بازیکن سال فوتبال جهان

چه کسی برنده ی توپ طلای امسال می شود؟

• اینیستا

رای‌ها: 7 29.2%
  • رونالدو

رای‌ها: 7 29.2%
  • مسی

رای‌ها: 10 41.7%

• رای‌دهندگان
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amnah

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : بازیکن سال فوتبال جهان

به نقل از آیدا-ق :
بله سایت گل بود
اینکه بدن به یه دروزاه بان منطقیه ولی کاسیاس نه [-( آخه مگه کلا تو یورو چن تا موقعیت خطرناک رو دروزاه اسپانیا ایجاد شد که کاسیاس واکنش نشون بده؟ بیشتر مدافعا نقش داشتن
اگه اون شخص بخواد دروازه بان باشه،بوفون و چک که بیشتر حقشونه
در مورد اینکه بوفون یا چک بشن:چک که تو یورو خیلی بد بود بر خلاف چمپیونز،بوفون هم خوب این فصل تو چمپیونز نبوده پس به اونها میشه گفت غیر ممکنه جایزه بدن.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
واقعا" خیلی جانب دارانه بحث میکنید!
خب منم قبول دارم که لیگ اسپانیا با اختلاف زیاد بهترین لیگ دنیاس ولی این به معنی اینه که یازیکنایی که تو این لیگ بازی نمیکنن شانس ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاثیر گذاری پیرلو به مراتب بیشتر بود
اینیستا تو اسپانیا بازی میکرد که پر مهره ترین تیم جام بود ولی پیرلو تنهایی تیمو آورد فینال!دروازه بان آره کاسیاس نه؟
پس میگیم بیارن جایزه رو به سید مهدی رحمتی بدن :))
چمپیونز لیگ هم مهم نیس
جایزه رو به کسی که بخوان میدن!
مگه سال 2010 مسی چمپیونز لیگ داشت؟
جانب دارانه؟!
چه ربطی داش؟؟؟ کی گفتم شانس ندارن؟ ولی لیگ ایتالیا کلا :rolleyes:
پیرلو فقط هافبک بود،دروزاه بان و مهاجم و مدافع که نبود،اصلا هم "تنها" نیاورد فینال
به قول خودتون کاسیاس تو پرمهره ترین تیم جام بود ولی بوفون توی 2 تا بازی سرنوشت ساز ایتالیا رو نجات داد
چرا خیلی مهمه
"بخوان" ینی چی؟
حداقل جام جهانی هم نبرده بودن بگیم یه چیزی :-??
به نقل از amnah :
در مورد اینکه بوفون یا چک بشن:چک که تو یورو خیلی بد بود بر خلاف چمپیونز،بوفون هم خوب این فصل تو چمپیونز نبوده پس به اونها میشه گفت غیر ممکنه جایزه بدن.
آخه تو تیم ملی چک با اون مدافعاش چک چیکار میخواس بکنه؟؟؟
تو این فصلش که هس(البته قبول دارم از شانسش کم میکنه)

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
جانب دارانه؟!
چه ربطی داش؟؟؟ کی گفتم شانس ندارن؟ ولی لیگ ایتالیا کلا :rolleyes:
پیرلو فقط هافبک بود،دروزاه بان و مهاجم و مدافع که نبود،اصلا هم "تنها" نیاورد فینال
به قول خودتون کاسیاس تو پرمهره ترین تیم جام بود ولی بوفون توی 2 تا بازی سرنوشت ساز ایتالیا رو نجات داد
چرا خیلی مهمه
"بخوان" ینی چی؟
حداقل جام جهانی هم نبرده بودن بگیم یه چیزی :-??آخه تو تیم ملی چک با اون مدافعاش چک چیکار میخواس بکنه؟؟؟
تو این فصلش که هس(البته قبول دارم از شانسش کم میکنه)

