الان دارم آلبوم جدید machine head رو گوش میدم واسه اولین بار.عجب چیزیه
ویکیپدیا جفنگ زیاد می نویسه.هیچ شباهتی بین اسلیپ و نو متال نمی بینم!اون کینگم نشنیدم تا حالا!ازون جایی که من به خودم بیش تر از سرچ حداقل در این یه زمینه اطمینان دارم میگم همون industrialه.خب بالاخره ممکنه هر گروه یا خواننده چند تا آهنگ با سبکای دیگه داشته باشه ولی سبک اصلی که بیش تر آهنگارو شامل میشه در نظر می گیرن معمولا دیگه .
در مورد اسلیپ من خودم قبول دارم که از نظر فنی ضعیفه ولی این به ظاهر مربوط نمی شه!می دونی چند تا گروه تاحالا از ماسک استفاده کردن؟!!
من خودم طرفدارای اسلیپ نات رو به دو دسته تقسیم می کنم!یه دسته همون افراد جوگیر که گفتی، یه سری دیگه افرادی مثل خودم.که البته می پذیرم هوادارای جوگیرش خیلی بیش ترن.اگه شعرای اسلیپ نات رو شنیده باشی، متوجه میشی که همش مربوط به خشم نیست.خیلی قسمتاش محتوای پوچ گرایی داره (که من خیلی این نوع اشعارو می پسندم بنا به عقاید خودم).پس یکی دیگه از قوی ترین رکنای اسلیپ نات شعراشه که خیلی قشنگ کلمات رو کنار هم می چینه.مثل آناتما.
و در آخر فکر نمی کنم قوی بودن شعر،خواننده و درامر چیز کمی باشه!خیلی گروها همونم ندارن ولی بازم معروفن.همین مارلین و ...
بعدشم در درجه دوم اشعار اسلیپ اون نوع موسیقی رو می طلبه.من قبول دارم که موسیقی خفن ساخته نشد ولی با شعر هماهنگی عالی داره!چیزی که تو آهنگ unnamed feelings متالیکا رعایت نشده! (این آهنگ رو به دلیل این که شعرش نزدیکه به شعرای اسلیپ هی مثال می زنم).من لینکین رو به شدت ترجیح میدم!دیگه کم لطفی نکن
صدای چستر خدایی جز صداهای خوبه.جیغاش که عالیه
موافقم چون من همه آهنگای لینکینو گوش کردم ولی موسیقیش طوریه که اصلا هد متالی نمی شه باهاش زد!
موسیقیشم ضعیفه
در نهایت هردو به درد لای جرز می خورن.
------1-این منتقدانی که این میگه دقیقا کین؟!
2-صفحه گردونه چیه؟
یه حدس می زنم ولی نمی خوام سوتی بدم
3-چند تا آهنگش مگه رپ خونی داره؟!!
الان این دلایل کافیه به نظرت واسه nu metal بودن؟!اشعار خودش پارت مهمیه در تشخیص سبک.اسلیپ نات هیچ شباهتی نداره با بقیه گروهایی که مشخصه nu می خونن.اینم ویکیپدیا: