بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

به نقل از Cyrus The Great :
داداش اولا حرف دهنت رو بفهم دوما خیلی معنی داره... :-w
حرف حق رو هر کی میتونه بزنه بستگی نداره کی باشه.... :|

من از طرف شاهین معزرت میخوام که سیگار میکشه
معزرت میخوام شال میندازه تریپش روشن فکریه
معزرت میخوام جامعه شناسی خونده و با علمش میخونه
من شرمندم ...

یاد فریدون فرخزاد افتادم . وضع الان شاهینو داشته دقیقآ

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از fade to black :
من شرمندم ...

تو بهتر از طرف شاهین بابت چرت گفتناش معذرت بخوای....
فهمیدی پیشرو چی بهش گفته؟؟؟؟
دیگه باید بره بمیره که پیشرو لاییک میاد بهش میگه ابروی رپ رو نبر.... B-)

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

تو بهتر از طرف شاهین بابت چرت گفتناش معذرت بخوای....
فهمیدی پیشرو چی بهش گفته؟؟؟؟
دیگه باید بره بمیره که پیشرو لاییک میاد بهش میگه ابروی رپ رو نبر.... B-)
گفتم که هر لمپنی هرچی بخواد میتونه بگه ... دلیل نشد که . همین که یه آدم مثل پیشرو میاد به شاهین این حرفارو میزنه خودش نشون میده حرفش حقِه
چرت و پرتیم نگفته . چرتش کجاست ؟ حالم نمیکنی نگوش داداش ... نگوش.ولی دقیقآ بگو کجاش چرت بود ؟
همین الان اگه تو گوگل بزنید کمپین اولین پیشنهاد کمپین یاد آوری امام نقی به شیعیانه که تو همین سایتم کم طرف دار نداشت . نمیدونم هنوز هست یا نه .اگه تاپیکشو پیدا کردی یه نگا بش بنداز

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از fade to black :
گفتم که هر لمپنی هرچی بخواد میتونه بگه ... دلیل نشد که . همین که یه آدم مثل پیشرو میاد به شاهین این حرفارو میزنه خودش نشون میده حرفش حقِه
چرت و پرتیم نگفته . چرتش کجاست ؟ حالم نمیکنی نگوش داداش ... نگوش.ولی دقیقآ بگو کجاش چرت بود ؟
همین الان اگه تو گوگل بزنید کمپین اولین پیشنهاد کمپین یاد آوری امام نقی به شیعیانه که تو همین سایتم کم طرف دار نداشت . نمیدونم هنوز ست اگه تاپیکشو پیدا کردی یه نگا بش بنداز
داداش دلیل نمیشه که یه همه یه پیج رو لایک کردن بگیم همه ازش طرفداری میکنن...

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

داداش دلیل نمیشه که یه همه یه پیج رو لایک کردن بگیم همه ازش طرفداری میکنن...
:D............... !

-----
http://www.facebook.com/Emam.Naghi

18-19 هزار تا لایک خورد انگار ...

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

دوستان فقط يه چيز بگمو تموم
اينه آدم بياد و فقط عقايد خودشو تو هر جايي كه خواس بگه يكم بي منطقيه ديگه خداييش حتي تو آمريكام كه مهد تمدن و آزادي از نظر خيليا هست نميشه كه بيايي و شروع كني به توهين كردن به فرهنگ و اينا ديگه شايد واقعا شاهين نظرش توهين نبوده اما خوب تو اينكه كارش اشتباه بوده شكي نيس از نظر من اما بازم ميگم با اين اوصاف بازم اونايي كه شاهينو دوس دارن نظرشون كاملا منطقي هس از لحاظ خودشون چرا كه هركسي يه سري عقايد خاص واسه خودش داره
خداييشم اينكه هي لينك ميذاريم واسه همديگه زياد جالب نيس سيسه يكم
اما خوبه ادامه دادن اين بحث در چارچوب ضوابط تعيين شده تا بالاخره بفهميم كه دلیل نمیشه که همه كه یه پیج رو لایک کردن بگیم همه ازش طرفداری میکنن و از نتيجه ي همين برسيم به اينكه دلیل نمیشه که همه كه یه آهنگو ديسلايك كردن و خوانندشو تركوندن غرورشو پس بده اون آهنگ

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این

fade to black@:گاو...گاو گاو است حال هر چه از اگزیستانسیالیسمو سوسیالیسم علمی در اروپا براش حرف بزنی فرداش میره علفه خودشو میخوره چون محل زندگیش تو علفزاره نه مرکز اروپا!!!بس کن نه گاو ها روشن فکر میشن!!و نه روشن فکر ها گاو!