من فکر کنم شما بازیارو ندید کلا" :))
ایتالیا جز بوفون و پیرلو هیچ بازیکن فوق العاده دیگه ای نداشت!
که بوفونم خیلی نوسان داشت
بالوتلیم فقط 1بازی خوب بود! همین
ولی تنها کسی که تو ایتالیا همواره خوب بود پیرلو بود
تاکتیک ایتالیا چی بود؟
توپو بدن پیرلو خودش میدونه چیکار کنه!
اگه پیرلو نبود ایتالیا نابود میشد! ولی اگه اینیستا نبود شاید فقط 1بخشی از قدرت اشپانیا کم میشد! اونم شاید!
عملکرد کاسیاس تو تورنومنت مد نظرم نبود
البته تو تورنومنتم عالی بود
فقط 1 گل خورد!!!!
با آمار بوفون و چک مقایسه کنین!!!
حرفاتون 1جوریه انگار میخواین به هر ریسمانی چنگ بزنین که بی رئالیا خوب نیستن و بارساییا خوبن :))

بخوان یعنی بخوان دیگه!
به نظرتون مثلا" سال 2010 واقعا" حق مسی بود؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
من فکر کنم شما بازیارو ندید کلا" :))
ایتالیا جز بوفون و پیرلو هیچ بازیکن فوق العاده دیگه ای نداشت!
که بوفونم خیلی نوسان داشت
بالوتلیم فقط 1بازی خوب بود! همین
ولی تنها کسی که تو ایتالیا همواره خوب بود پیرلو بود
تاکتیک ایتالیا چی بود؟
توپو بدن پیرلو خودش میدونه چیکار کنه!
اگه پیرلو نبود ایتالیا نابود میشد! ولی اگه اینیستا نبود شاید فقط 1بخشی از قدرت اشپانیا کم میشد! اونم شاید!
البته تو تورنومنتم عالی بود
فقط 1 گل خورد!!!!
با آمار بوفون و چک مقایسه کنین!!!
حرفاتون 1جوریه انگار میخواین به هر ریسمانی چنگ بزنین که بی رئالیا خوب نیستن و بارساییا خوبن :))

