- شروع کننده موضوع
Dizzy
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- شهرسازی
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
من والا تا حالا ندیدم تو کنسرت این کارو بکنن البته سر اجرای یه گروه دیگه corey کلا عریان (!) میاد تو.99% عریان بود البته .ولی کلا دارن ... زشته بگم، بیخیال.خودتون فهمیدین دیگه راستی هدفشون چیه ازین حرکت مثلا؟!خدایی یه سری حرکاتشون خیلی جوگیرانس.البته الان نسبت به 8،9 سال پیش خیلی پیش رفت کردن
آره اون ماریلین که ... ولی باحاله.دوستش می داریم.
فک کنم ترکیدن یه بمبه کاورش.سیا سفیدهبه نقل از HIM :اون آهنگ snuff که معرفی کردی خوب بود انصافا ولی ... نه ، در کل نمیتونم نظر مثبتی نسبت به اسلیپ نات داشته باشم!
تریویم؟ آلبوم inwaves؟ همون آلبومی که کاور آلبومش عکس یه کلاغ یا یه چیزی در همین راستا بود دیگه؟ فک کنم گرفتم ولی گوش ندادم هنوز!
حالا فحش و این حرفا که طبیعیه ولی در مورد حرکات شنیع فک کنم تو یه کنسرتشون بود که یکی از اعضاشون میاد رو استیج و پشتشو میکنه به ملت و شلوراشو ...
ولی هر کار بکنن تو حرکات شنیع به مرلین نمیرسن! کنسرتاش که ... موزیک ویدئوهاش هم جدیدا خیلی ... مثلا این موزیک ویدئوی جدیدش اصن ... !
تو رو خدا نیگا 1 خط درباره ی مرلین صحبت کردیم همش شد و
من والا تا حالا ندیدم تو کنسرت این کارو بکنن البته سر اجرای یه گروه دیگه corey کلا عریان (!) میاد تو.99% عریان بود البته .ولی کلا دارن ... زشته بگم، بیخیال.خودتون فهمیدین دیگه راستی هدفشون چیه ازین حرکت مثلا؟!خدایی یه سری حرکاتشون خیلی جوگیرانس.البته الان نسبت به 8،9 سال پیش خیلی پیش رفت کردن
آره اون ماریلین که ... ولی باحاله.دوستش می داریم.
low man lyrics.یکی از آهنگای مورد علاقه ی من از متالیکا.ولی یکم الکی طولانیه.به نقل از Bibak :دوستان نظرتون درباره آهنگای this is a heavy metal و lowman متالیکا چیه ؟