خودکشی

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : خودکشی

به نقل از ســـايــنا :
مرسی روژین ! اصـن همین تاپیک ُ دیدم رفتم عوض کردم امضامو :)آدما هزار تا مشکل دارن تو زندگی ! ولی اگر قبل از همه ی مشکلاشون خدا رو بشناسن ... اگه قبل از همه ی مشکلاشون ... وجود خدا رو تو همون زندگی ِ پر از مشکل احساس کرده باشه و درک کنه اگر خدایی نبود همه چی بدتر از این بود ... اگه اطمینان داشته باشه انتقام از این دنیا و آدماش و خودش کاره خودش نیست ُ کاره خداست ... دست به این کار نمی زنه ...
نمیشه انیطور در مورد این قضیه نسخه پیچید....خیلیا خدا رو اصلا قبول ندارن.یعنی تا مشکلی براشون پیش بیاد،اقدام به خودکشی میکنن؟ :-w

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از .:amir.mr:. :
نمیشه انیطور در مورد این قضیه نسخه پیچید....خیلیا خدا رو اصلا قبول ندارن.یعنی تا مشکلی براشون پیش بیاد،اقدام به خودکشی میکنن؟ :-w
نـــه ! خب اوناـم یه امیدی دارن تو زندگیشون دیگه ! تو صفحه ی قبل گفتم ! یه امیدی باید باشه ! می تونی اسم این امید ُ بزاری خدا .. بزاری خود آدم .. بزاری بچه ـس .. زندگیش ...
من میگم اونایی که هیچ کودوم از اینارو ندارن یکیشو دارن .. خدارو دارن ... !

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

دقیقا میخواسم همینُ بگم !
اونی گه خدا رُ قبول نداره چی ؟
واسه اونم میشه این دلایلُ اورد ؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از ریــحــانــه :
دقیقا میخواسم همینُ بگم !
اونی گه خدا رُ قبول نداره چی ؟
واسه اونم میشه این دلایلُ اورد ؟
:(((
ببین دو حالت وجود داره ! یا یه امیدی داری واسه زندگی که خودکشی نمی کنی ؛ یا امیدی نداری که خودکشی می کنی !
اونایی که خدارو قبول ندارن دو دسته ـن ، اونایی که امیدی دارن تو زندگیشون که خدا نیست که خودکشی نمی کنن ... اونا که امیدی ندارن تو زندگیشون ... خودکشی می کنن ..
اونایی که خدا رو قبول دارن ( که من روی صحبتم با اینا .. ینی با شماس ! ) دو دسته ـن ، امیدی دارن به زندگی که خودکشی نمی کنن ... ؛ اونایی ـم که همه ی امیداشون ُ از دست دادن ، یه چیز ِ از دست ندادنی دارن ... ! که خب باز نباید خودکشی کنن !
اگه دقت کنی من از همون اول روی صحبتم با شما بود ! که مایی که همه یه شرایط خوب داریم چرا باید این حرفارو بزنیم !! و من شرایط ِ وخیمی نمی بینم تو زندگی ِ جوونی همسن و با شرایط ما که بخواد به خاطرش وجود خدارو ببره زیر سوال ...

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ســـايــنا :
ببین دو حالت وجود داره ! یا یه امیدی داری واسه زندگی که خودکشی نمی کنی ؛ یا امیدی نداری که خودکشی می کنی !
اونایی که خدارو قبول ندارن دو دسته ـن ، اونایی که امیدی دارن تو زندگیشون که خدا نیست که خودکشی نمی کنن ... اونا که امیدی ندارن تو زندگیشون ... خودکشی می کنن ..
اونایی که خدا رو قبول دارن ( که من روی صحبتم با اینا .. ینی با شماس ! ) دو دسته ـن ، امیدی دارن به زندگی که خودکشی نمی کنن ... ؛ اونایی ـم که همه ی امیداشون ُ از دست دادن ، یه چیز ِ از دست ندادنی دارن ... ! که خب باز نباید خودکشی کنن !
اگه دقت کنی من از همون اول روی صحبتم با شما بود ! که مایی که همه یه شرایط خوب داریم چرا باید این حرفارو بزنیم !! و من شرایط ِ وخیمی نمی بینم تو زندگی ِ جوونی همسن و با شرایط ما که بخواد به خاطرش وجود خدارو ببره زیر سوال ...
من کلی عرض کردم !
ببین یه چیزی وجود داره . خودمُ نمیگم ولی کی گفته هرکس اینجاس یا مثلا " کسی با شرایط ما " به قول خودت حتما چون مسلمونه خدا رُ قبول داره ؟ شاید فقط یه بت داشته باشه ( کسی که از همه بیشتر قبولش داره منظورمه . ) ولی خدایی نباشه تو زندگیش !
ینی در واقعا اون چیز از دست ندادنیشون اونقدربزرگ نیس که به مشکلات بگن اون هست !