بخوان یعنی بخوان دیگه!
به نظرتون مثلا" سال 2010 واقعا" حق مسی بود؟
نه ندیدم :| تاپیک یورو 2012 میومدین بد نبود
"فوق العاده" قرار نیس باشن،قراره مفید باشن که بودن همشون
بوفون خیلی هم نوسان نداش،حداقل تو بازیای مهم تونس نجات بده تیمشو بده
بالوتلی همون یه بازی کافی بود خوب باشه که ایتالیا بیاد فینال(کلا قبول دارم خیلی بگیر نگیره)
بعد اگه پیرلو کارشو کرد،ولی کاسانو و بالوتلی نتونسن کارشونو بکنن چی؟ ایتالیا گل نمیزنه در نتیجه نمیبره! همه تیم ایتالیا پیرلو نبود اصلا
قبول دارم که اگه پیرلو نبود ایتالیا اصلا مدعی نمیشد ولی اینیستا تاثیر گذاریشو تو بازی مهم تری مثل فینال نشون داد که پیرلو کار خاصی انجام نداد
من چک رو کلا تو چمپیونز گفتم و بوفون هم با توجه به سنش و کارایی که قبل فینال کرد
اگه یه گل بیشتر میخورد جای تعجب داش! مدافعای اسپانیا نمیذاشتن موقعیتای جدی ایجاد بشه که کاسیاس بخواد گل بخوره و خب اون دفعاتی هم که موقعیت ایجاد میشد کاسیاس خوب عمل میکرد ولی به دردسر جدی نمیفتاد و اگه بوفون نبود ایتالیا نابود میشد ولی اگه کاسیاس نبود فقط یه بخشی از قدرت اسپانیا کم میشد،درست عین چیزی که در مورد اینیستا میگین
بوفون و چک بارسایین؟ :| چه ربطی داش اصن؟؟؟ نگفتم کاسیاس خوب نیس،گفتم اونقدی خوب نیس که توپ طلا ببره همین
بخوان ینی بخوان دیگه ینی چی؟ینی سلیقه رای دهنده ها؟ آره دیگه عامل اصلیه!
اصلا :| گفتم تو پست قبلیم حداقل جام جهانی رو هم نبرده بودن آدم بگه یه چیزی :rolleyes:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
نه ندیدم :| تاپیک یورو 2012 میومدین بد نبود
"فوق العاده" قرار نیس باشن،قراره مفید باشن که بودن همشون
بوفون خیلی هم نوسان نداش،حداقل تو بازیای مهم تونس نجات بده تیمشو بده
بالوتلی همون یه بازی کافی بود خوب باشه که ایتالیا بیاد فینال(کلا قبول دارم خیلی بگیر نگیره)
بعد اگه پیرلو کارشو کرد،ولی کاسانو و بالوتلی نتونسن کارشونو بکنن چی؟ ایتالیا گل نمیزنه در نتیجه نمیبره! همه تیم ایتالیا پیرلو نبود اصلا
قبول دارم که اگه پیرلو نبود ایتالیا اصلا مدعی نمیشد ولی اینیستا تاثیر گذاریشو تو بازی مهم تری مثل فینال نشون داد که پیرلو کار خاصی انجام نداد
من چک رو کلا تو چمپیونز گفتم و بوفون هم با توجه به سنش و کارایی که قبل فینال کرد
اگه یه گل بیشتر میخورد جای تعجب داش! مدافعای اسپانیا نمیذاشتن موقعیتای جدی ایجاد بشه که کاسیاس بخواد گل بخوره و خب اون دفعاتی هم که موقعیت ایجاد میشد کاسیاس خوب عمل میکرد ولی به دردسر جدی نمیفتاد و اگه بوفون نبود ایتالیا نابود میشد ولی اگه کاسیاس نبود فقط یه بخشی از قدرت اسپانیا کم میشد،درست عین چیزی که در مورد اینیستا میگین
بوفون و چک بارسایین؟ :| چه ربطی داش اصن؟؟؟ نگفتم کاسیاس خوب نیس،گفتم اونقدی خوب نیس که توپ طلا ببره همین
بخوان ینی بخوان دیگه ینی چی؟ینی سلیقه رای دهنده ها؟ آره دیگه عامل اصلیه!
اصلا :| گفتم تو پست قبلیم حداقل جام جهانی رو هم نبرده بودن آدم بگه یه چیزی :rolleyes:

من نمیدونم شما تاثیر گذاری به چی میگی ولی تو هرکدوم از بازییای ایتالیا اگه پیرلو نبود ایتالیا میباخت!
به همین راحتی!
ولی تو فینال اگه اینیستا نبود تو نتیجه تغیر زیادی رخ نمیداد!
تاثیرو میتونید مقایسه کنید!
شما داری میگی عملکرد بوفون و چک بهتر بوده!
در مورد چک که واقعا" حرفی برای گفتن باقی نمیمونه با اون گلای افتضاحی که بازی با روسیه خورد!
بوفونم که هم نوسان داشت هم آمار گلای خوردش خیلی زیاده!
چک و بوفون بارسایی نیستن ولی کاسیاس رئالیه!
اینیستا هم بارسائیه :-"

بعد جالبیش اینه شما حرف منو نقض میکنی بعد خودت ازش به عنوان تضمین استفاده میکنی =))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
من نمیدونم شما تاثیر گذاری به چی میگی ولی تو هرکدوم از بازییای ایتالیا اگه پیرلو نبود ایتالیا میباخت!
به همین راحتی!
ولی تو فینال اگه اینیستا نبود تو نتیجه تغیر زیادی رخ نمیداد!
تاثیرو میتونید مقایسه کنید!
شما داری میگی عملکرد بوفون و چک بهتر بوده!
در مورد چک که واقعا" حرفی برای گفتن باقی نمیمونه با اون گلای افتضاحی که بازی با روسیه خورد!
بوفونم که هم نوسان داشت هم آمار گلای خوردش خیلی زیاده!
چک و بوفون بارسایی نیستن ولی کاسیاس رئالیه!
اینیستا هم بارسائیه :-"

