• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اردو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اردو

این دو سال در حد 4-5 روز (با احتساب زمان رفت و برگشت) اخرای اسفند بردنمون مشهد ...

ما رو چون خیلی بچه های خوبی بودیم بردن هتل سحاب طرقبه !!!!!!!!! ;D
ولی خدایی تو راهنماییمون اردو می ذاشتن واسه بچه ها چه شهرایی مثل شیراز و اصفهان و اینا چه جاهای تفریحی نزدیک مشهد
فقط چون به حد نصاب نمی رسیدن کنسل می شد !!! ;D
فقط یکیش به حد نصاب رسید مال کلات بود که بچه ها رفتن

ما امسال رفتیم خرمشهر که البته همه ی دوم دبیرستانی های کشور رفتن برای درس امادگی دفاعی بعد بردنمون باغرود بعد از باغرود رفتیم میدون تیر که دوباره برای درس آمادگی دفاعی بود البته تا این جاش فقط اردوگاه باغرود رو مدرسه ترتیب داده بود چون اردو های آمادگی دفاعی اجباری بود البته امسال موج های آبی هم بردنمون ،دبیر جغرافیمون هم مارو میخواست ببره خارج از شهر که چون نزدیک امتحانا بود اجازه ندادن برای همین گفت بعد امتهانا میریم

به نقل از Poorya.L :
ما امسال رفتیم خرمشهر که البته همه ی دوم دبیرستانی های کشور رفتن برای درس امادگی دفاعی بعد بردنمون باغرود بعد از باغرود رفتیم میدون تیر که دوباره برای درس آمادگی دفاعی بود البته تا این جاش فقط اردوگاه باغرود رو مدرسه ترتیب داده بود چون اردو های آمادگی دفاعی اجباری بود البته امسال موج های آبی هم بردنمون ،دبیر جغرافیمون هم مارو میخواست ببره خارج از شهر که چون نزدیک امتحانا بود اجازه ندادن برای همین گفت بعد امتهانا میریم

جز خرمشهر که اونم بخشنامه کشوری بوده همه دوما رفتن اینایی که گفتی خارج استان بود الان ؟ :دی

ما رو امسال یه اردو 1روزه بردن اردوگاه نزدیک شهرمون
موج ها آبی هم بردن که خیلی حال داد
احتمالا بعد از امتحانات هم 2 روز بریم یکی از شهرهای اطراف
در ضمن خرمشهر هم رفتیم که البته نمیشه جز اردو های مدرسه حسابش کرد

ما رو سال اول بردن یزد
بد نبود
سال دوم مشهد که من نرفتم
سال سومم ساری که باز نرفتم
با بچه های مدرسه خیلی حال نمیکنم

در چهار سال دبیرستان اردوی داخل استان نبردن مارو........... چه برسه به خارج استان

ما رو به عنوان جایزه میبرن اردو (فک کنم دو نفر قبل من گفتن اینُ ! :-" ) من اصفهان و یزدو رفتم تا حالا . اردوهای فرهنگیم میبرن مشهد(برای برگزیده های نمار ! :D ) که تا حالا بی نصیب بودم ! :-"

قرار ما رو هم ببرن مشهد البته کسایی رو که تو مسابقاتی که در طول سال برگذار شده رتبه بیارن

جمله بندیش خیلی بد شد ببخشید

ما رو هر سال مشهد میبرین(البته این دو سه سال مدرسه یه خرده لج کرده بود که با پافشاری بچه ها درس شد
شیراز بردنمون

Back
بالا