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

همین که مبین میگه!

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

الان همه دارین واس خاطر آهنگ نقی ب جون هم میپرین؟

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

خیر داشتیم بحث میکردیم و تمام شد، تقریبآ همه متقاعد شدیم

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه

اولین توضیح من اندر باب ما و قوم یهود و قاطر ها!!!!
بنام خدایی در همین نزدیکی. . . .

این جانب به هیچ گونه مکتب تفکر حذب (علی الخصوص به حذب های دین گرایانه و برعکس آن ائیستی. . )و اگر جایی در مقاله از حضرت محمد یا از ان ور از عقاید نیچه و .... استفاده شده تنها دلیل ان اینه که......بیخیال دلیلی نداره کلا:))

امده است در حدیثی حضرت محمد در کوچه های مکه که راه میرفتند کفار به کودکان خود اموزش داده بودند که این مرد را که دیدید سنگ و هر چه دمه دستتان است به این مرد بزنید. . .یا در حدیثی دیگر امده است مردی بوده است که به حضرت محمد بسیار ناسزا میگفته است و ....روزی این مرد مریض میشود حضرت محمد به سره بالین ایشان میروند. . .

خو چرا با این مرد و حضرت محمد شروع کردم که بحث را زیبا شروع کنم ببینید اصلا سواله اساسی اینه دین چیست؟؟

ببینید من در مقامی نیستم که بخوام بگم دین چیه و دین دار کیه؟و ....اما تا جایی که میدانم اسلام دین صلح و متقائد کردن از طریق گفت و گوئه. . .

خو بازم میخوام یه چند تا خبر دیگه بگم:

۱)شاهین نجفی مرتد اعلام شود. . .!!!جالب اینه که الان اسنادش دمه دستم نیست که بخوام تاریخ بدم ولی جالبیش این بود که وقتی این روزنامه اعلام کرد شاهین مرتده شاهین هنوز اهنگ نقی رو به سایت ها ارائه نداده بود!!!!

۲)واکنش مداح معروف به خواننده توهین کننده:خو این مداح معروف کیست؟؟عبدالرضا هلالی!!!!کی همان کسی که نه از منظر طرفداران و نه از نظر کسانی که علیه این مردند سمبل خوبی از اسلام نیست!!جالب این جاست که تاریخشو که دقت میکنم میبینم نوشته:

20/2/91 - ساعت 4 و 40 دقیقه صبح
عبدالرضا هلالی

ا؟این اقا نماز شبم میخونند؟؟اقا بس است... واقعا ما درین دین به این بزرگی فردی لایق تر از این فرد نبود بیاد اعتراض؟؟!!

۳)سایت شاهین نجفی هک شد:ا دیگه این برای چی؟؟ایشون که سایتشون فـیلت‍‌‍ر بود:D

از این همه خبر که سرمونو بکشیم بیرون یهو میبینیم چی شود؟؟الان مردم چند دستند؟:

۱)طرفداران شاهین نجفی

۲)کسانی که علیه شاهین ایستاده اند که خود چند دسته اند:

۲-۱)معتقدان شدید(که من بشون میگم معتقدان یهودی)

۲-۲)مردم عادی

خو من از همه ی این دسته ها اشکال میگیرم:

دسته اول طرفداران شاهین نجفی:

ببینید مهمترین چیز برای هر دسته و قوم ایدئولوژی اون قومه تمام اهداف تمام ارمان ها و تمام(این خیلی مهمه)خون هایی که در راه این قوم ریخته میشه تنها به خاطر ایدئولوژی مکتب است و بس!!دین اسلام جنگ های بسیاری داشته کشته های بسیاری. .. خون های بسیاری در این راه ریخته شده چه دست ها که شکسته شده تا طرفداران این مکتب دستی برای قران خواندن داشته باشند چه چشم هایی که کور شده تا مسلمانانی باشند که بتوانند با چشمانی باز ببینند حتی میتوانم بگویم جنگ های خودمان با بعث ارمان اصلی ما اسلام بود!!نه حفظ کشور و ....(حالا بعضی میگویند هدف امام بود که اگر این سیر را طی کنید به اسلام میرسید. . .)خو حالا منه فلان بلند شم چون از این مکتب خوشم نمیاد چرا چون طرفداران این مکتب کاری کرده اند که من یا من های بسیاری یا من های کمی خوشمان نمی آید کل مکتب را زیر سوال ببریم؟؟دوستان طرفدار شاهین نگویند چرا و نمیدانم توهین نبوده است که عقل سلیم میگوید تنها چیزی که از پایه گذار مکتب(حضرت محمد)مانده است(منظور کتاب و عترت است)را به الت فرنود یا سینه های گلشیفته فراهانی قسم نمیدهند. . .

دسته ی دوم و اول:D کسانی که علیه شاهین نجفی بوده لیک اعتقادی شدید دارند:

برادر تو که دم از کشتن شاهین میزنی حکم اقای گلپایگانی را خوانده ای؟؟ندیدی نوشته کسی که توهین کند به امام نقی؟؟مرد مومن تو از کجا فهمیدی این توهین به آن اندازه ای است که بتوان اورا مرتد حساب کرد؟؟؟

دسته ی دوم و دوم:D کسانی که علیه شاهین بوده اما مردم عادیند:

ببینید شاهین فردی منتقد بوده است و میباشد و خواهد بود. . .لیک گاهی نقد هایش از حد خود فراتر رفته است اما نمیتوان گفت او در موسیقی هیچ حالیش نیست!!یا نمیدانم موسیقی او افتضاح است!!

ای دوستی که میگویی شعر های شاهین چرت و پرته ایا میدانی او شعر هایه البومه هیچ هیچ هیچش را از چه کسانی گرفته بود؟؟:

۱)دکتر مهدی موسوی

۲)فاطمه اختصاری

۳)یغما گلرویی

تو که میگی اهنگ سگه هاره شاهین چرته....شعرش افتضاحه تو که خودت داری اهنگای رضا یزدانی رو گوش میدی!!!این که همونه ترانه سراش!!!

به هر حال این جانب نه شاهین رو محکوم نه حرکت او را محترم میشمارم ولی در انتها اینو میگم داداش یادت نره مسلمان نیستی(عیبی نداره م۳ خودمی)سعی کن انسان باشی نه ادم سعی کن جنبه های کلی یک قضیه رو در نظر بگیری بعد حرف بزنی. . .فحش مادر به خاطر یک اهنگ؟؟؟
برادر تمام کاراش پشم حالا بخاطر یک اهنگ کل شخصیت و افکار اورا ببریم زیره سوال؟؟شما که خود داری کاری میکنی که میگی اشتباس!!
ادامه دارد اقا اگه غلط املایی چیزی دیدید به دکترای ادبیات خودتون ببخشید

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

جواب عرفان درباره ی قسمت اول :
1- ببین توهین با تابو شکنی متفاوته
این که ما اهل بیت رو به آلت فرنود قسم بدیم توهین نیست
غیر عادی هست , یعنی ما عادت کردیم به یک سری اشخاص چه مذهبی چه سیاسی با لحنی حرف بزنیم که حرف زدن عادی درباره ی اون ها توهین باشه
مثلآ اگر من جای اینکه بگم "امام علی را با حضرت زهرا ازدواج کرد" بگم "علی با زهرا ازدواج کرد" به قبای خیلی ها بر میخوره
حالا دیگه خدا نکنه بگم سال فلان ازشون حامله شد . نمیخواستم این جمله رو بنویسیم چون میدونم خیلی ها ازش ناراحت میشن ولی واسه بیان منظورم لازم بود و به خدا من توهین نکردم .عین واقعیت هست
یا مثلآ بگم "حضرت ایت الله خ* امنه اسم امسال را تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه داخلی گذاشت" بگم خامنه ای اسم امسال رو تولید ملی و .... گذاشت "به خیلی ها برمیخوره !
بین "با احترام صحبت کردن" ," بدون احترام و عادی صحبت کردن" و "توهین کردن" خیلی تفاوته
این سه تا هر سه از هم جدان .

