مقایسه کن تاریخو ببین سورنا مرد تنها و رو با کویر مقایسه کن کیفیتو ببین قدرتو ببین
قبلاً آلبومهایی مثل کالیبر ۲۴ یا همین اوردوز بود؟ نبود چند سالی بیشتر نیست ک وضعیت بهتر شده وگرنه رپ ایران توی دهه دوم ۸۰ مثل ترکای هیچکس و یا حتی ویلسون رو با الان مقایسه میکنی اختلاف از زمین تا اسمونه به نظرم رپ فارس داره رو به پختگی و بلوغ میره بین مردم داره بیشتر شناخته میشه و اینا باعث میشه که من فکر کنم ک آینده روشنه زیر زمین واقعی یعنی رپرا تا ابد مث سگ و گربه بیفتن به جون هم و دولت تا ابد باهاشون مخالفت کنه؟
یه روز خوب میاد ک ما همو نکشیم به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیم و دست بندازیم رو شونه های هم آها مثل بچگیا تو دبستان هیچکس یه روز خوب میاد
خب بیا از یه جایی شروع کنیم
رپ چیست؟(یا بهتر بگم تفاوتش با بقیه سبک ها چیه)
ببین همین رپ چیست سوال غلطیه چون هیچکس نتونسته واسش مرز تایین کنه
ولی میشه تفاوتش با غیر رپ رو دید و یه نتایجی گرفت
بنظر من رپ اگ بتونه هرچیز(!) رو با یه دید باز تر و بهتر به جامعه نشون بده ارزشمنده.مگ این مردم درک ندارن.شعور ندارن
چرا دارن.خوبو بد و هم تشخیص میدن
همه میدونن اختلاص بده
همه هم میدونن بخشش خوبه
حالا ی رپر صد بار تو اهنگ بگه ببخش
مگ بقیه اینو نمیدونن
معلومه که میدونن
.
رپر اگ واقعا ب قول تو استعداده! باید بتونه چیزایی که بقیه میبینن رو موشکافی کنه.حالا بقول بامداد میتونه ی پارتی باشه یا یه یه ساعت تفکر
مثالایی که زدی چنتاشون همین کارو حداقل یه بار کردن
و یکیشون خیلی این کارو کرده
اما بقیه ن.سامان ویلسون همیشه یه چشم مصنوعی بوده که خیلی هنر کنه واقعیت هارو نشون بده و دروغ نبافه
اما کسی مث سورنا که خودت مثال زدی مث یه عینکه که باعث تیزبینی میشه
عمق وجود یه شبنم رو نشونت میده.شاید شبنم تو یه دید کلی زیبا باشه
ولی اگ واردش بشی زیبا تره و با شکوه تر و قدرت طبیعت رو نشون میده
.
اما درمورد مقایسه هات
کویر سورنا رو با مرد تنهاش مقایسه کردی
کلا تو حرفات من مقایسه ت رو توی هنر رپ کردن دیدم نه محتوا(جایی برای انکار هم نیس.خیلی واضحه)
گفتی مرد تنها ضعیف بود.اما نه.سورنای مرد تنها خیلی قوی بود
توی کویر.نگار.اوار هم قوی بود
سورنا درحال رشد توی محتواس(بیشتر.وگنه رو بیتای بدون ضرب خوندن همچنان داره پیشرفت میکنه).توصیفای فوق العاده و ...
یا سامان ویلسون
سامان ویلسون رو به قبل از اون خداحافظی مزخرفش میشناسن(که اهنگاش مث خمپاره ترکید)
ن الانش که اومد و قهوه ای کرد تونل هیدنو(فیت های تونل به وضوح ضعیف بودن)
.
اما درمورد اینکه گفتی رپ باید بیاد توی عرف.خانواده و ...
یه چیزی داریم به نام دشمنی رپ و دولت یا سیاست
من هیچوقت نگفتم رپ باید مخالف فلان قشر باشه(چه سیاسی چه مذهبی یا هرچی)
رپ قراره همه چیز رو به وضوح و با دید بهتر نشون بده و حقایق رو فاشکنه.
اگ نظام کنونی نظام درستی بود و مشکلی نداشت رپ(حداقل رپ واقعی) چیزی واسه نقد نداشت
لازمه درمورد اینکه این نظام نظام خوبیه بحث کنیم؟