رپ یعنی اعتراض کردن به کم و کاستی های جامعه.منم یه سوال داشتم تا حالا یه اهنگ رپ بوده از وضع موجود راضی باشه ومثله باقلوا از دهنش فحش در نیاددائم سیاه نمایی نکنه![]()
آره مشکل از شخص من و شما نباشه از آدمایی مثل ماست.اهاااا شرمنده تاپیک منحرف میشه
ولی مشکل از شماس ک ی نفر میره اختلاس میکنه؟
آقا من یکم عقب موندم از این ماجرا ها فقط دیس پیشرو به تتل و عکس اینستا حصین با لیتو رو میدونم
ای خدا امان از صفحات مجازی
رپرا رو هم محو خودش کرده
از کلکل پیشرو و تتلو ک از دوستی و فیت دادن رسید ب فحش و این حرفا
از تیکه پیشرو ب حصین بخاطر حضور تو کنسرت لیتو و خلصه با اون تصویر
و در ادامه تهدید و تیکه های حصین ب پیشرو
و اینگونه بود ک تتلو واس سود کردن و چسبوندن خودش ب حصین ب پیشرو تیکه مینداخت و حصین گفت خودتو قاطی نکن لطفا اینم نابود شد و دوباره رابطه پیشرو و حصین خوب شد از اون طرف نیموش یهو داغ کرد و شروع کرد ب فحش دادن ب حصین و دیو دهن سرویس با اون پست باحالشروانمون رو شاد کرد بعد نیموش فری استایل دیس ب حصین داد و گفت اون از رپ سو استفاده کرده و فک کنم حصین میخاد دیس بک بده اون وسط تهم بیچاره داره جدا میکنه
هیچکسم استوری میزاره داره ظرف میشوره تو این اوضاع![]()
خو ماجرای تتل و پیشرو رو ک میدونینآقا من یکم عقب موندم از این ماجرا ها فقط دیس پیشرو به تتل و عکس اینستا حصین با لیتو رو میدونم
میشه یکم بشکافی هرکدومشونو ببینیم چی به چیه![]()
لعنتی حصین چرا قبول نکردخو ماجرای تتل و پیشرو رو ک میدونین
یهو اون وسط نیموش شروع کرد ب جنجال با حصین
زدن ب تیپ و تاپ هم
بعد مدارک س...س شچ های نیموش پخش شد ک امیدوارم واقعی نباشن
بعدش تتل ب حصین گفت ک بیا هیچکسو دیس کنیم و حصین قبول نکرد
همینا بود فک کنم ک حواشی زیادی داشت
الان داره سجده شکر بجا میاره قبول نکردهلعنتی حصین چرا قبول نکرد![]()
الان این دیسی که از تتل به هیچکس داره میاد یعنی دیگه نمیاد؟؟یا خودش تکی داره میخونه...الان داره سجده شکر بجا میاره قبول نکرده
وگنه تموم گندکاری های تتلو وصله ی اون میشد
از اتنا بگیر تا کل کلش با پیشرو ک بعد بین پیشرو و کاغذ فاصله میوفتاد و احتمالش بود ک پیشرو با ملتفت متحد شه و کاغذ برفنا میرفت کلا با تتل
تکی میخونه و گور خودشو میکنهالان این دیسی که از تتل به هیچکس داره میاد یعنی دیگه نمیاد؟؟یا خودش تکی داره میخونه...
از اون طرفم جی جی دهنشو سرویس کردهتکی میخونه و گور خودشو میکنه
پیشرو دیسش کرد
ملتفت دیسش میکنه
کاغذ حمایتش نمیکنه
الفاتحه
رویوال از امینمکویر *__*
ناقابل از شایع
دیدبان از صفیر
تو از پلاک
پدرمادر از پوتک(شر و ور های بیشتری داده ولی همین رو ترجیح میدم)
تند از خلوت
این از صادق
-برید و برم راضی باشیم
: )ميتونست بهترم باشهرویوال از امینم