این هم حرفیهبه نقل از Spammer :چرا همه فقط رونالو و مسی رو میگن؟
پیرلو هم شانس خیلی بالای داره![]()
به خاطر یوونتوس هم بوده!به نقل از آیدا-ق :این هم حرفیه
پیرلو چرا آخه شانس خیلی بالایی داره؟من اصن درک نمیکنم
به نظرم اگه بنا به بازیشون تو یورو باشه باشه اینیستا و کاسیاس که شانس بیشتری دارن
آخه لیگ ایتالیابه نقل از Spamhttp://www.sampadia.com/forum/Smileys/Mohammad/a_2.gifmer :به خاطر یوونتوس هم بوده!
بهترین بازیکن فصل سری آ بوده، تو یورو هم خیلی خوب بود،تاثیرگذارش از کاسیاس و اینیستا خیلی بیشتر بوده![]()
من برام از 2010 عبرت شده که مرجع انتخاب بهترین بازیکن بیشتر لیگِ تا تورنمنت های بزرگی مثل یورو یا جام جهانی.به نقل از آیدا-ق :آخه لیگ ایتالیااگه مبنا عملکرد باشگاهی باشه قطعا بازیکنایی که تو لالیگا و لیگ جزیره هستن شانس بیشتری دارن با توجه به اینکه بازیکنای لالیگا توی یورو هم عملکرد قابل قبولی داشتن اکثرشون
یووه این فصل توی لیگ قهرمانان هست میتونه پیرلو اونجا بدرخشه ولی فصل پیش که یووه فقط لیگ ایتالیا رو برد نمیشه
تاثیرگذاریش از اینیستا که بیشتر نبود،توی فینال پیرلو کار زیادی نتونس انجام بده ولی اینیستا بهترین بازیکن فینال شد
به نقل از Breeze :من برام از 2010 عبرت شده که مرجع انتخاب بهترین بازیکن بیشتر لیگِ تا تورنمنت های بزرگی مثل یورو یا جام جهانی.
بله من حواسم نبود اونم بگم :)به نقل از no one :ولی اکثرا به چمپیونز هم بیش از حد ارزش میدن!
منطقی هم هست چون اونا توی یه بازه زمانی حداکثر یک ماهه هستن و ممکنه یه بازیکن اونجا بدرخشه ولی بقیه ایام سال انتظارات رو برآورده نکنه(مثل فورلان) ولی لیگ طولانی مدته و موفقیت یه بازیکن توی لیگ ینی اون بازیکن میتونه به صورت مستمر خودش رو روی فرم حفظ کنه و گل بزنه و روند موفقیتاش استمرار داره کوتاه مدت نیبه نقل از Breeze :من برام از 2010 عبرت شده که مرجع انتخاب بهترین بازیکن بیشتر لیگِ تا تورنمنت های بزرگی مثل یورو یا جام جهانی.
چون چمپیونز هم طولانی مدته هم پرفشار و با توجه به زمان بندی لیگ های کشورای اروپایی یه برنامه فشرده به وجود میاد واسه تیمابه نقل از no one :ولی اکثرا به چمپیونز هم بیش از حد ارزش میدن!
منم قبول دارم که حقشه ولی احتمال رسیدن این جایزه به یه دروازه بان خیلی خیلی کمه.به نقل از amnah :به نظر من دیگه بسه که مهاجما بهترین شن.امسال ساله دروازبان ها و مدافعان بود همون طور که چلسی قهرمان شد.من خودم میگم کاسیاس حقشه هم به خاطر یورو و هم به خاطر لالیگا.
به نقل از Breeze :منم قبول دارم که حقشه ولی احتمال رسیدن این جایزه به یه دروازه بان خیلی خیلی کمه.![]()
معلومه به دروازه بان نمیدن وقتی اینهمه مهاجم تاثیر گذار داریم.تازه به مدافع ها هم نمیدن.با اینکه واقعا حق کاسیاس هست به شدت.به نقل از no one :آره! یه سایت نوشته بود بهترین بازیکن جهان به کاسیاس، یک دروازه بان! حتما شوخی میکنید!
البته به نظرم حقشم هست
بله سایت گل بودبه نقل از no one :آره! یه سایت نوشته بود بهترین بازیکن جهان به کاسیاس، یک دروازه بان! حتما شوخی میکنید!
البته به نظرم حقشم هست
به نقل از آیدا-ق :بله سایت گل بود
اینکه بدن به یه دروزاه بان منطقیه ولی کاسیاس نه [-( آخه مگه کلا تو یورو چن تا موقعیت خطرناک رو دروزاه اسپانیا ایجاد شد که کاسیاس واکنش نشون بده؟ بیشتر مدافعا نقش داشتن
اگه اون شخص بخواد دروازه بان باشه،بوفون و چک که بیشتر حقشونه
کلا باید گزینه ی دروازه بان رو از ذهنتون پاک کنین چون این جایزه رو واقعا به یه دروازه بان نمیدن.به نقل از آیدا-ق :بله سایت گل بود
اینکه بدن به یه دروزاه بان منطقیه ولی کاسیاس نه [-( آخه مگه کلا تو یورو چن تا موقعیت خطرناک رو دروزاه اسپانیا ایجاد شد که کاسیاس واکنش نشون بده؟ بیشتر مدافعا نقش داشتن
باشگاهی و ملی،بازم بوفون و چک هم که کلا به خاطر باشگاهیش گفتمبه نقل از no one :آخه باشگاهی هم ملاکه!
بوفون هم گزنیه ی خوبیه!
چرا میدن،یه دفه دادن به لئو یاشین،دروزاه بان تیم ملی شورویبه نقل از Breeze :کلا باید گزینه ی دروازه بان رو از ذهنتون پاک کنین چون این جایزه رو واقعا به یه دروازه بان نمیدن.
وقتی لالیگا شروع شه دوباره میبینیم که مسی و رونالدو جدی ترین گزینه هانبه نقل از nilofar banihashem :فقط مسی یارونالدو دیگه نه
نگفتم غیر ممکنه گفتم احتمالش خیــــــــلـی کمه.به نقل از آیدا-ق :چرا میدن،یه دفه دادن به لئو یاشین،دروزاه بان تیم ملی شوروی
البته بعیده ولی غیر ممکن نی
به نقل از آیدا-ق :آخه لیگ ایتالیااگه مبنا عملکرد باشگاهی باشه قطعا بازیکنایی که تو لالیگا و لیگ جزیره هستن شانس بیشتری دارن با توجه به اینکه بازیکنای لالیگا توی یورو هم عملکرد قابل قبولی داشتن اکثرشون
یووه این فصل توی لیگ قهرمانان هست میتونه پیرلو اونجا بدرخشه ولی فصل پیش که یووه فقط لیگ ایتالیا رو برد نمیشه
تاثیرگذاریش از اینیستا که بیشتر نبود،توی فینال پیرلو کار زیادی نتونس انجام بده ولی اینیستا بهترین بازیکن فینال شد
دروازه بان آره کاسیاس نه؟به نقل از آیدا-ق :بله سایت گل بود
چمپیونز لیگ هم مهم نیسبه نقل از no one :ولی اکثرا به چمپیونز هم بیش از حد ارزش میدن!