تأثیر معلم بر علاقه !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع babak_eb
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما معلم خوب باعث علاقه مندی دانش آموز به درس مربوطه میشود ؟

• رای‌دهندگان
    203
پاسخ : معلمت چجوری باشه، بیشتر با خودشُ درسش حال می کنی!

نشده به خاطر معلم خوشم بیاد ،ولی شده به خاطر معلم درس بخونم!

ببین من سال دوم کلا کلاس کامپیوتر رو جیم می شدم حالم از کامپیوتر و معلمش (موسوی) به هم می خورد
ولی سال سوم عاشق برنامه نویسی شدم اگه موسوی بود نفرتم چند برابر می شد

اتفاقا موسوي صد برابر بهتر از معلماي ديگه درس ميده !
ما دوم موسوي بوديم اومديم سوم پايه ي برنامه نويسيمون كلي از اونايي كه با اميرجاملويي بودن قوي تر بود !
البته سختگيره امـا بدم نيست !

من قبول ندارم امیر خیلی بهتره >:D<
حد اقل تو من که انگیزه قویی ایجاد کرد ;D
من اگه سال سوم با موسوی بودم از کامپیوتر زده می شدم ولی الان عشق کامپیوترم >:D<

حالا گذشته از اینها... فک نکنم من بتونم تو کلاس باشمو آخرش یه بار به ساعت نگاه نکنم ;D
ولی حالا...
معلم اگه جوون باشه حس می کنم بهتره
چون سنش به ما نردیک تره و هم نسلیم!
معلم باید رو تمام مباحثی که مربوط به درسشه مسلط باشه
خیلی هم جلف نباشه ;D

منم با جوون موافقم!
اما نه فقط جوون! مثلن خ.کاظمی جوونه اما خیلیا هم از درسش هم از خودش بدشون میاد!(شایدم میترسن!) :-"
من سرِ کرمی نمیفهمیدم کی اصن زنگ میخوره و اینا!
بعد تیپشم مهمه! مثلن یکی که یه مانتوی گشادِ مشکیِ ساده بپوشه همون اول من به فکر بهونم :-"
به نظرم طرز حرف زدنشم مهمه!
من به شخصه طرز حرف زدنِ فتحُلاهی(؟ :-??) رو دوس دارم! ;D

• لایک
امتیازات: N.M
معلم خوب

جوون و پیرش فرقی نداره
توانایی انتقال مطلبش بالا باشه ;;)
کلاسش خشک نباشه ، ترجیحا شوخ باشه :-"
یه جوری درس بده که بچه ها سر کلاس خوابشون نبره ;D

مهم تر ازهمه به روز باشه و با تکنولوژی های جدید آشنا باشه

معلم ــت چجوری باشه ، بیشتر با خودش ُ درس ـش حال می کنی!؟

من حس می کنم باید معلّم رو دوست داشت که حرفش رو قبول کرد؛ نه اینکه ترسید. مثلا من از کاظمی می ترسم که حرفش رو گوش می کنم! :-s ( یا مثلا موسوی رو! )امّا مثلا کلانکی تو اردو ! اصن همه چون نمی خواستیم ناراحتش کنیم سعی می کردیم آدم باشیم!:دب
بحثِ حرف گوش کردن از دوس داشتن ُ قبول داشتنِ یه معلّم جداس کاملا! :-?
+ چه همه علاقمند به معلّم ــایِ جوونن!:-؟ من برام زیاد فرقی نداره!:-؟

درسشو بگه بعد ساكت شه بذاره خودمون بخونيم يا استراحت.زياد صميمي نشه و يه دره جدي باشه.هميشه مرتب و خوشتيپ باشه.خوشكلم باشه چه بهتر
درسشم با برنامه بگه عقب نمونه و كلي تست و سوال حل كنيم درضمن هرسواليم بلد باشه جواب بده.
يه نمونه عالي واسه همشون خانم مباركي معلم رياضي راهنمايي

☻☻ فك كنم كاغيه نه؟☻☻

معلمه درکت کنه !

این یه مورد کافیه تا باهاش حال کنی ! حالا چه جوون چه پیر ! :)

پاسخ : تأثیر معلم بر علاقه !