بعد جالبیش اینه شما حرف منو نقض میکنی بعد خودت ازش به عنوان تضمین استفاده میکنی =))
چک رو توی چلسی گفتم فقط نه تو تیم ملیش
خب طبق این حرف خودتون: تو بازیای ایتالیا اگه بوفون نبود ایتالیا میباخت(حداقل تو بازیای مرحله حذفی) ولی اگه کاسیاس نبود بازم اسپانیا میبرد
مگه فقط یورو مهمه؟ ینی کل فصل 2011/12 لیگای اروپایی و چمیپیونز رو بذاریم کنار فقط بچسبیم به یورو؟
من مشکلی ندارم با اینکه کاسیاس رئالیه،درضمن نگفتم اینیستا لایق توپ طلاس فقط گفتم کاسیاس نیست چون دروازه بانای لایق تری هسن
استدلالتون رو که نقض نکردم،اون مفهوم رو باهاش مخالفت کردم پس میتونم از اون روش استفاده کنم مشکلی نداره
+این لیست 32 نفره بازیکن سال اروپا رو دیدین؟ چک و کاسیاس و بوفون هر سه بودن توش و به نظرم شانس اینکه یکیشون برسن به 3 نفر آخر خیلیم کم نیس

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

تو لیست تورس هم هست،حالا هی بگین تورس اومد چلسی خراب شد! :))

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

مثلا امسال مسی شه :))خودم میرم تک تک اینا که رای دادنو میکشم

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از بالا :
مثلا امسال مسی شه :))خودم میرم تک تک اینا که رای دادنو میکشم
مسی نمیشه مطمئنن،البته شکستن رکورد گرد مولر کار کوچیکی نبود واسه همین جز 3 تا میشه ولی قطعا انتخاب نمیشه
کلا لیست باحالیه! منچستر سیتی 6 تا نماینده داره :O بعد چلسی و بارسا 4 تا،بعد بایرن هیچی :O
{-8

m.kamali

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی4
شهر
تهران

احتمال بسیار زیاد مسیه.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
چک رو توی چلسی گفتم فقط نه تو تیم ملیش
خب طبق این حرف خودتون: تو بازیای ایتالیا اگه بوفون نبود ایتالیا میباخت(حداقل تو بازیای مرحله حذفی) ولی اگه کاسیاس نبود بازم اسپانیا میبرد
مگه فقط یورو مهمه؟ ینی کل فصل 2011/12 لیگای اروپایی و چمیپیونز رو بذاریم کنار فقط بچسبیم به یورو؟
من مشکلی ندارم با اینکه کاسیاس رئالیه،درضمن نگفتم اینیستا لایق توپ طلاس فقط گفتم کاسیاس نیست چون دروازه بانای لایق تری هسن
استدلالتون رو که نقض نکردم،اون مفهوم رو باهاش مخالفت کردم پس میتونم از اون روش استفاده کنم مشکلی نداره
+این لیست 32 نفره بازیکن سال اروپا رو دیدین؟ چک و کاسیاس و بوفون هر سه بودن توش و به نظرم شانس اینکه یکیشون برسن به 3 نفر آخر خیلیم کم نیس

من نگفتم همه چی یورو ه شما گفتی تو یویرو اینیستا تاثیر گذارتر از پیرو بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل بوفون و چک تو یورو آمارشون انقد بد بوده که نشه بهشون فکر کرد! (من خودم ا طرفدارای بوفونم ولی با تعصب حرف نمیزنم!) :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
در کل بوفون و چک تو یورو آمارشون انقد بد بوده که نشه بهشون فکر کرد! (من خودم ا طرفدارای بوفونم ولی با تعصب حرف نمیزنم!) :-"
مثلا 2010 عملکرد مسی تو جام جهانی خوب بود؟ افتضاح بود :| حتی یه گل هم نزد،دیگه فک نمیکنم از این بد تر هم ممکن باشه
من طرفدار بوفون نیستم ولی به نظرم اونقدم که میگین تو یورو بدنبود،درسته که 7 تا گل خورد و اینا ولی خب تو بازی با انگلیس و بعدش با آلمان واقعا خوب بود

