محفل متال بازها+راکرا

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از dark-boy :
متالیکا سبکش ترش متال هست و بیش از 90 درصد آهنگاش رو تو همین سبک اجرا کرده . . .
من فکر میکنم دیگه بحث با تو بی فایده باشه ! (; ویکیپدیا و کلا بقیه مردم چرت و پرت میگن ، فقط تو میدونی ! ^-^

در ضمن متالیکا سبکش ترش متال هست و بیش از 90 درصد آهنگاش
اتفاقا حرف من نیست حرف همون ویکیپدیاییه که تو خیلی قبولش داری! :-??
این ویکیپدیا انگلیسی: http://en.wikipedia.org/wiki/Metallica
این ویکیپدیا فارسی: http://fa.wikipedia.org/wiki/متالیکا
اینم عربیش :D : http://ar.wikipedia.org/wiki/ميتاليكا

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

بیخیال باو!
کاور اصلی کارای متالیکا ترشه. (از هر 10 تا ترک مثلا 7 تاش ترشه)، یکی 2 تا هوی داره باقیشم یه چیز دیگست که معمولا میگن که اسپیده. دعوا نداره که :D

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از M'eYo :
بیخیال باو!
کاور اصلی کارای متالیکا ترشه. (از هر 10 تا ترک مثلا 7 تاش ترشه)، یکی 2 تا هوی داره باقیشم یه چیز دیگست که معمولا میگن که اسپیده. دعوا نداره که :D
حالا تو اینکه این 4تا سبکو کار کرده شکی نیست! [-( ولی من خودم هم میگم بیشتر کارایه متالیکا هوی و بعد ترشه!
دعوا چیه بابا ما مخلص شما هم هستیم :D

میگم اعصابامون زیر خط فقره ها! :-" خبریه؟ :-?

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به اینم فکر کردم ولی آخه فقط تو نروژ این جوریه.مثلا cradle اصن اون حالت رو نداره
الان که دقت کردم gorgoroth هم این حالت رو نداره!ولی burzum این آلبوم آخرش حتی این جوری بود.mayhem هم همین جوریه :-? همون احتمالا بخاطر کیفیت ضبط باشه :-?

بعد یه سوال دیگه
بلک متال بیش تر ایدئولوژیه تا این که ارزش موسیقیایی (!) داشته باشه.خب پس میشه گفت شعر مهم ترین رکنه تو این سبک.پس باید یه جوری باشه واضح.ولی ...
به نظرتون یکم تناقض نداره این؟ :-/

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از تـــــــــــــــارا :
به اینم فکر کردم ولی آخه فقط تو نروژ این جوریه.مثلا cradle اصن اون حالت رو نداره
الان که دقت کردم gorgoroth هم این حالت رو نداره!ولی burzum این آلبوم آخرش حتی این جوری بود.mayhem هم همین جوریه :-? همون احتمالا بخاطر کیفیت ضبط باشه :-?

بعد یه سوال دیگه
بلک متال بیش تر ایدئولوژیه تا این که ارزش موسیقیایی (!) داشته باشه.خب پس میشه گفت شعر مهم ترین رکنه تو این سبک.پس باید یه جوری باشه واضح.ولی ...
به نظرتون یکم تناقض نداره این؟ :-/
بلک متال داریم تا بلک متال! الان کریدل خیلی ملودیک تر از از کارایه نروژین بلک متاله و البته سبک تر! فک نمی کنم بخاطر کیفیت ضبط یاشه! :-? الان من با گوشیم آهنگامونو ضبط کردم خیلی واضح تر از آهنگایه Burzum شده :D ینی امکاناتشون از یه گوشی هم کمتره :-?

کاملا موافقم ولی من خودم بلک متال رو به همین شکل با همین صداهایه نامفهوم دوس دارم! /m\ یه حس مرموزی رو در آهنگ ایجاد میکنه! ^-^ اصن مو به تنت سیخ میشه! O0

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

کارای گروه Immortal هم کیفیتش کاراشون هم تکست کاراشون خیلی خوبه. :-? یهو یادم اومد این مورد تو بلک متال کلا تناقض داره!

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

دو تا حس عجیب تو وجودمه که هیچکدومشو نمیدونم چیه ! {-8
ولی هرکدومش با یه آهنگ ارضا میشه !
حس اولم با این آهنگ ارضا میشه :
Death Destruction - Fu.c..k Yeah
دومیش با این :
Poets of the Fall - Carnival Of Rust
کسی تو این مایه ها احساس مشترکی با من داره ؟! :-"

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

اتفاقا هست
منم دارم تو چند تا آهنگ خاص
بگردی فقط همین 2 تا نیست، بیشتر پیدا میکنی
این حسات خاطره نیستن؟ تداعی خاطرات؟ :-?

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

من این تابستون خیلی حرصی و عصبی بودم، فقط با آهنگای children of bodom و slipknot ارضا میشدم، بعد الآن که دنبال موضوعات جالب میگردم، از آهنگای مرلین مانسون و متالیکا خوشم میاد ! این احساسات که شما میگی (و نمیدونی چیه) همیشه هست و توی هر برهه ی زمانی با آهنگای خاصی ارضا میشه. مثلا من تا 2 ماه پیش تو خوابم هم نمیدیدم مرلین مانسون گوش بدم !

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

آهنگ city of the deadه arch enemy رو گوش کنید. همون اول آهنگ صدایه بانگ "الله اکبر"ه یه موذن میاد! :| البته زیاد واضح نیس ولی اگه دقت کنید میفهمید. ^-^
جالبه! :-?

