اردو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اردو

دس رودلم نذار ک خونه :(( :(( :(( :(( :(( :((

سال دوم راهنمایی بودیم دومارومیبردن خارج ازشهر

شدیم دوم گفتن نه سومارومیبریم ایشالاشال دیگه

شدیم سوم کلاگفتن راهماییواردونمیبرن ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
.
.

.
همین روال ادامه یافت الانم ک سوم دبیرستانیم گفتن بعدازنهایی میبریمتون ک استراحتم بشه براتون ومث اینکه سرکارمون گذاشتن

آخرش گفتیم بعدازکنکورخودمون بابچه هامیریم منتم نمیکشیم

سوم راهنمایی اردو مارو بردن مشهد. از کلاس ما 13 نفر اومده بودن. با کلی خواهش هر 13 تایی مون رفتیم تو یه سوییت. :-"

روز اول بعد ناهار بود، یکی از بچها یه کتاب داستان ترسناک که راجب روح و اینا بود داشت میخوند، داستانش به اوج رسید که اینجانب یهو یه دمپایی پرت کردم وسط ;D یهو همه شروع کردن جیغ کشیدن و فرار کردن :-"
بلافاصله یه معلم قرآن فوق العاده گیر داشتیم که اومد بالا و شروع کرد به شر گفتم و صداتونو نامحرم نباید بشنوه و اینا :|
بعد معلم پرورشیمون اومد و شروع کرد د عوا کردن گفت به مدیر بگم؟ که بلافاصله مدیر خودش اومد و شروع کرد به نصیحت کردن!
بعد ناظممون اومد و باهامون دعوا کرد! :| نفر پنجمم دبیر عربیمون بود که اومد باهامون دعوا کرد :))
بعد عه همین قضیه من و هاله (یکی از بچها) رفتیم تو آسانسور که بریم پایین دوتا پیرزنه تو آسانسور بودن. یهو برگشتن گفتن: الهی جز جیگر بگیزن این بچهای اتاق بغلیه ما که نزاشتن ما بخوابیم ظهر :-L ( اتاق بغلیشون ما بودیم :)) )
:دی

به نقل از رضا.د :
ما امسال یه بار رفتیم کیش
یه بار اصفهان
تابستونم یزد
خیلی حال میده با بچه ها همش خوش میگذره
خوش به حالتون...
مدرسه ما رو میبرد مشهد ولی مامانم نذاشت با دوستام برم. :(( :(
همیشه همین طوریه ها تا سر کوچه میخوام برم 100 بار زنگ میزنم!!!
مامان الان دارم از خیابون رد میشم،مامان الان دارم میرم مغازه...!!! اصلن یه اوضایی داریما!!!

ما رو امسال بردن شیراز به مدت 5 روز 3 روز بعد از امتحانات ترم خیلی خوش گذشت جمعا 50 نفر بودیم هر کی نیمد از دستش رفت

وقتی ما راهنمایی بودیم هر سال میبردنمون موجهای آبی ولی یک بار میخواستن فقط اولارو ببرن ماهمه دوم سوما اعتراض کردیم جلوی دفتر ولی مارو با بمبای اشک آور پراکنده کردنو به اوین منتقل شدیم!
ولی بالاخره خودمون اتوبوس گرفتیم رفتیم! >)

آقا يه مورد مي گم امتحان كنيد مي چسبه.
تو قطار برين واگن هاي بقلي همه در ها رو رديفي بزنيد فرار كنيد.
حالا اگه واگن بقلي قطار شما يه دبيرستان دخترونه هم باشه كه فبها.
اين مورد رو تنها در مواردي كه با مدرسه مي ريد امتحان كنيد و گر نه هم لو رفت هم به فنا مي ريد.
شماهي زاده هم تو راه مشهد جواب مي ده.

مشهد
نیشابور
امسالم شمال بردن ولی من نرفتم
آها...یکی از روستاهای سرسبز اطراف شهرمون هم بردن به اسم رویین....خیلی عالی بود
اصولا اردوهامون دو روز و یه شبه....از این بیشتر نمیشه!

بجز قم اردوی خارج از شهر دیگه‌ای نرفتم!
یعنی نبردنمون!!
هر سال ب بهونه‌ی این ک میرین راهنمایی میبرنتون، میرین دبیرستان میبرنتون، الان پیش باید درس بخونین اردو ندارین و اینا پیچوندنمون...
سال سومم میخواستن ی اردوی کاشان بذارن ک دقیقه‌ی نود کنسلش کردن:|

مدرسه که از این کارا نمیکرد . پایه هفتم فقط بردمون نیشابور از صبح تا عصر . همین
ولی تابستون پارسال برای مرحله نهایی لیگ پایا رفتیم مشهد . انقدددر خوش گذشت . یکی از دلیل هایی که خیلی بهمون خوش گذشت این بود که هم اتاقی هامون عالی و پایه بودن و سرپرستمونم هیچیمون نمیگفت ( فکر کنید نصفه شب بنده خدا میخواست بخوابه ما کلی سر و صدا میکردیم و میرقصیدیم:D)

ما پارسال که دوازدهم بودیم، مدرسه هر جمعه بعد از قلمچی میبردمون اردو تا روحیه بگیریم! باغ خانواده های دانش آموزا. یا باغ خود مدیرمون. از بس این مدیر گل بود!
سالهای قبلش هم یزد رفتیم و مشهد. شیراز هم چند بار رفتیم. یک بار هم رفتیم لایزنگان و آبشار فدامی دو روزه! ( لایزنگان یه روستای توریستی داراب هست و آبشار فدامی هم همینطور).
خییییلی خوش گذشت!

بجز قم و جمکران
آرزوی ی اردوی خارج از تهران در دوران دبیرستان ب دلم موند:(
ولی خواهرم همچنان از اردوی اصفهان و مشهد و کردانش خاطره تعریف میکنه:|

تا الان تنها جایی که من اردو رفتم تو شهره اسمش هم اردوگاه باقریه است
هنوز از شهر خارج نشدیم برا اردو
میگن بهمون مجوز نمیدن اردو ببریمتون

بهترین اردوی من فرهنگی هنری تهران بود:x
و شیراز ک مدرسه بردمون
اصفهانم ک بردنمون خوب بود

پوووف من هیج وقت با مدرسه اردو نمیرفتم :)
با اینکه از این تیپتی بدون خانواده جایی نمیرم نیستم هر چی بچه ها اصرار کردن باهاشون برم مشهد و کاشان و اینا قبول نکردم ولی ی کوچولو پشیمونم شما اگه تونستید برید^^

Back
بالا