• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز تولد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روز تولد

قشنگ یادم میاد که اولین بار بود بابا مامانم واسم تولد میگرفتن.اون موقع ابتدایی بودم.بابام رفت با ماشین پسر عموم و دایی هامو دختر داییهام و همه شونو جمع کرد اورد خونه. بعد یه پسردایی دارم از من کوچیک تره.اون موقع تقریبا 3-4 سالش بود . خیلی هم پررو! ;D
اومد در یخچالمون رو باز کرد و هی میگفت اون کیک منه. به زور راضیش کردیم که تو اون دقیقه به کیکه دست نزنه
به هر حال ما کیک رو اوردیم و شمع گذاشتیم و من که فوت کردم .... ترااااااااااک ......... یه سیلی محکم خورد به ضورتم
دیدم بچه هه بلند شده روم میگه چرا فوت کردی؟؟ X-( X-( اونا رو من باید فوت میکردم
منم زدم زیر گریه و قهر کردم ;D
اینم اولین تولد ما ;D

بهترین تولدم 17 سالگیم بود خودم تنهایی شمعو فوت کردم

همه همکلاسیمو دعوت کردم کافی شاپ.....خداییش بچه ها ترکوندن....خیلی خوب بود خیلیییییییییییییییییییییییییی.....به هممون خیلی خوشگذشت.

امسال تولدم فقط کیک خوردم شمعو فوت نکردم واسه همین حس میکنم آرزوم براورده نشه :(

چهارشنبه تولدم بود . اینم اتفاقایی که فقط تو اون روز افتاد! X-(
با دوستم دعوامون شد :-<
ما یه بار قبل عید امتحان داده بودیم و قرار بود دیگه ندیم ولی معلممون دوباره گرفت X-(
یه سوالی بود تو قبلی از خودم نوشتم و کامل بود ولی تو این یکی ناقص نوشتم :-L
تو راه خونه یه گنجشک (خدا لعنتش کنه!) یه طراحی روی انگشتم کرد 8-} :o (اونم روی انگشت نیم سانتیم!!) :((
کلیدم رو صبح نتونستم پیدا کنم و مامانم اینا رفته بودن باغ و من موندم بیرون (بعد رفتم خونه داییم) ~X(
با کلی بدشانسی های ریزه میزه (:|

تولد من 27 اذره . امسال تو تولدم اولين برف سال اوم .خيلي ذوق زده شدم صبح كه بيدار شدم و اون برفا رو ديدم ازپنجره .
رفتم مدرسه همه تو حياط بودن داشتن با هم برف بازي ميكردن (كلي هم نثار من كردن)
تو راه كه ميومدم مدرسه سر خوردم جلو كلي ادم هرهر بهم خنديدن.جالب بود اونجا فقط به فكر سالم موندن جعبه شيريني بودم

بهترين تولدم سال 89 بود كه مامانم خيلييييييي غافلگيرانه رو كيكم لوگوي رئالو انداخته بود! 8-^
يني وقتو كيكو اورد جلوم داشتم ميمردم از ذوق!
اينقد خوشگل بود كه نگو!
منتها تا نصفه شب كه همه خونمون بودن نذاشتم كسي به كيكه دست بزنه! آخه حيفم ميومد ببرمش خيلي خوشگل بود اصن! >:D<
ولي خوب بالاخره خورديمش!
نا گفته نماند كه روز تولدم هميشه امتحاناي مزخرفي داريم! پارسال كه تعطيل شد امسالم زبان فارسي :-& داريم!

امسال تولدم روز انتخاباته
ميگم نميشه بخاطر اين ميلاد خجسته بهم اجازه راي بدن ايا؟(حق راي ندارم خو)

8سالم بود!!با بابام رفتیم..جلو خودم واسم کادو خرید جلو خودم کادوش کرد تومغازه بعدش همونجاداد گفت تولدت مبارک :|
ولی هنوزم دارمش.. >:D<

امسال یه جشن با حالی تو مدرسه گرفتم
کیک تولدم ازین کیک دو قلوها بود به روشون به جای شمع 15 تا کبریت گذاشتمو خلاصه ترکوندیم!!!!

روز تولدم یار دور افتاده بم هدیه داد 8-^ 8-^
و گفت: یادم بود...
در حالی که من فکر میکردم اصن بم توجه نداره

Back
بالا