خودکشی

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : خودکشی

به نقل از Shadow! :
والا من خودکشی نکردم که ببینم رفتار پدر و مادرم بعدش چه تغییری میکنه اما منطق حکم میکنه توجه و محبت اونا زیاد تر بشه نه اینکه سرکوفت بزنن و تحقیر کنن .
اتفاقا منطق حکم میکنه که وقتی به نظر اونا فرزندشون حماقت کرده دعواش کنن! حالا شاید در آینده مدل زندگیشونو تغییر بدن.
(+ ای که دادم مال قسمت آخر پستت بود!)

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از ROzhiN :
اتفاقا منطق حکم میکنه که وقتی به نظر اونا فرزندشون حماقت کرده دعواش کنن! حالا شاید در آینده مدل زندگیشونو تغییر بدن.
ظاهرش اینه.ولی حتما" به این هم فکر میکنند که این بچه هزار تا بدبختی داشته که خودکشی کرده پس نمیاند یه دردسر دیگه هم اضافه کنند.

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

به نقل از ROzhiN :
خوب طبیعیه که دعوا و سرکوفت تاثیر منفی داره ! مگه اینکه پدر و مادر اون شخص از نعمتی به نام شعور بی بهره باشن که همچین کاری بکنن !

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

آنگاه كه غرورت رو له شده ميبيني ، اونموقع كه كاخ آرزوهات خراب ميشه،اونموقع كه شمع اميد رو تو دلت خاموش ميكنن ، اونموقع كه تو رو ناديده ميگيرن، اونموقع كه حتي گوشت رو ميبندي تا صداي خرد شدن غرورتو نشنوي، اونموقع كه تو خدا رو ميبيني و هيچ كس تو رو نميبينه ميخوام بدونم دستتو به كدوم سمت دراز ميكني تا براي خوشبختي خودت ازش كمك بگيري؟ آره خودكشي برا اين :((ه ميخواين بازم بگم يا كافيه؟ #S-:

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Shadow! :
خوب طبیعیه که دعوا و سرکوفت تاثیر منفی داره ! مگه اینکه پدر و مادر اون شخص از نعمتی به نام شعور بی بهره باشن که همچین کاری بکنن !
بابا چه حرفی میزنیا! شاید تاثیر منفی داشته باشه اما من اگه مادر بودم و بچم خودکشی میکرد، بالاخره بهش میگفتم چرا اینکارو کردی. دعواش میکردم. بعدشم به جای اینکه توجه و محبتم نسبت بهش زیاد بشه،ناخودآگاه نظرم راجعبش عوض میشد. فکر میکردم مشکل روانی داره و هرلحظه امکان داره دوباره خودکشی کنه. پس مثه یه بچه دوساله هیچوقت تنهاش نمیذاشتم. حالا شاید در این بین به علت خودکشی هم رسیدگی میکردم! (شاید من بیشعورم!؟ :-? :D )

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از ROzhiN :
بابا چه حرفی میزنیا! شاید تاثیر منفی داشته باشه اما من اگه مادر بودم و بچم خودکشی میکرد، بالاخره بهش میگفتم چرا اینکارو کردی. دعواش میکردم. بعدشم به جای اینکه توجه و محبتم نسبت بهش زیاد بشه،ناخودآگاه نظرم راجعبش عوض میشد. فکر میکردم مشکل روانی داره و هرلحظه امکان داره دوباره خودکشی کنه. پس مثه یه بچه دوساله هیچوقت تنهاش نمیذاشتم. حالا شاید در این بین به علت خودکشی هم رسیدگی میکردم! (شاید من بیشعورم!؟ :-? :D )
منم موافقم ناخودآگاهه دست خود اون طرف (پدر و مادرا و کلا افراد دیگه) نیست

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از armitaa :
آخه به نظرم کسی که میخواد خودکشی کنه منتظر نمیمونه تا تصمیمش عوض شه

دقیقا ... کسی که حالش انقدر بده که بخواد خودشو بکشه دیگه هیچی به ذهنش نمیرسه!

اگه بخواد رو منطق و عقل پیش بره که هیچ وقت مرگو انتخاب نمیکنه!

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

موافقم.
مگر اینکه اطرافیان به دادش برسند!
شاید ما باید از همین جا یادمون باشه که اگه روزی خواستیم خودکشی کنیم یه مدتی صبر کنیم!

shershere

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اینم هه هه!
دانشگاه
پلی تکنیک تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از ROzhiN :
موافقم.
مگر اینکه اطرافیان به دادش برسند!
شاید ما باید از همین جا یادمون باشه که اگه روزی خواستیم خودکشی کنیم یه مدتی صبر کنیم!