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از ریــحــانــه :
من کلی عرض کردم !
ببین یه چیزی وجود داره . خودمُ نمیگم ولی کی گفته هرکس اینجاس یا مثلا " کسی با شرایط ما " به قول خودت حتما چون مسلمونه خدا رُ قبول داره ؟ شاید فقط یه بت داشته باشه ( کسی که از همه بیشتر قبولش داره منظورمه . ) ولی خدایی نباشه تو زندگیش !
ینی در واقعا اون چیز از دست ندادنیشون اونقدربزرگ نیس که به مشکلات بگن اون هست !
ببین اون که خدا واسش یه بـته ، تو دسته ی اونایی ِ که خدا رو قبول نداره ! ولی به نظر من مشکلات ما حتی اونقدر نیست که به خاطرش بخوایم اون بت رو ببریم زیر سوال ...

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ســـايــنا :
ببین اون که خدا واسش یه بـته ، تو دسته ی اونایی ِ که خدا رو قبول نداره ! ولی به نظر من مشکلات ما حتی اونقدر نیست که به خاطرش بخوایم اون بت رو ببریم زیر سوال ...
اونایی که خدا رُ مثه ما قبول ندارن آدم نیستن ؟
من میگم ینی تو روی صحبتت به کیه ؟
فقط مسلمونایی که میگن خداُ بس ؟
میگم اگه اینُ میگی که پس مسلما همه ی آدمای اینجا اینُ نمیگن ! پس حرفت فقط شامل یه سری از آدمای اینجا میشه .
درسته ؟

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

بحث منطقی و اجتماعی هست؛ نه عقیدتی و مذهبی .
در صورتی که نظری دارید، سعی کنید با حقایق و اثبات های منطقی و یا مسائلی که در اجتماع دیده می شند، علمی بحث کنید !

عقاید و دیدگاه های مذهبی، در نهایت فاقد ارزش محتوایی هستند، حداقل در این انجمن؛
چون اثبات شده نیستند و نوعی تخیل و فکرن ! :)

زندگی حق هر انسانی هست و اگر شخصی این زندگی رو نخواد، حق داره « زندگی نکردن » رو انتخاب کنه؛
اما وظیفه ی انسانی این شخص هست تا برای وجود نداشتن، دلیلی قانع کننده برای نفس خودش بیاره ...

و از نظر من، نه به عقاید مذهبی و نه به دیگران ارتباطی نداره؛ ما برای دیگران زندگی نمی کنیم !

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از Babak_eb :
آقا کی دوست داره خودکشی کنه ؟؟؟ :-\
تا حالا خودکشی کردین ؟؟؟ :O
اصلأ چی میشه که یه نفر به فکر خودکشی میفته ؟؟؟ :-/
خیلی عجیبه که عزیزترین چیزی که خدا بهمون داده را از خودمون بگیریم !!! :rolleyes:
چرا ؟؟؟ :-?
من فقط می خواســتم راجبه این " عزیز ترین چیزی که خدا بمون داده " صحبت کنم که انگار علمی نیست :|

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از ســـايــنا :
بعضی وقتا ناامیدی به جایی میرسه که هرچقدر هم بخوای قدر این چیزی که خدا بهت داده رو بدونی،بازم اثری بر تصمیمت نمیذاره...اصلا معمولا اقدام به خودکشی در عرض چند دقیقه رخ میده...توی اون چند دقیقه که فشار روحی خیلی بالا هست،هرچقدر هم ادم عاقلی باشی،به هیچی جز تموم کردن زندگیی که جز درد و رنج و ناراحتی چیز دیگه ای نداره فکر نمیکنی...خیلی ببخشید،قصدم توهین به حرفات نیست،ولی این حرفا بیشتر شعاره...
به نقل از ســـايــنا :
من فقط می خواســتم راجبه این " عزیز ترین چیزی که خدا بمون داده " صحبت کنم که انگار علمی نیست :|
اینجا انجمن گفت و شنوده...بعد علمیش فکر کنم باید توی انجمن روانشناسی بحث بشه،نه اینجا...در ضمن،شما که فقط دینی بحث میکنین. :-"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

حرفتون درسته ولی به نظر من " اگه میخوایم بحث به جایی برسه" باید یا تاپیکُ منتقل کنیم به انجمن روانشناسی یا اعتقادی .
درسته که اینجا گفتُ شنوده ولی به نظرم این مسئله چیز مهمیه و خیلی بهتره به جایی برسه تا اینکه شنیده بشه .