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

تو Children'O'Bodem و Rage و Nightwish هم هر کدوم یکی از آهنگاشون اینو داره :D

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

بچه ها میخواستم تا قبل از امتحانات دانشگاه یه آهنگ سبک بلک متال ضبط کنم بهتون بدم که گوش بدین ولی به هزار و یک دلیل نشد !
بعضی وقتا هست میخوای یه کاری انجام بدی ، کل زمین و زمان دست به دست هم میدن که نزارن انجامش بدی ، اون وقت این شکلی میشی => X-( :| :-< #-o
به هر حال بعدا که رکوردش کردیم ، خودم براتون پ خ میکنم
من فعلا یه مدت کوتاه نمیام ، امتحان داریم ! ولی یه وفتایی میام یه سرکی میکشم :D
فعلا

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

دیشب یه آلبومی رو دانلود کردم که به کلی نظرمو راجع به بهترین آلبوم سال عوض کرد 8->
یه دور دیشب گوش دادم این آلبوم رو یه دور سر کلاس الانم برای سومین بار دارم این آلبوم رو گوش میدم! /m\
اسم این آلبوم Malefic Time Apocalypse و از گروهی اسپانیایی x: به نام Avalanch /m\
سبکشم پاور متاله
چنتا آهنگ برای آشنایی با فضای این آلبوم : Baal _ In The Name Of God _ Lilith
توصیه میکنم این شاهکار رو از دست ندین /m\

• لایک
امتیازات: AmorE

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

سلیقمون یه نموره خیلی فرق داره :D
اصلا با این آلبوم نتونستم ارتباط برقرار کنم!!! فقط برای تنوع گوش دادن آهنگام گذاشتم که گوشش بدم
ولی ارزش گرفتنو داره :-?

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

یه سوال : خواننده های متال واسه ی اینکه نفس کم نیارن چی کار میکنن؟! یه کنسرت از اسلیپنات دارم که توی آهنگ Distasterpiece ، حدود 6 دقیقه یه بند فقط داد میزنه، بپر بپر میکنه، صداش هم پایین نمیاد، بعد شروع میکنه آهنگای دیگه رو میخونه که دست کمی از اون آهنگی که گفتم ندارن. خودشم اجرای زنده مثل استدیو نیس که بگیم تقلب میکنن ! ریه نیست که، کپسول اکسیژنه !

• لایک
امتیازات: Dizzy
  • شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از James Hetfield :
یه سوال : خواننده های متال واسه ی اینکه نفس کم نیارن چی کار میکنن؟! یه کنسرت از اسلیپنات دارم که توی آهنگ Distasterpiece ، حدود 6 دقیقه یه بند فقط داد میزنه، بپر بپر میکنه، صداش هم پایین نمیاد، بعد شروع میکنه آهنگای دیگه رو میخونه که دست کمی از اون آهنگی که گفتم ندارن. خودشم اجرای زنده مثل استدیو نیس که بگیم تقلب میکنن ! ریه نیست که، کپسول اکسیژنه !
مواد می زنن یا مشروب.بیسیست خدا بیامرزم که از اوردز مرد :D
تو سبکای دیگه هم همینه.مثلا ابی مست میره سر صحنه.وگرنه عمرن بتونه اون جوری بخونه
گرچه کوری تیلور خدایی صدای قویی داره

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

البته صدای کوری که حرف نداره ولی فکر کنم Disasterpiece و Spit it out رو اون دماغ درازه خونده. در ضمن تا جایی که من میدونم کوری کلا مشروب رو گذاشته کنار (درباره ی جیمز که مطمئنم ولی کوری رو توی ویکیپدیا نوشته بود).

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

البته صدای کوری که حرف نداره ولی فکر کنم Disasterpiece و Spit it out رو اون دماغ درازه خونده. در ضمن تا جایی که من میدونم کوری کلا مشروب رو گذاشته کنار (درباره ی جیمز که مطمئنم ولی کوری رو توی ویکیپدیا نوشته بود).
جفتشم کوری خونده.الان که گفتی چک کردم.اون دماغ درازه فقط تیکه های کوچیک میاد.اون دلقکه بیش تر همراهی میکنه.مثلا تو the nameless یا confessions
اون موقه هم جوون بوده.شاید واسه همینه هرچی پیش میره کاراشون آروم تر میشه.ولی خب استقامت صداشم بالاست دیگه.آب و نشاسته می خوره حتما :D
هر کسی نمی تونه متال بخونه.بعد مث که قلق (غلغ-قلغ-غلق) داره خوندن.چون تو یه مصاحبه چستر گفت که از کودکی می خوندم ولی به شدت گلوم اذیت می شد.بعدا که قلقش اومد دستم راحت تر می خونم.ولی الان این راحت تر خوندنشم ببینین بدبخت تو کنسرتا جیغ می کشه قرمز میشه صورتش انقد فشار میاد بش

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

چستر هم داره یواش یواش رمانتیک میشه ! اولا خیلی جیغ میزد. کارای Disturbed رو شنیدی ؟ من موندم چجوری آدم میتونه اونجوری بخونه؟!; چستر و کوری که داد میزنن، جیمز هم که اصلا به اونصورت داد نمیزنه ولی مال Disturbed ذاتیه انگار ! چون با هیچ قلقی نمیشه خوندش.

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

چستر هم داره یواش یواش رمانتیک میشه ! اولا خیلی جیغ میزد. کارای Disturbed رو شنیدی ؟ من موندم چجوری آدم میتونه اونجوری بخونه؟!; چستر و کوری که داد میزنن، جیمز هم که اصلا به اونصورت داد نمیزنه ولی مال Disturbed ذاتیه انگار ! چون با هیچ قلقی نمیشه خوندش.
disturbed کم گوش دادم.چیزی احساس نکردم :-? چند تا آهنگشو بگو مثلا

بالا