نمیشه! ... انقدر ادم نا امیده که به صبر هم فکر نمی کنه!

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Cheetah :
نمیشه! ... انقدر ادم نا امیده که به صبر هم فکر نمی کنه!
و به تنها چيزي كه فك ميكني اينه كه بميري نه چيز ديگه .
و اگه كسي موقعي كه ميخواد خودكشي كنه بخواد به چيز ديگه فك كنه واقعا اسم اون كار ديگه خودكشي نيست!

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

من مخالفم شايد يكي بخواد خودش رو با خودكشي اثبات كنه البته اين كار خوبي نيست اصلا

اما بايد قبول كنيم كه بيشتر افرادي كه اين كارو ميكنن به خاطر ديگرانه يعني ميخوان خودشون رو اثبات كنن

بهنظر من شايد لازم باشه بعضي وقتا به چنبه هاي مثبت خودكشي هم فكر كرد

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

به نقل از <mir@li@> :
من مخالفم شايد يكي بخواد خودش رو با خودكشي اثبات كنه البته اين كار خوبي نيست اصلا

اما بايد قبول كنيم كه بيشتر افرادي كه اين كارو ميكنن به خاطر ديگرانه يعني ميخوان خودشون رو اثبات كنن

بهنظر من شايد لازم باشه بعضي وقتا به چنبه هاي مثبت خودكشي هم فكر كرد
جنبه مثبت خودکشی ؟ :))

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

وقتی یکی میخواد خود کشی کنه باید بهش کمک شه...
علت این کارش پیدا بشه واون رو اصلاح کنن
اگه طرد بشه اوضاع خراب تر میشه....واون فرد میشه یه ناهنجار تو جامعه....
به نظر من باید به اون افراد کمک بشه وبینش اونا تغییر پیدا کنه...

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

آره جنبه ی مثبتش شاید بعد از خودکشی بمیری که به هدفت رسیدی
اگرم نمیری برای دیگران اهمیت بیشتری پیدا میکنی حتی میتونی بیشتر با اونایی باشی که تو رو فراموشت کردن

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

آدم وقتی میخواد خودکشی کنه که زندگی بیاد فقط اون چیزی رو که برای طرف مهمه رو ازش بگیره یه پوز خندم بهش بزنه بگه حالا ببینم با همه چیز ولی بدون این یه دونه میتونی زندگی کنی یا نه؟؟؟!!!
بستگی داره اون چیزه چی باشه.اگه پاشنه آشیل آدم باشه اونوقته که ...

• شروع کننده موضوع

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

به نظر من خودکشی درست نیست
چونکه اگه واقعأ انسان امیدوار باشه ... در سخت ترین شرایط هم کم نمیاره...
:-?? :-?? :-??

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Shadow! :
رگ گردن درد داره ؟ امتحان کن ببین درد داره یا نه ! :D میگم تو کمتر از 5 ثانیه می میره طرف ! رگ دست که خیلی دردش بیشتره ! تازه باید مدت طولانی تری تحمل کنه
خودکشی واقعی اونیه که در کمترین زمان و با بازده 100% انجام بشه :D
والا من خودکشی نکردم که ببینم رفتار پدر و مادرم بعدش چه تغییری میکنه اما منطق حکم میکنه توجه و محبت اونا زیاد تر بشه نه اینکه سرکوفت بزنن و تحقیر کنن .
نمی دونم چرا بعضیا دارن اینجا از خودکشی دفاع میکنن ! به نظر من خودکشی مال آدمای ضعیفه ! مگه کم آدمایی بودن که بدترین شرایط زندگی رو داشتن اما خودشون رو بالا کشیدن ؟ اتفاقا اکثر مشاهیر و آدمای بزرگ گذشته تلخی داشتن . همشون از ته چاه خودشونو کشیدن بالا ! فقط کافیه یکم عزت نفس داشته باشی ...
صد در صد مخالفم با بند اخرت(بقیشو اصن نخوندم چون تو همین اشتباهات فاحشی دیدم)تو میگی عزت نفس و شروع دوباره بکنه که موفق شه.از کجا میدونی اون هدفش موفق شدنه؟از کجا میدونی اون موفق و از عملکردش راضی نبوده؟باورت میشه یه بار که رفته بودم تیمارستان!!!(یه مدت خفن تو کار روانپزشکی بودم(الانم هستم البته!)و یکی از اشناهامون که روانپزشک بود قبول کرد من نوار جلسش با چند تا از بیماراشو گوش بدم)چند تاشون که از خودکشیشون جلوگیری شده بود گفتن علت خود کشیشون این بوده که میخواستن زورتر بفعمن اون دنیا چجوریه و اصن واقعا هست؟(یعنی خودشونم میدونستن ریسکه و ممکنه اونور اصن چیزی نباشه ولی کنحکاویشون غلبه کرده)
به نظرت اینا غیر منطقی اند؟من فقط میتونم بگم اینا متفاوت با بقین
و در جواب روژین:تو به خاطر تفاوت افکار دعواش میکنی؟احتمال درست بودن حرف اونو نمیدی؟

