frants
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اصفهان
منم یه سوال داشتم تا حالا یه اهنگ رپ بوده از وضع موجود راضی باشه ومثله باقلوا از دهنش فحش در نیاددائم سیاه نمایی نکنه
رپ یعنی اعتراض کردن به کم و کاستی های جامعه.منم یه سوال داشتم تا حالا یه اهنگ رپ بوده از وضع موجود راضی باشه ومثله باقلوا از دهنش فحش در نیاددائم سیاه نمایی نکنه
آره مشکل از شخص من و شما نباشه از آدمایی مثل ماست.اهاااا شرمنده تاپیک منحرف میشه
ولی مشکل از شماس ک ی نفر میره اختلاس میکنه؟
آقا من یکم عقب موندم از این ماجرا ها فقط دیس پیشرو به تتل و عکس اینستا حصین با لیتو رو میدونم
ای خدا امان از صفحات مجازی
رپرا رو هم محو خودش کرده
از کلکل پیشرو و تتلو ک از دوستی و فیت دادن رسید ب فحش و این حرفا
از تیکه پیشرو ب حصین بخاطر حضور تو کنسرت لیتو و خلصه با اون تصویر
و در ادامه تهدید و تیکه های حصین ب پیشرو
و اینگونه بود ک تتلو واس سود کردن و چسبوندن خودش ب حصین ب پیشرو تیکه مینداخت و حصین گفت خودتو قاطی نکن لطفا اینم نابود شد و دوباره رابطه پیشرو و حصین خوب شد از اون طرف نیموش یهو داغ کرد و شروع کرد ب فحش دادن ب حصین و دیو دهن سرویس با اون پست باحالشروانمون رو شاد کرد بعد نیموش فری استایل دیس ب حصین داد و گفت اون از رپ سو استفاده کرده و فک کنم حصین میخاد دیس بک بده اون وسط تهم بیچاره داره جدا میکنه
هیچکسم استوری میزاره داره ظرف میشوره تو این اوضاع
خو ماجرای تتل و پیشرو رو ک میدونینآقا من یکم عقب موندم از این ماجرا ها فقط دیس پیشرو به تتل و عکس اینستا حصین با لیتو رو میدونم
میشه یکم بشکافی هرکدومشونو ببینیم چی به چیه
لعنتی حصین چرا قبول نکردخو ماجرای تتل و پیشرو رو ک میدونین
یهو اون وسط نیموش شروع کرد ب جنجال با حصین
زدن ب تیپ و تاپ هم
بعد مدارک س...س شچ های نیموش پخش شد ک امیدوارم واقعی نباشن
بعدش تتل ب حصین گفت ک بیا هیچکسو دیس کنیم و حصین قبول نکرد
همینا بود فک کنم ک حواشی زیادی داشت
الان داره سجده شکر بجا میاره قبول نکردهلعنتی حصین چرا قبول نکرد
الان این دیسی که از تتل به هیچکس داره میاد یعنی دیگه نمیاد؟؟یا خودش تکی داره میخونه...الان داره سجده شکر بجا میاره قبول نکرده
وگنه تموم گندکاری های تتلو وصله ی اون میشد
از اتنا بگیر تا کل کلش با پیشرو ک بعد بین پیشرو و کاغذ فاصله میوفتاد و احتمالش بود ک پیشرو با ملتفت متحد شه و کاغذ برفنا میرفت کلا با تتل
تکی میخونه و گور خودشو میکنهالان این دیسی که از تتل به هیچکس داره میاد یعنی دیگه نمیاد؟؟یا خودش تکی داره میخونه...
از اون طرفم جی جی دهنشو سرویس کردهتکی میخونه و گور خودشو میکنه
پیشرو دیسش کرد
ملتفت دیسش میکنه
کاغذ حمایتش نمیکنه
الفاتحه
رویوال از امینمکویر *__*
ناقابل از شایع
دیدبان از صفیر
تو از پلاک
پدرمادر از پوتک(شر و ور های بیشتری داده ولی همین رو ترجیح میدم)
تند از خلوت
این از صادق
-برید و برم راضی باشیم
: )ميتونست بهترم باشهرویوال از امینم