برای خود من معلم روی علاقم به درس خیلی تاثیر داره
دلیلشم نمی دونم چرا
ولی من که از فیزیک متنفر بودم الان خیلی فیزیکو دوس دارم تا پارسال فقط تحمل می کردم زنگای فیزیکو
در ضمن سر امتحان ترمم گریه کردم در این حتی :-"

×دو تاپیک ترکیب شدن ;D

برا من خیلی تاثیر گذاره
مثلن پارسال از معلم تاریخ و اجتماعیمون بدم میومد اصن نمیتونستم این دو درسو بخونم دستم خودم نبود :-&
نه چیزی میفهمیدم نه خوشم میومد بخونم :-??
یا مثلن پارسال با معلم فارسیمون رفیق بودم
خیلی منو به فارسی علاقه مند کرد :x

معلم ...آره ...من راهنمایی عاشق شیمی بودم...اول دبیرستان یه دبیر شیمی داشتیم یعنی گند زد به شیمی البته از نظر من ;D شیمیم از 20 اومد به 12/5 ....در این حد یعنی :-" بعد سال پیش باز دبیر شیمی عالی بود شیمیم دوباره شد 20...
کلا" که برا من معلم خیلی تاثیر گذاره...یعنی اگه از معلم اون درس بدم بیاد اصن نمیتونم درسشو بخونم... #:-S

معمولا خوب بودن معلم می تونه تو درس علاقه ایجاد کنه ولی برعکسش همیشه صادق نیست.
مثلا من با وجود اینکه معلمای شیمی زیادی تو زندگیم دیدم که ازشون متنفر بودم ولی نتونستن هیچی از علاقه ی من به این درس کم کنن. ولی خیلی از درسا بوده که دوسشون نداشتم ولی به خاطر معلمای خوب برام قابل تحمل یا حتی شیرین شدن.

منم می گم موثره.چون من پارسال معلم فبزبکمون سخت گیر بود ولی خیلی خوب بود.خوش اخلاق و .... منم رو همین حساب که فیزیک خیلی اسون و شیرینه ریاضی ورداشتم.ولی الان یه معلم نفرت انگیز داریم که اصلا نمی تونه درس بده.دیگه منم اون ذوق و شوق قدیمی رو واسه خوندن فیزیک اصلا ندارم.شاید به خاطر همین تغییر رشته بدم به تجربی.

به نظرمن خیلی تاثیر داره. الان تو مدرسه ما خیلی ها میخوان برن تجربی به خاطر زیست چون معلمای زیستمون واقعا خوبن یا مثلا انسانی به خاطر تاریخ و اینا ولی خیلی ها که میخواستن برن ریاضی ـمثل خودمـ به خاطر معلمای ریاضی یا فیزیک که واقعا فاجعن دیگه نمیتونن فیزیکو تحمل کنن (دوباره اشاره به خودم) :|

خیلی خیلی معلم در درس اثر داره
اگه با معلمت راحت باشی فکرکنی میفهمتت،با شوق به حرفاش گوش میدی و اون یه دوست میشه واست :x

روي من معلم خيلي تاثير ميذاره! خصوصا روي علاقه ام نسبت به اون درس و اشتياق براي خوندنش!
به خاطر همين موقع انتخاب رشته ي دبيرستان خيلي مشكل داشتم .. نمي دونستم واقعا چي دوست دارم ..
اينجوري مثه من كه باشي اگه يه سالي دبير يه درسي بد باشه .. به شدت توي اون درس افت مي كني!

یعنی یک کلمه بگم «خیـــــــــــــلی» تاثیر داره!
بچه ها مستحضرند که من عاشق «تاریخ» بودم و هستم (کلا تنها کتابای که می خوندم تو زمینه ی تاریخ بود!) و درصد زیادی از این علاقه به دبیرمون برمیگشت ولی الان از علاقه ام به تاریخ به شدت کم شده ، چرا ؟ چون از دبیر تاریخ امسالم متنفرم (همش سر کلاس ضایعم میکنه ، اطلاعاتمو باور نمیکنه و اینا) برای همین خیلی حرص می خورم سر این قضیه !

شدیدا تاثیر داره
معلم شیمی و عربی رو مخن(شیمی داره خوب میشه)واسه همین زیاد خوشم نمیاد...
ولی همه خوبن دوست دارم همه ی درسارو...

Back
بالا