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

به نقل از prabd.chess :
صد در صد مخالفم با بند اخرت(بقیشو اصن نخوندم چون تو همین اشتباهات فاحشی دیدم)تو میگی عزت نفس و شروع دوباره بکنه که موفق شه.از کجا میدونی اون هدفش موفق شدنه؟از کجا میدونی اون موفق و از عملکردش راضی نبوده؟باورت میشه یه بار که رفته بودم تیمارستان!!!(یه مدت خفن تو کار روانپزشکی بودم(الانم هستم البته!)و یکی از اشناهامون که روانپزشک بود قبول کرد من نوار جلسش با چند تا از بیماراشو گوش بدم)چند تاشون که از خودکشیشون جلوگیری شده بود گفتن علت خود کشیشون این بوده که میخواستن زورتر بفعمن اون دنیا چجوریه و اصن واقعا هست؟(یعنی خودشونم میدونستن ریسکه و ممکنه اونور اصن چیزی نباشه ولی کنحکاویشون غلبه کرده)
به نظرت اینا غیر منطقی اند؟من فقط میتونم بگم اینا متفاوت با بقین
و در جواب روژین:تو به خاطر تفاوت افکار دعواش میکنی؟احتمال درست بودن حرف اونو نمیدی؟
اولندش اگه دقت کرده باشی تا الان بحث سر نا امیدی و شکست و خودکشی بود ! دومندش کلا جملات و حرفات شکسته شکسته و نا مفهوم بود ! اصلا مطمئنی کامنتت جواب حرفای من بود ؟
اما در جواب حرفات : خوب الان که چی ؟ این که بدتره ! یارو کنجکاو بوده خودکشی کرده ؟!!!!! :D
یه دور کامنتتو می خوندی از زدن دکمه ارسال پشیمون میشدی حاجی :))

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از Shadow! :
اولندش اگه دقت کرده باشی تا الان بحث سر نا امیدی و شکست و خودکشی بود ! دومندش کلا جملات و حرفات شکسته شکسته و نا مفهوم بود ! اصلا مطمئنی کامنتت جواب حرفای من بود ؟
اما در جواب حرفات : خوب الان که چی ؟ این که بدتره ! یارو کنجکاو بوده خودکشی کرده ؟!!!!! :D
یه دور کامنتتو می خوندی از زدن دکمه ارسال پشیمون میشدی حاجی :))
حاجی شو بردار لطفا!تا وقتی به خدا اعتقاد پیدا نکرده باشم حج نمیرم.
نکته ی اصلی حرفام:به نظرشون احترام بذارین.شاید اصن انقد کنجکاو بوده برا دیدن اون دنیا که خودکشی کرده.من فقط میگم اینم در نظر بگیر که شاید چیزی رو دیده که تو ندیدی
اتفاقا دوباره خوندمش.هیچ مشکلی ندیدم

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

به نقل از prabd.chess :
حاجی شو بردار لطفا!تا وقتی به خدا اعتقاد پیدا نکرده باشم حج نمیرم.
نکته ی اصلی حرفام:به نظرشون احترام بذارین.شاید اصن انقد کنجکاو بوده برا دیدن اون دنیا که خودکشی کرده.من فقط میگم اینم در نظر بگیر که شاید چیزی رو دیده که تو ندیدی
اتفاقا دوباره خوندمش.هیچ مشکلی ندیدم
آخه کنجکاو بودن واسه دیدن اون دنیا هیچ معنی ای نداره ! یعنی طرف یه مشکلی داشته که همچین کنجکاوی ای کرده ! میل به جاودانگی و زندگی تو تمام انسان های سالم هست. یه امر و علاقه ثابت شده و شناخته شده هست. اگه اون طرف عقلش درست کار میکرد که نمی آوردنش تیمارستان تو به حرفاش گوش بدی که :))

بالا