• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اردو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اردو

یه بار برای درس زیست برا بازدید رفتیم به یه گاوداری! یه دوساعتی از گشت و گذارمون گذشت به رغم اینکه به خیال اردو اومده بودیم دبیرمون مارو زیر افتاب و رو اسفالت نشوند و برگه و خودکار در اورد و کاملا ناباورانه ازمون امتحان گرفت! این اولین امتحانی بود که توی گاوداری و در حال استشمام بوی بد بدن گاو های سلاخی شده داده بودم!!!!

ما یه بار اول راهنمایی رفتیم اردو باهنر.وسط زمستون هم بود..اونجا یه متر ونیم برف اومده بود(واقعا) بچه ها هم با معاون برف بازی میکردن...سنگ برمیداشتن دورشو برف میکشیدن میزدن تو سرش!!!بسی حال داد

اردو رفتن با حلی جز دردسر چیزی نداره به خاطر اینکه یه راهنمای ناوارد میذارن سر ...... بعدش هم که آدم بعد از 15 ساعت میرسه بالای کوه هیچ کس به آدم نمی گه خسته نباشی تازه چی نمازت هم قضا شده.....
آخه من نمی دونم اینا که مسیر اردورو بلد نیستن چرا ما رو می برن اردو.... #:-S #:-S

اردو بردنمون اردوگاه بعد شب هم خوابیدیم بعد سر بود دوستم همش میرف دستشویی :)) :))
بعد یه بار دسشتویی نزدیک اردوگاه پر بود و دوستم هی داد میزد فاک یو فاک یو لنتی بیا بیرون :-" بعد یارو اومد بیرون دیدیم دبیرمونه :-" دوستم گرخید X_X X_X

مارو پارسال بردن اردو ولی فقط تا ظهر اونجا بودیم :((ولی خودمونیم تا جا داشتم خوردم من با دوستم شقایق(شقایق sنه)اینقدر غدا اضافه آوردیم
که حد نداشت ( آخر شما فکر کنیدواسه دو نفریه پیتزا گنده ،یه عالمه میگو البته ازون خگشمزه هاش،2بسته پفک و 2بسته چیپس،سیب زمینی،یه دیس پر از مرغ سوخاری ،نزدیک به یه کیلو میوه،به کلمن پر آب اونم واسه ی صبح تا ظهربس نیست ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D) ))
ولی امسال مارو معلوم نیست کجا میبرن ؟ولی من ودوستام از3مهر برنامه ریزی می کنند برای اردو. B-) B-) B-) B-)

پارسال یه هفته رفتیم: قم-همدان و کاشان!!!
چه حااااالی کردیما!!
بچه های همدان عجب بچه های گلین!! با جنبه!! دوست داشتنی!! گل!!!(دوستان به خودشون نگیرنا؟!!) بابا نمیدونی کلی دایره لغات فحش و تیکه انداختم افزایش یااااااافت!!! واژه های پرمعنی!!!

+تو همدان رفتیم یه پارک جنگلی که پیست اسکیت بزرگی هم داشت! ولمون کردن به امون خدا! رفتیم مقبل پیست نشستیم با بچه ها و ... بعععععععععله!! 1 دختر با 4 تا پسر اسکیت میرفتن!(به جوووون شما فقط اسکیت میرفتن!) ما هم که همه روشنفکر و عشق احکام داشتیم بررسی میکردیم که اینا به چند حالت با هم محرم میشن!!!:1-ممکنه اینا همه باهم خواهر و برادر باشن!! 2-یکیشون عموی دختره اس اون یکی داییشه و بعدی باباشه و ... خلاصه کلی حالت رو بررسی کردیم! بعد که دیه به نتیجه نرسیدیم بلند شدیم که بریم دیدم: به!!! مدیر جان! فدای شما! اینهمه وقت پشتمون نشسته بودین و گوش میکردین/؟!! :P :-[ :-[

اخ دهغ دل مونوتازه نکنید من آخرش باعقده اردو (منظورخارج شهره) از این دنیامیرم
امسال هم که دیگه ترکوندن اعلام کردن اردو مشهد اسم نوشتن پولم گرفتن ولی. مارونبردن :((
من اولین نفری بودم که اسم نوشتم ولی اردو نرفتم ای خداآ :-??

ما رو اردو برده بودن اصفهان.شب ساعت سه ،خسته و کوفته،در حال ذوق مرگ شدن بودیم که رسیدیم خوابگاه،بعد همه خواب آلود رفتیم تو که ییهو همه چشا 4 تا شد ;D یه آقاهه اومد جلو گفت کجااااااااااااااا؟ :-\ ما ام گفتیم اومدیم بخوابیم که مرده گفت استغفرا.. ،لا اله الا ا...،دختر ام دخترای قدیم :-w
ما همه اینجوری :o (:| :o
آقاهه: :-w :| ~X(
بعد رفتیم دم در وایسادیم،بعد از نیم ساعت یکی تابلوی بالای درو خوند روش نوشته بود مرکز ترک اعتیاد...(اسمش یادم نیس ;D) :))

رفتیم مشد.ی گارسون بود که کلا خنده نمیدونست چیه.بیچاره همش اون غذای مارو میآورد.ی بار اومد گفت برگه ژتون هاتونو بدید.ما8تاداشتیم دونه دونه میدادیم.گف همه رو یکی کنید بدید.دوستم گف نمیشه یکی همه کنیم.ما پکیدم اون اصن عکس العمل نشون نداد.ی بار دیگه اومد گف بشقابای سوپ رو2تایکی کنید.بازهمون دوستم گف نمیشه یکی2تا کنیم.باز ما...
فک کنم شب آخری بود که اومد سرمیز.ماشبای قبل خ گیر میدادیم بهش که سوپ نمک نداره.تند نیس.ترش نیس.بو میده و...خلاصه ایراد....اون شب،اومد با به سوپ گیر دادیم هیچی نگف.بعد دوستم گف چرا گل سرمیزاتون نیست.هیچی نگف.چرا سوپ امشب ترش بود،ی دفعه از کوره در رف گف من نمیدونم ب کدوم ساز شما برقصم،ی دفعه الهام،دوستم به صورت خودجوش گف مگه بلدی؟ما جلو خودمونو گرفتیم نخندیم،آقا یارو خندید.دیگه نتونستیم تحمل کنیم.خ باحال بود...یادش خوش

مدرسه ی ما یه با می گه بودجه نیست (فک کم امسال باید جلوی در مدرسه یه صندوق بذاریم روش بنویسیم بودجه نداریم کمک کنید:دی)
یه بار می گه مجوز نمی دن
امسال ما خودمونو کشتیم بردنمون اردوگاه اونم رسما فقط تونستیم بدمینتون بازی کنیم و جدول حل کنیم(سر اب بازی نمره انظباط کم می کنن)
می بینین مدرسمون ما رو چقدر ازاد می ذاره:دی

Back
بالا