدام کرد

خب اون دلیلش چی بوده پس؟

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ANTI ZIONISM :
حرفتو قبول ندارم
کی گفته اینو؟
شایدم راست باشه
آخه میشناختم کسیو که هدف داشت و میدونست تلاش کنه میرسه ولی باز اقدام کرد
کسی نگفته! نظر خودمه!
به نقل از Cheetah :
مگه من گفتم باید بریم خودکشی؟ :D میگفتن زندگیه بعدش بهتره ... گفتم خودکشی با ابراز وجود فرق داره ... ابراز وجود فقط اسیب الکی به خود زدنه

من که نگفتم خوبه و برید خودکشی کنید! :D
آره دقیقا فرق داره! اما من فکر میکنم بیشتر کسایی که خودکشی میکنن قصدشون همین ابراز وجوده. حتی اگه بعد از خودکشی بمیرن، باز هم با مرگشون جلب توجه کردن.

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

یکی به من بگه چرا همه رگ دستشونو میزنن ؟
درحالی که اگه شاهرگ گردن رو بزنن در کمتر از 5 ثانیه فرد کاملا به ملکوت می پیونده x:
اما زدن رگ دست فقط در صورتی موجب مرگ میشه که طرف چندین ساعت در همون حالت بمونه و هیچ کمکی بهش نرسه !
درمورد سرکوفت و تحقیر هم فک نکنم هیچوقت همچین چیزی پیش بیاد ! پدر مادرا یه بار از بچشون قافل شدن و نتیجش رو دیدن ! توجهشون بیشتر میشه ! فک نکنم سرکوفتی در کار باشه !
درضمن من تو حرف اولم گفتم اکثر افراد ! حالا باز بیاین بگین همیشه اینجوری نیست :D مگه من گفتم همه و همیشه ؟ من دارم میگم تو خیلی از موارد اینطوریه ! بخصوص تو کشور ما !

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Shadow! :
درحالی که اگه شاهرگ گردن رو بزنن در کمتر از 5 ثانیه فرد کاملا به ملکوت می پیونده x:
اما زدن رگ دست فقط در صورتی موجب مرگ میشه که طرف چندین ساعت در همون حالت بمونه و هیچ کمکی بهش نرسه !
درمورد سرکوفت و تحقیر هم فک نکنم هیچوقت همچین چیزی پیش بیاد ! پدر مادرا یه بار از بچشون قافل شدن و نتیجش رو دیدن ! توجهشون بیشتر میشه ! فک نکنم سرکوفتی در کار باشه !
درضمن من تو حرف اولم گفتم اکثر افراد ! حالا باز بیاین بگین همیشه اینجوری نیست :D مگه من گفتم همه و همیشه ؟ من دارم میگم تو خیلی از موارد اینطوریه ! بخصوص تو کشور ما !
خیلی احمقانس که یه نفر چون پدر و مادر بهش توجه نمیکنن ادای خودکشی دراره! "پدر مادرا یه بار از بچشون قافل شدن و نتیجش رو دیدن ؟؟؟!" شاید به اون کسی که این کارو میکنه هنوز ثابت نشده که هیچ کس بیشتر از پدرو مادر خوبی آدم رو نمیخواد. سرکوفت هم اتفاقا بعدش خواهد خورد. اصلا به نظر من این کار بدتر باعث سردی روابط میشه.
(در ضمن، قافل غلطه!! غافل! :D)

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Shadow! :
ببین نمی دونم چه جوری بگم اول این که آدمی که می خواد خودکشی کنه به اندازه ی کافی نا امید هست از زندگی ولی نه در اون حد که رگ گردنشو بزنه می دونی چه قدر درد داره بعدشم معمولا تو فیلما رگ دست رو مثال میزنن اما بیشترین راه خودکشی تزریق هوا به خونه کمتر از 8 ثانیه بعد تمومه
بعدشم تازه خانواده سرکوفت نزنن که می زنن می دونی بیمارستان به مرکز مبارزه با خودکشی(اسمش یادم نیست)خبر می دن اونا هم تهدید میکنن و تو پرونده می نویسن و نه مدرسه ونه دانشگاه خوبی قبلت نمی کنه #S-:

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

به نقل از مهسا.ق :
می دونی بیمارستان به مرکز مبارزه با خودکشی(اسمش یادم نیست)خبر می دن اونا هم تهدید میکنن و تو پرونده می نویسن و نه مدرسه ونه دانشگاه خوبی قبلت نمی کنه #S-:
از اين جهت مطميني فكر نكنم يه همچين جايي باشه

اگه آدم بهفكر عواقبش باشه و چه ضربه هاي روحي كه به پدر و مادرش ميخوره اصلا به اينجور چيزا مزخرف فكر نميكنه
(البته بگم خودم بعضي وقتا قصد به اين كار ميكنم اما بعد به خاطر پدرو مادرم پشيمون ميشم)

sepehr.s

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز دوره چهارم المپیاد نانو

به نقل از ROzhiN :

اگه هدفی نباشه چی ؟؟؟
معمولا اینجور افراد اینکارو می کنن

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از s₤p₤hr :
اگه هدفی نباشه چی ؟؟؟
معمولا اینجور افراد اینکارو می کنن
نمیدونم. آخه مگه میشه یه نفر از زندگیش هیچی نخواد؟!
این احساسای بی هدفیو اینا بیشتر اوقات کوتاه مدت اند. شاید اگه کسی که میخواد خودکشی کنه یه چند وقت این کارو نکنه و فکر کنه نظرش عوض شه.

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از ROzhiN :
نمیدونم. آخه مگه میشه یه نفر از زندگیش هیچی نخواد؟!
این احساسای بی هدفیو اینا بیشتر اوقات کوتاه مدت اند. شاید اگه کسی که میخواد خودکشی کنه یه چند وقت این کارو نکنه و فکر کنه نظرش عوض شه.
آخه به نظرم کسی که میخواد خودکشی کنه منتظر نمیمونه تا تصمیمش عوض شه

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

رگ گردن درد داره ؟ امتحان کن ببین درد داره یا نه ! :D میگم تو کمتر از 5 ثانیه می میره طرف ! رگ دست که خیلی دردش بیشتره ! تازه باید مدت طولانی تری تحمل کنه
خودکشی واقعی اونیه که در کمترین زمان و با بازده 100% انجام بشه :D
والا من خودکشی نکردم که ببینم رفتار پدر و مادرم بعدش چه تغییری میکنه اما منطق حکم میکنه توجه و محبت اونا زیاد تر بشه نه اینکه سرکوفت بزنن و تحقیر کنن .
نمی دونم چرا بعضیا دارن اینجا از خودکشی دفاع میکنن ! به نظر من خودکشی مال آدمای ضعیفه ! مگه کم آدمایی بودن که بدترین شرایط زندگی رو داشتن اما خودشون رو بالا کشیدن ؟ اتفاقا اکثر مشاهیر و آدمای بزرگ گذشته تلخی داشتن . همشون از ته چاه خودشونو کشیدن بالا ! فقط کافیه یکم عزت نفس داشته باشی ...

بالا