• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اردو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اردو

قسمت نشد من برم ولی بچه ها 3 4 روز رفتن تهران بازدید از دانشگاه امیرکبیر
مشهد و اینام که فراوون
همایشم که فک نکنم منظورتون باشه

کلا پارسال ی اتفاقی تو یکی از اردو ها افتاد ما امسال رسما کشتیم خودمونو تا ی اردو ببرنمون

زمان خیلی دیری رو انتخاب کردی برای این کار
البته من میگم چون میخواد یکی رو ...
ما رو پارسال اول بردن قم و جمکران به مدت 2 روز و بعدشم بعد از امتحانات میان ترم دوم بردن اصفهان به مدت 4 روز
امسال هم همینطوز بودم ولی به جای اصفهان بردن سازی

همین سال تحصیلی ، سال 89 ، دو روز رفتیم قم.
آخرای اسفند هم ، یه هفته رفتیم مشهد...

ما رو اردو میبرن مشهد....

6 روز ...
امسال اردو که نه ولی نمایشگاه کتاب هم بردن

یقیش یادم نی

امسال ما رو هیچجا نبردن {غیر چیزی که روژین راجبه مشهد گفت، رو برد زده بودن که برین واسه قرعه کشی اسم بنویسین با یه فونت گنده با این حال من و دوستام ندیده بودیمش کلا :د}
نمی دونم راهنمایی به کارت میاد یا نه :د
راهنمایی خیلی کارای جنبی زیاد بود مسابقه علمی و پروژه ها {تو نمایشگاه مدرسه} برنده هاشونو میبردن اردو یا کارای واحد فرهنگی من خودم یه بار مشهد یه بار تبریز یه بارم کرمان رفتم {هر کدوم یه سال ِ راهنمایی}

فکر کنم مدرسه ی ما کلا با فلسفه ی اردو مشکل داره ! سالی ماهی یه دفعه یه اردوی درست حسابی نمیبرن ! ما به داخل استانیشیم راضی ایم !
با توجه به همون حرف lgh95 ، قرار بود بریم اونجا یه شب بخوابیم :دی بعد گفتن اولیایی که بچه هاشون نمیان اعتراض کردن(!) !!!!! :-<
حتی کارگاها و نمایشگاها رو به زور میارن، چون باید مجوز استان به استان بگیرن که میگن سخته ، خوبه آموزش پرورش سر کوچه مونه :دی

دوساله تو مدرسه ایم، نشنیدیم از اینکارا بکنن اردوی خارج از استان و اینا :دی فقط یه مشهد که ما، هفت نفر از مدرسه مون، واسه همایش رضا صادقی اومدیم (اونم مدرسه کلی منت گذاشتن واسه اجازه !!!!! ) :-<

دلم خونه :دی

هر سال اردوی مشهد رو داشتیم، جدا از اون اردوهای جانبی هم داشتیم، مثل کاشان که حوزه هاش رو مثل ابیانه و ... در بر داشته، قم رفتیم، یکی از شهرستانای استان تهران هم اسمش یادم نیست بردن..شهرستان دماوند هم بردن، و یه سری اردو ها هم برای افراد برتر بوده که اکثرا مراکز تفریحی بود.

ون زمان كه ما تو سمپاد بوديم ، ما رو زياد جايي نبردن ( خارج از استان ) ولي داخل استان اردوهامون بدك نبود
خارج از استان هم فقط يه بار ، به مدت دو روز رفتيم كاشان
همين !

سلام
ما که هرسال اردوی مشهد داریم ولی علاوه بر اون دو بار هم رفتیم رصد کمپ شهداد (دیگه نمیدونم اینم جزو اردو حساب میشه یا نه!!!!)!

وای مدرسه بیخود ما (یعنی مدیرش :-&)مارو هیچ جا نبرد یکبار بردنمون باغرود که اونم کوفتمون کردن :-& :((

Back
بالا