2-ببینید یک عده(گروه اولی) میان میگن بر اساس حقوق بشر و آزادی بیان شاهین حق داشته عقیده اش رو به هر طریقی ابراز کنه ولی یک عده دیگه (گروه سومی) در جواب میگن آره حق داشته ولی تا وقتی به مقدسات افراد دیگری توهین نکنه :
این حرف شما درست نیست و اصلآ ادامه این بند همچین شرطی نیست ولی فرض میکنیم هست حرف شما قبول

اولآ شاهین نجفی یک خواننده اجتماعی-سیاسی هست وقتی که شما دین خودتون رو به زور به اجتماع و سیاست بر خلاف میل خیلی ها وارد کردی و به نظرشون احترام نذاشتی چه جوری انتظار داری به دین و شریعتی که بهشون اجبار کردی احترام بزارن ؟ به نظر من کلآ دلیل کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان غیر از تابو شکنی یکی از مهمترین دلیلاش خنک شدن دل کسانی بود که به این دین هیچ اعتقادی نداشتن و از اول زندگی توی مدرسه ، اجتماع ،تلویزیون، دانشگاه و کل زندگیشون بهشون به زور تحمیل شده بود
وقتی این دین کلآ آزادی رو زیر سوال برده شما بر اساس قانون آزادی بیان شاهین رو محکوم میکنید ؟

دومآ مگه ما به دیگران توهین نکردیم ؟ مگر به اقلیت های دینی و مذهبی کم توهین کردیم ؟ مگه به وهابی ها نمیگیم از اب دهن سگ نجس ترند ؟ مگه کم به یهودی ها(جهود ها) میگم حروم لقمه و فحششون میدیم ؟ مگر به کسانی که خدارو قبول نداشتن نگفتیم شیطان پرست و هزار تا ننگ بارشون کردیم ؟مگر به زرتشتی ها احترام گذاشتیم ؟ مگه حقوق هر فرد با هر مذهب و شریعتی غیر از شیعه علوی در اجتماع با شیعیان برابر بوده ؟

حالا ناراحتید که چرا یکی به اسم امام 10 تون قسمت خورده ؟
فقط مقدسات شما عزیزن ؟

طولانی شد غلط انشایی املایی داشت به بزرگی خودتون ببخشید ...

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه

خب عرضم به حضورت که جوابت:!!(که البته جواب نمیشه چون من خیلی از حرفاتو قبول دارم لیک!!:
1)این بحث که دینو به ما چپوندند یا ما دینو به خودمون و اینا بحث گنده ایه ولی خوب در همین حد بگم که شما از کجات میگی که دین به شما چپونده شده؟؟(من خودم به شخصه به هیچ چیز اعتقاد ندارم بازم میگم)ولی خو تا جایی که من میدونم تقریبا از هر 10 نفر ایرانی 8 نفرشون دینه اسلامو قبول دارند با همه ی چیز هایی که توش وارد شده و ...!!پس این حرف که دین و قبول نداری یه بحث شخصیه نیمتونی گسترشش بدی!!!
2)متاسفانه یه چیزی وجود داره به اسم عادت پذیری و فرهنگ سازی یه زمانی اگه من میومدم تو خیابون به دوستم میگفتم اوی خره ناراحت میشد که چرا شخصیت منو با یک خر مقایسه کردی و من را چرا با خر برابر قرار دادیو منو به عصیان کشاندی و اینا!!خب این تو جامعه مد شده فرهنگ سازی شد به غلط که عیبی نداره بیاییم بگیم اوی خره!!و الان اوی خره خیلی چیزه بدی نیست(قبول داری مطمئنا نگو نه!!)خب این فرهنگ سازی داره شاهین گسترش میده!!یعنی اگه الان شاهین اومد نقی و به شوشول فرنود قسم داد هیچ کس هم اعتراض نکرد فردا روزی هم اگه یکی دیگه گفت و یکی دیگه و....کسی نمیتونه بگه چرا!چون اگه کسی زد تو دهن من که چرا اینو میگی میگم پس چرا نزدی تو دهن اون؟؟پس ترس اینه اوگی؟؟
3)بحث احترام گذاشتن که یه بحث کاملا نسبیه و نمیشه گفت چجوریه یعنی من خودم به شخصه احترامو ساخته انسان میدونم و انسان هم تمام ساخته هاش نه تنها پیشرفتی براش ایجا نکردند که ...!!پس بیخیال!!
4)اما این بحث خیلی مهمه اینو گوش بده:ببین میگن که حضرت محمد تو حدیث اوورده که زمانی میاد که از اسلام پوسته ای بیش نمیمونه!!اون زمان دقیقا همین الانه!!اگه یکی اومد فحش فلانو کشید به وهابی بدون این خودش از اون وهابیه بدتره!!این تو متون اصیل اسلام و اخلاق ریل اسلام نیست!!بزا یه چیز بگم میدونی چرا با همه اینا من هنوز شاهین و قبول دارم؟؟چون شاهین به اسلام واقعی توهین نکرده به اسلام دست ساز ما توهین کرده!!یعنی به اسلامی که کسایه دیگه میخوانش نه اسلامی که اسلامه. . .این بحث خیلی گنده ایه ها. .. به قول گادفادر میگه ما هممون تو این دنیا عروسک خیمه شب بازیمتموم شد و رفت. . .