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از آیدا-ق :
مثلا 2010 عملکرد مسی تو جام جهانی خوب بود؟ افتضاح بود :| حتی یه گل هم نزد،دیگه فک نمیکنم از این بد تر هم ممکن باشه
من طرفدار بوفون نیستم ولی به نظرم اونقدم که میگین تو یورو بدنبود،درسته که 7 تا گل خورد و اینا ولی خب تو بازی با انگلیس و بعدش با آلمان واقعا خوب بود
اگر قرار باشه جایزه رو به یه دروازه بان بدن گزینه ای جز ماسیاس نمی مونه. :-"

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
خب من دارم در صورتی حرف میزنم که جایزه رو با عدالت بدن
نه این که از اسم طرف خوششون بیاد!
متاسفانه تو 2 سال اخیر جوایز عادلانه نبوده اصن!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از amir h :
متاسفانه تو 2 سال اخیر جوایز عادلانه نبوده اصن!
2010 رو قبول دارم نا عادلانه بود ولی 2011 خداییش نه.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

یا مسی یا اینیستا! یا حتی رونالدو!

مسی توی بازی های تدارکاتی خوب بود! و توی گل ها و پاس گل ها توی فصل که کلی سرتره رونالدو بود!

ولی اینیستا هم توی اسپانیا همه کاره بود! و توی فصلم کلی تاثیر گذار! اونم احتمال داره اما بین گل ها بگیم مسی از همه بهتر بوده آمار و تاثیرش! بازم مسی میشه1

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از LEGEND :
یا مسی یا اینیستا! یا حتی رونالدو!

مسی توی بازی های تدارکاتی خوب بود! و توی گل ها و پاس گل ها توی فصل که کلی سرتره رونالدو بود!

ولی اینیستا هم توی اسپانیا همه کاره بود! و توی فصلم کلی تاثیر گذار! اونم احتمال داره اما بین گل ها بگیم مسی از همه بهتر بوده آمار و تاثیرش! بازم مسی میشه1
بینیم باو
اگه اینطوریه پارسال رونالدو بیشتر گل زده بود!
تاپیر گذاری مهمه
مسی فکر نکنم بشه (هرچند 2010 هم کسی فکر نمیکرد!)

reza.cr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدحقانی
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
شیمی-فیزیک
دانشگاه
هرمزگان
رشته دانشگاه
برق

حداقل تو یه سال حق فورلان بود حتی تو کوپا خیلی سرتر بود
متاسفانه جو دهی روزنامه ها زیاده مسخره بود واقعا

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از amir h :
بینیم باو
اگه اینطوریه پارسال رونالدو بیشتر گل زده بود!
تاپیر گذاری مهمه
مسی فکر نکنم بشه (هرچند 2010 هم کسی فکر نمیکرد!)
دادا اون سالی که مسی گلاش یه کم کمتر از رونالدو بود در عوض پاس گلاش 300 برابر رونالدو بود(اصلا می خوام ببینم رونالدو می دونه پاس گل چیه؟)پس یه جورایی همه چی مساوی بود!
ولی امسال که مسی ترکونده تو لیگ و لیگ قهرمانان و جام حذفی هم پاس گلاش بیشتر بود هم گلاش! اون وقت چه جوری تاثیر گذاری رونالدو می تونه از مسی بیشتر باشه؟؟؟؟!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از پروفسور :
دادا اون سالی که مسی گلاش یه کم کمتر از رونالدو بود در عوض پاس گلاش 300 برابر رونالدو بود(اصلا می خوام ببینم رونالدو می دونه پاس گل چیه؟)پس یه جورایی همه چی مساوی بود!
ولی امسال که مسی ترکونده تو لیگ و لیگ قهرمانان و جام حذفی هم پاس گلاش بیشتر بود هم گلاش! اون وقت چه جوری تاثیر گذاری رونالدو می تونه از مسی بیشتر باشه؟؟؟؟!

رئال قهرمان لیگ شد :D
تو یورو هم رونالئو عالی بود
پرتغال به قهرمان یورو تو پنالتی باخت و تو بازیا نمایش رونالدو خیلی خوب بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا