تأثیر معلم بر علاقه !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع babak_eb
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما معلم خوب باعث علاقه مندی دانش آموز به درس مربوطه میشود ؟

• رای‌دهندگان
    203
پاسخ : تأثیر معلم بر علاقه !

به نظر من خيلي تاثير داره
پارسال معلم فيزيكمون عالي بود همه رفتن المپياد فيزيك
اما امسال افتضاحه
به طور كلي
فيزيك از جلوي چشمومن افتاده

به نظر منم تاپیر زیادی داره...
وقتی این معلمُ خیلی دوس داری هر روز به عشق اون پا میسی اون درسُُ میخونی.

با یه مثال جواب این بخشو میدم...!!! :-$ :-$ :-$
مثلاً نمره ریاضی من با معلم امسالم که دکتره خیلی افزایش پیدا کرده ولی دوساله که گیر یه معلم فیزیک بین المللی به نام آقای کهفی افتادم و نمرم بدتر میشه که بهتر میشه!!! X_X ~X( [-(
یعنی همه کسایی که با ایشون کلاس دارن و داشتن برهمین اعتقادن!!! X-( :-L 8-|
حالا شما بگید تاثیر داره معلم به علاقه بچه ها یا نه؟!؟!؟! :-? :-? :-?
یعنی میشه ما یه جلسه فیزیک نداشته باشیم یا کلاس زود بگذره؟؟؟ [-o< [-o< [-o<

بیشتر از هر عامل خارجی میتونه در تحصیل ما نقش داشته باشه 8-^

پ.ن:در این حد که متوسط نمره ریاضیم از16 رسید به 19.5-20

معلم هاي من تاحالا روي علايقم تاثير نگذاشتند خيلي وقتها شده كه درسي رو دوست داشتم و از معلمش بدم ميومد و همش افسوس مي خوردم كه چرا درس به اين نازنينيو بايد چنين آدم مزخرفي درس بده برعكسش هم اتفاق افتاده به كررات! :)

پارسال عاشق زیست بودم و شک داشتم برم ریاضی یا تجربی
امسال از زیست متنفرم و مطمئنا میرم ریاضی
تاثیر معلم زیست امساله دیگه!
البته اگه واقعا یه چیزی رو دوست داشته باشی ربطی به معلم نداره منو هرکاری هم که بکنی عاشق ریاضیم!

به نظر من خيلي موثره.
مثلا من به زبان خيلي خيلي علاقه داشتم. درحدي كه از همون بچگي ميرفتم كلاس زبان و دوست داشتم زبانم خيلي خيلي خوب بشه.
اما يه بار يه معلم زباني نصيبم شد كه... واقعا منو نسبت به اون درس متنفر كرد.
برعكسشم دربارهي ادبيات بود.
من خيلي بدم ميومد از ادبيات اما معلم سوم راهنماييمون كاري كرد كه واقعا علاقه مند شدم بهش!

دو نوع معلم هستن از نظر ما، اون هایی که علاقه داریم بهشون و اون هایی که متنفریم ازشون, اون هایی که علاقه داریم هم خودشون دسته های متفاوتی دارن، مثلا خیلی زیاد متوسط و این ها
حالا معلم هایی که ازشون متنفریم خب قاعدتا به هر دلیلی هم که باشه این تنفر، باعث میشه که سرکلاس خوب به درسشون گوش نکنیم و یه حس بد هم نسبت به اون درس داشته باشیم یا حتی واسه من تو دوران راهنمایی پیش اومد که عاشق ادبیات بودم اما سال آخر یه معلم خیلی بد بهمون افتاد و من کاملا از ادبیات هم متنفر شدم و هنوز هم نتونستم اون علاقه م رو برگردونم :d

حالا معلم هایی که دوسشون داریم، خیلی خوب هم درس میدن معمولا و برخورد و اخلاقشون هم خوبه، ناخوداگاه به درسش رو میاریم و میخونیمش و سر کلاس تو بحثا قرار میگیریم و علاقه مند میشیم /

بعضی معلم ها با روش های تدریسشون میتونن تو علایق درسی بچه ها اثر بزارن و این اثر بمونه ( مقل ادبیات خود من ) پس باید به این نگات خیلی توجه شه!که متسفانه کوچیک ترین اهمیتی هم داده نمیشه

اگه آدم معلّمِ یه درس ُ دوست داشته باشه ، کمترین پیامدش اینه که تو به حرفی که می زنه ، درسی که میده ، توجه نشون میدی.
اوصولا" هم اگه یه درسی رو بفهمی ، حالا چه بدت بیاد. چه خوشت بیاد ، رو تصمیم هایی که می گیری در پی ـش ، کمک می کنه.
من خودم به شخصه عربی ُ به خاطرِ معلّم ـش تحمّل می کنم. چون یه جوری درس می ده که با اون سیستمی که منُ از عربی بیزار کرده ، فرق داره !

خیلی مهمه! مثلا من به شخصه تا همین پارسال دیوونه ی فیزیک بودم ولی امسال خانم عظیم لو تمام بچه ها رو از فیزیک متنفرکرد! بازم دست آقای شاه بختی (دبیر المپیاد فیزیک) درد نکنه که اون عشق به فیزیک رو حداقل به ما المپیادی ها برگردوند!
یه نمونه ی دیگه هم ادبیات که امسال اولین سالیه که ادبیات دوست دارم! اونم به لطف خانم اسدی!

بستگی به درسشم داره
مثلا من نسبت به کامپ :x اینم ولی نسبت به معلمش :-&
ولی ریاضیو معلمش کلا :-&

کلا که خیلی تاثیر داره !
هم از لحاظ درسی منو علاقه مند کرده به درسش
و باعث شده درسم بهتر بشه
هم از لحاظ رفتاری چون دوست دارم شبیه شخصیتی که داره بشم و اینا!
حالا این تاثیره توی درسای : ریاضی (خ.فتح اللهی) - عربی ( خ. خوانین) -هندسه (خ.کاظمی) ...
بشدت اتفاق افتاده ! ! !

معلم خیلی خیلی موثره
تو مدرسمون از یه دبیرم خیلی خیلی خوشم میاد و واقعا درسش رو با عشق می خونم اما عوضش از یه دبیرم به شدت متنفرم مخصوصا وقتی که فهمیدم خودش خواسته تا سال دیگه هم دبیرمون باشه دیگه نمی خوام سر به تنش باشه چه برسه به اینکه سال دیگه اونم درس به این مهمی(فیزیک) با اون باشه
خدا به خیر بگذرونه [-o<

واقعا واسه من برعکسه علاقه به درسم باعث میشه از معلمش (تاحدودی خوشم بیاد)!مثلا هیچ وقت از یک معلم ریاضی بدم نیومده B-)

درمورد من يه معلم بد نميتونه علاقه ام رو به درسى كه دوسش دارم كم كنه ولى يه معلم خوب ميتونه به طرسى كه قبلا دوس نداشتم علاقه مندم كنه.
تاقبل از پارسال برنامه نويسى دوس نداشتم ولى امسال... :x

پس ميتونم بگم كلاتاثير داره! =D>

من که برام خیلی موثر بوده ، مثلا من اولای سال اول راهنمایی عاشق عربی بودم ولی یه معلم :-& :-& :-& :-& بود که گند زد به همه چیز! کل کلاس رو هوا بود اونوقت به من میگفت ساکت شو دهنتو ببند! یه جوری حرف میزد که خوابم میبرد. نمره ام از 20 تغییر کرد به
18 !!
ولی برعکس ، اولای همون سال من از اجتماعی خیییییییلی بدم میومد ولی یه معلم ماه ه ه ه ه داشتیم که از بس خوب بود همیشه نمره ام تو این درس 20 بود!! قربون خانوم برخورداری برم من !! :x :x :x

این معلمه که شما میبینینش پس وقتی اسم اون در سه میاد اولین چیز قیافه معلمس که تو ذهنتون پدیدار میشه
پس مطمئنا تاثیر زیادی داره ;) B-)

به نظرم ادم وقتی یه معلم و می بینه که خوش رفتار هست و به دانش اموزاش احترام میزاره سعی میکنه به حرفای اون احترام بزاره و گوش بده در نتیجه به خوبی اون درسو یاد می گیره حتی اگه اون درسو دوست نداشته باشه

اگه ادم یه درس رو دوست داره در واقع معلمش رو دوست داره و اگه بدش میاد به خاطر معلمش هست ...

معلم اگه تسلط نداشته باشه بچه هاروازاون درس زده میکنه اگه اخلاقم نداشته باشه که دیگه واقعاوحشتناک میشه
سال دوم راهنمایی یه دبیرشیمی داشتیم فیزیک خونده بودازفیزیک متنفربود اومده بودشیمی درس میداد!اوضاع شیمی همه که خراب بود ازشیمی هم زده شدم !
درعوض یه معلم فیزیک داشتیم ماه بودواقعا...سختگیری های خاص خودشوهم داشت ولی واقعالذت فیزیک خوندنوبمون چشوند

Back
بالا