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

فقط درباره ی یک : به دونفر از 10 نفر تحمیل شده اون دین پس انتظار نداشته باشیم که بهش احترام بزارن
ببین وقتی من دارم از دست گشت ارشاد فرار میکنم طبیعی هست که فحش رو بکشم به زیر و بالای عاملش .
ولی این بحث خیلی گستردست که اگر توی یک جامعه 10 نفری 8 نفر یک عقیده داشته باشند 2 نفر یک عقیده دیگه آیا اون دو نفر حق زندگی دارند یا نه .
درضمن چند سال پیش ثابت شد اگر هم از هر 10 نقر 8 تاشون مسلمونن حداقل 5 تاشون مخالف تحمیل عقیدن و دنبال آزادین .

اگر شاهین به اصل اسلامم توهین میکرد من ناراحت نمیشدم . چون یک مسئله اجتماعی-سیاسی رو بازهم بیان کرده نه یک مسئله مذهبی و اعتقادی .

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه

1)ببین حرف غلطی داری میزنی!!و امیدوارم بفهمی که بدهیهیه که در تمام جوامع و فرهنگ ها و مکتب ها اکثر بر قلیل حاکم است!!و نمیشه گفت بهش احترام نزارن!!مگه مسیحی ها نیستن من یادمه اون موقعی که ائیست بودم میرفت پیششون باشون حرف میزدم!!اونا واقعا به من احترام میزارن(نمیگم مسلمونا که نگی میخواد از اسلام طرفداری کنه میخوام قضیه احترام طرفین برات روشن شه!!)ببین بزار یه چیز دیگه بگم!!از همین قضیه ای که میگی استفاده میکنم. . .مگه نمیگی که اون دو نفر داره بشون تحمیل میشه؟؟فرض کن حکومت عوض شه و اینا!!!حالا اصلا ایران بشه بهشت!!اگه مسلمون مذهبی خفنا(همونا که من بشون میگم قوم یهود:D)بلند شند برن شاهینو بکشند تو بازهم همینو میگی؟؟خو اونام از جامعه ای که ساخته شده ناراضین دیگه!
2)تو از گشت ارشاد فرار میکنی من از پلیس:D
3)ببین نمیگم تو ایران تحمیل عقیده نشده درست تحمیل عقیده هست(که اونم نیست!!خوده من به شخصه رفتم حوزه علمیه و گفتم من به هیچی اعتقاد ندارم!و م3 ادم نشستم باشون بحث کردم تهشم بازم هیچی و قبول نداشتم ولی میبینی که هنوز عقیدم همونه!!)بزار یه مثال بزنم تصور کن تو زمان شاه(کلا شاه و من به عنوان یه ادم ابله و احمق قبولش دارم تو اگه قبول نداری هر کی به نظرت ابلهه بزار جاش!!)بیاد شاه بخواد یه چیزه خوبیو رایج کنه مثلا بخواد بگه اقا هر روز عطر بزنید بیایید بیرون و گرنه فلان!!خو اقا اینو که نمیشه گفت چون گوینده بده خوده گفته هم بده!!یارو کلی کاره احمقانه کرده درست!!عطر زدن و فرهنگ اون که بد نیس!!پس نمیشه گفت چون تحمیل عقیده میشه اسلام بده!!(میگم استدلالت درست نیست نمیگم حرفت درسته یا غلط دقت کنا!!:D)
4)و در اخر تنها ازت میخوام المپیادی بودنه خودتو کنار بزاری و به این دقت کنی که در دنیای واقعی استقرانمیشه زد. . .

