شما همه رو بگو بعد تصمیم گیری می کنیم که هر کدوم ریسکش چه قدره و ارزش دستکاری سیستم عامل و داره یا نه !میخواین یه سری اپ و بازی خوب واسه دانلود و چند راه راحت برای کار کردن با iDevice بگم؟ بعضیاش جیلبریک میخوان، ممکنه اگه بلد نباشین حتی دیوایستون کرش کنه
یا میخواین high-risk ها رو نگم؟
خب عكسش نمياد و وقتي نمياد ٩٠٪ اينستال نميشه!اگرم اينستال شه هيچ اتفاق خاصي نميفته!به نقل از GCD :خیلی مشکلا میتونه بخاطر سرعت اینترنت هم باشه
بهتره از و پ ن استفاده کنی کلا
بالاخره عکسشون نمیاد یا اینستال نمیشن؟
اگه منظورت عکس محیط برنامه و آیکونش توی اینستالوسه، آره بعضی وقتا به دلیل سرعت پایین اینترنت یا سایت بالا نمیان
اگه منظورت اینه که میزنی واسه نصب و چیزی روی اسپرینگ بردت نمیاد، اینجور مواقع احتمالا مشکل از فایل برنامست (معمولا میگه invalid ipa)
(اگه گزینه دو درسته) هیچ اپی نصب نمیشه یا فقط بعضیا؟
میخواین یه سری اپ و بازی خوب واسه دانلود و چند راه راحت برای کار کردن با iDevice بگم؟ بعضیاش جیلبریک میخوان، ممکنه اگه بلد نباشین حتی دیوایستون کرش کنه
یا میخواین high-risk ها رو نگم؟
FB که خب چون فی***ریم. اپرا مینی هم یک مدتی سروراشو ایران بسته بود ولی اگه پروتوکلش و از Socket بکنی HTTP یا برعکس ممکنه که کار کنه ! من روی iPad تستش کردم کار می کرد ...به نقل از farnazZ :ببینم یه سوال
من همین ۵ شنبه opera mini 6 رو ریختم رو ipod touch ولی کار نمیکنه
برنامه ی fb هم که ریختم کار نمیکنه
چرا ؟؟؟؟
الان من نفهمیدم چی گفتی! داخل آیپاد میری توی اپ استور، بعد در حالی که و پ ن وصله میزنی install ولی چیزی نصب نمیشه؟به نقل از farnazZ :خب من. وصل كرددم وقتي روي install كليك مي كنم دانلود نمشه وصل نوت بوك هم نيست يعني از خود app store ميشه بدون نوت بوك ?????
اگه و پ ن وصل باشه و اکانتت هم مشکلی نداشته باشه و اپ هم free باشه مشکلی پیش نمیادبه نقل از farnazZ :اره دقيقا ........خودم هم نميدونم !!!!!!!!
راستي شما
print screen بلدين از ipod???من دستم خورده بهش واسم يه print screen كرفته![]()
برای قسمت ِ دوم ِ سوالت :به نقل از Ali pasha :راستی برای وی پی* خود آیپاد چی کار کنم؟![]()
فکر نمیکنم نیازی به صورت مختص ، به لینک دانلود باشه!به نقل از .:amir.mr:. :ميگم يه سوال:بخوايم گيم معرفي كنيم،ميشه لينك دانلود هم داد يا غير قانونيه؟