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

به نقل از ریــحــانــه :
حرفتون درسته ولی به نظر من " اگه میخوایم بحث به جایی برسه" باید یا تاپیکُ منتقل کنیم به انجمن روانشناسی یا اعتقادی .
درسته که اینجا گفتُ شنوده ولی به نظرم این مسئله چیز مهمیه و خیلی بهتره به جایی برسه تا اینکه شنیده بشه .

این مسئله با هیچکدوم از این انجمن ها ارتباطی نداره؛ مسئله اجتماعی هست !
اما این اصرار شما بر پیشبرد بحث بر اساس مسائل اعتقادی که هیچ پایه ی منطقی ای و اثبات شده ای ندارند، کاملاً بی مورد هست ! :)

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از Kinder :
این مسئله با هیچکدوم از این انجمن ها ارتباطی نداره؛ مسئله اجتماعی هست !
اما این اصرار شما بر پیشبرد بحث بر اساس مسائل اعتقادی که هیچ پایه ی منطقی ای و اثبات شده ای ندارند، کاملاً بی مورد هست ! :)
اصلا اینطوری نیست...دو مورد اینجا پیش میاد :
1-اصولا خیلی از دلایلی که اخیرا توی تاپیک مطرح میشه ، به مسائل اعتقادی و دینی بر میگرده
2-ببخشید،ولی وقتی مثلا یه نفر میخواد اقدام به خودکشی کنه یه روانشناس میفرستن سراغش یا یه جامعه شناس؟البته دومی هم تاثیر گذاره،ولی منطق حکم میکنه با بررسی شرایط موجود و همچنین یه کم علم تحلیل شخصیتی(که بازم بر میگرده به روانشناسی) در مورد این تاپیک به نتیجه برسیم

Kinder

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران/جامعه‌شناسی

اصلا اینطوری نیست...دو مورد اینجا پیش میاد :
1-اصولا خیلی از دلایلی که اخیرا توی تاپیک مطرح میشه ، به مسائل اعتقادی و دینی بر میگرده
2-ببخشید،ولی وقتی مثلا یه نفر میخواد اقدام به خودکشی کنه یه روانشناس میفرستن سراغش یا یه جامعه شناس؟البته دومی هم تاثیر گذاره،ولی منطق حکم میکنه با بررسی شرایط موجود و همچنین یه کم علم تحلیل شخصیتی(که بازم بر میگرده به روانشناسی) در مورد این تاپیک به نتیجه برسیم

در اینجا سعی شده دلایل ایجاد تفکر خودکشی در انسان ها که بیشتر به اجتماع مربوط هست بررسی بشه نه درمان شخصی که سعی بر خودکشی داره !!!

این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه !

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر منم وقتی آدم دلیلی واسه بودن تو دنیا نداره خوب هم می تونه بقیه رو راحت کنه هم خودشو
بستگی به این نداره که وضع زندگیت چه جوری باشه. ممکنه یه آدم با بهترین امکانات که من تو خواب ببینم دلیلی واسه زندگیش پیدا نکنه
ولی من شخصا اگه یه روزی خودکشی کنم واسه نمرات و امتحانام بوده

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

خودكشي هميشه بد نيست مثلا موقعي كه ميدوني اگه خودكشي كني ديگران ميفهمند و ميان نجاتت ميدن براي رسيدن به خواسته هاتون خوبه ولي ميدونين بعضي وقتا بزرگترين آرزوت مرگه ! مگه نه؟

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

اگه نیومدن نجات بدن چی؟ =)) =))
آرزوی مرگ موقتیه!
شب بخوابی صبح یادت رفته!

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ..AndromedA.. :
اگه نیومدن نجات بدن چی؟ =)) =))
آرزوی مرگ موقتیه!
شب بخوابی صبح یادت رفته!
اولا گفتم اگه بدوني بيان نجاتت بدن.ثانيا اگه واقعا آرزوي مرگ داشته باشي هيچوقت يادت نميره

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

آدمي كه آرزوي خودكشي داشته باشه همون بهتر كه بميره
چون اين دنيا واسه آدماي ناميد ساخته نشده

Niki7

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
mums
رشته دانشگاه
پزشکی :)

احساس ميكنم داريد اشتباه ميكنيد.اين دنياواسه همه ساخته شده .خوب نيست چون خودتون اميدواريد دنيارو تنهاواسه خودتون بدونيد و اگرواقعانميتونيد چنين افرادي رو درك كنيد بهتره نظر نديد!!در ضمن حرف همديگرو هم الكي تاييد نكنيد يه كم فكر كنيد لطفا!

بالا