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

1) من بر بر خلاف تو اسلام و خدا رو قبول دارم حتی اگر رعایتش نمیکنم ولی قبولش دارم تا حدودیش رو .

2)اکثریت بر اقلیت نظرش قابل قبول هست ولی تا چه حد . از حدش که بگذره میشه تحمیل عقیده .یعنی هر کس در هر جامعه ای زندگی کنه بالاخره یک سری حق هارو داره . مثلآ فرض کن فردا بنا به نظر اکثریت یه قانون تصویب شه هرکی تو مشهد پشتشو به حرم کنه باید کشته شه یا مثلآ برده آقا شه . ولی زندگی و آزاد بودن در هر جا حق هر فرده که این توی بیانیه حقوق بشر هم هست . بحثم روی مرز این که حق با اکثریت تا چه حدی هسته .
3) تازگیا یه اتفاقی واست افتاده بود که ؟
من ان نفر رو میشناسم که سر بیان عقیدشون زندانی شدن . ببین تو اون موقع که رفتی حوزه هنوز 18 سالت نبوده پس انتظار نداشته باش سنگسارت کنن ;(
4)قسمت اول حرفم تو اکثر کشورایی که توشون حکومت مذهبی نیست اجرا شده ]"""""""""تا حد خیلی زیادی"""""""

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه

خب اون اتفاق که بحثش جداست!!!:Dبالاخره هر حیوانی باید یه رفلکشنی نشون بده از خودش:Dسنگسار برا چی؟؟بابا عقیده نداشتن ازاده اگه ترویج نکنی!!دیگه بحثس نیست فکر کنم الان به یه توافق نسبی رسیدیم فعلا تا مقاله بعدیم:D

mona*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
پایتخت تاریخ و تمدن!(Hamedan DC!:D)
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان یکم عفت کلام داشته باشین بین بحثایی که میکنین :rolleyes:لطفا رعایت احترام!

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

به نقل از mahdad :
اصلا مگه مهمه؟؟اگه اینجوری باشه طرفدارای فدایی باگروه تیک تاک رو مقایسه کن.خندت میگیره.
ولی این کجا و آن کجا(البته باید در نظر گرفت که هر کدام توی سبک نسبتا متفاوتی هستن.)زدبازی احتمالش کمه که وارد بازی بشه و اگه هم وارد بشه،هیچوقت تو پر بچه های لیبل خودشون نمی زنه چون بچه های پایدار و تیک تاک و زدبازی با لیبلemaار میدن بیرون و یه جورایی آخوراشون یکیه.
تازه به نظرم همین الان هم باید فاتحه تیک تاک و خصوصا خشایار اس آر رو خوند.ولی خب همین که سینا سوسیس(ساعی)توی تیک تاک هستش،یک وزنه سنگین و بزرگ برای باقی موندن توی ذهن مردم هستش.ولی اگه هنوزم کورنلا بودش می شد به تیک تاک امیدوار تر بود چون واقعا قشنگ می خوند یا هر چی بود از جاستینا بهتر بود یا هم سطح جاستینا بود.
راستی به اون لیبل پایین کاور اهنگ توجه کرده بودین؟؟؟منظورم لیبلadvisory هستش.که منظورشون از این کهر این بوده که بگن این کار برای+18هستش چون کلمات نسبتا بی ادبانه و زشتی داخل تکست اهنگ بکار رفته و این خودش به شاخ تر شدن لیبل کار کمک می کنه.
ی سر ب پیج تنبه 10 بزن تو فیس بوک ببین ک مهمه
طرفدارای پایدار ریختن ب شکر کشیدن
از بالا تا پایینش فحشه کسی هم نیست جواب بده

دیدی شد؟ P:

به نقل از BrainDamage :
من شرمندم ...

دقیقا مخصوصا از جنبه های خصوصی زندگی :D

بالا