• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

pantera : پيشرو رو راش نميدن اونور وگرنه ميرفت. حالا كه راش نميدن، ادعاى سرباز وطن اينا ميكنه كه فن جمع كنه.
بدون زد هم پشتش فوق العاده گرمه و اگه بخواد بمونه پليس و فلان و فلان نميتونه دردسر بسازه براش.

به نقل از Ehem_Ehem :
pantera : پيشرو رو راش نميدن اونور وگرنه ميرفت. حالا كه راش نميدن، ادعاى سرباز وطن اينا ميكنه كه فن جمع كنه.
بدون زد هم پشتش فوق العاده گرمه و اگه بخواد بمونه پليس و فلان و فلان نميتونه دردسر بسازه براش.
آره شاید هم راش نمیدن. :-?
ولی اراده ش قابل تحسینه و اعتماد به نفسش.

به جای کل کل های بیخود و بی ارزش ( به عبارتی مزخرف ) و تعصبی نگاه کردن بهتر بود بحث تجزیه و تحلیل موسیقی رپ ، بیوگرافی رپر ها ،

معرفی رپر های با استعداد و جوان و . . . کلی کار دیگه انجام بدیم که به یه شناختی از این سبک تازه راه یافته به موسیقی برسیم . . .

یحث رو محدود به چند رپر جا افتاده و شناخته شده مثل پیشرو ، هیچکس ، هیدن و . . . نکنید لطفا !

نظرتون در مورد شایع چیه؟
به نظرتون استعداد داره؟
کلا نظرتون درباره ش چیه؟

به نقل از مَِهدی.ش :
نظرتون در مورد شایع چیه؟
به نظرتون استعداد داره؟
کلا نظرتون درباره ش چیه؟
ای زیاد بد نیست.جای پیشرفت زیاد داره.ولی به نظرم پتانسیلش رو داره.میتونه.

به نقل از مَِهدی.ش :
نظرتون در مورد شایع چیه؟
به نظرتون استعداد داره؟
کلا نظرتون درباره ش چیه؟

به نظر من میتونه پیشرفت کنه ولی نه خیلی اگه یه ذره هم تا حالا پیشرفت کرده به خاطر همکاریش با کسایی مث حصین و صادق بوده

به نقل از PanterA :
منظورتُ دقیق نفهمیدم علی. کلیّت موضوع رو گرفتم ولی. (قافیه دار شد :-" )
صحبت من سر دعوای جی‌دال و قاف‌ـه که کلّی اومدن گفتن که بحث حرفه‌ایه و زورآزمایی ادبی و این حرفاست، دیشب گرفتن علی جی‌دال رو آش‌ولاش کردن!

بحثِ "شـــــــایع" شـــد دوباره . . .

اطلاعات شخصی :

اسمش محمد رضا هست و متولد 72 ( دوسال اَ من گنده تره ) ، خودش میگه بچهِ شابدالعظیم هستم . از 89 به اینور هم داره کارش رو شروع

کرده ( فک کنم سورنا هم از این سال شروع کرده )

ویژگی های برجسته :

1- به شخص خاصی توهین نمیکنه ( مثله بعضیا نیست که وا3 معروف شدن دس به چه کارهایی که نمیزنن . . . کار نداریم . . . بگذریم )

2- الحق و الانصاف صداش هم خیلی نو و تازست ( میبینی که رپ پر شده از صدای بم )

نقاط ضعف :

1- تکراری شدن موضوع اهنگ ها و مضامین شعر هاش

2- یک نواخت شدن 90% ترانه ها بدلیل نوع خواندن تکراری در اکثر آثار

3- ای بسوزِ درد بی پولی (همکاری با یه مشت فنچ اهنگ ساز به دلیل نداشتن نقدینگی )

4- همکاری با رپرهای مزخرف و . . . (البته تا قبل از آلبوم دادنش ) =))

موضوع بیشتر اثار :

از وضع جوون های امروز و از احترامش به پدر و مادر میگه . . . کلا موضوع خاصی ندارن آهنگاش . . .

یه تحلیل کوتاه از کار ممد رضا شایع

آلبوم :

695786_qTK7VBk2.jpg

به عنوان مدیر انجمن بحث قبل رو میبندم که دفه دیگه مشکلی پیش نیاد.

انتقاد و اعتراض و خودستایی و کل کل و ... در حال حاضر توی رپ فارسی وجود داره . حالا غلط یا درستش رو کاری نداریم.
توی این سایت کلا کل کل کردن ممنوعه و چه تو این انجمن و چه انجمن های دیگه کسی مجاز به اینکار نیس. ولی چون این تاپیک شرایط ِش فرق داره این محدودیت از این تاپیک برداشته شده از قبل ، به شرطی که پستتون محتوا هم داشته باشه علاوه بر بیت یا نظری که به عنوان انتقاد مینویسید توی پستتون.
خیلی واضح گفتم فک کنم. چون ظاهرا یه سری دوستان نمیفهمن به هر زبونی که مینویسی.
هر گونه مشکلی هم با این روند داشتید تو تاپیک انتقادات و پیشنهادات بنویسید نه اینجا.

تمام.

Back
بالا