پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
اولین توضیح من اندر باب ما و قوم یهود و قاطر ها!!!!
بنام خدایی در همین نزدیکی. . . .
این جانب به هیچ گونه مکتب تفکر حذب (علی الخصوص به حذب های دین گرایانه و برعکس آن ائیستی. . )و اگر جایی در مقاله از حضرت محمد یا از ان ور از عقاید نیچه و .... استفاده شده تنها دلیل ان اینه که......بیخیال دلیلی نداره کلا
امده است در حدیثی حضرت محمد در کوچه های مکه که راه میرفتند کفار به کودکان خود اموزش داده بودند که این مرد را که دیدید سنگ و هر چه دمه دستتان است به این مرد بزنید. . .یا در حدیثی دیگر امده است مردی بوده است که به حضرت محمد بسیار ناسزا میگفته است و ....روزی این مرد مریض میشود حضرت محمد به سره بالین ایشان میروند. . .
خو چرا با این مرد و حضرت محمد شروع کردم که بحث را زیبا شروع کنم ببینید اصلا سواله اساسی اینه دین چیست؟؟
ببینید من در مقامی نیستم که بخوام بگم دین چیه و دین دار کیه؟و ....اما تا جایی که میدانم اسلام دین صلح و متقائد کردن از طریق گفت و گوئه. . .
خو بازم میخوام یه چند تا خبر دیگه بگم:
۱)شاهین نجفی مرتد اعلام شود. . .!!!جالب اینه که الان اسنادش دمه دستم نیست که بخوام تاریخ بدم ولی جالبیش این بود که وقتی این روزنامه اعلام کرد شاهین مرتده شاهین هنوز اهنگ نقی رو به سایت ها ارائه نداده بود!!!!
۲)واکنش مداح معروف به خواننده توهین کننده:خو این مداح معروف کیست؟؟عبدالرضا هلالی!!!!کی همان کسی که نه از منظر طرفداران و نه از نظر کسانی که علیه این مردند سمبل خوبی از اسلام نیست!!جالب این جاست که تاریخشو که دقت میکنم میبینم نوشته:
20/2/91 - ساعت 4 و 40 دقیقه صبح
عبدالرضا هلالی
ا؟این اقا نماز شبم میخونند؟؟اقا بس است... واقعا ما درین دین به این بزرگی فردی لایق تر از این فرد نبود بیاد اعتراض؟؟!!
۳)سایت شاهین نجفی هک شد:ا دیگه این برای چی؟؟ایشون که سایتشون فـیلتر بود
از این همه خبر که سرمونو بکشیم بیرون یهو میبینیم چی شود؟؟الان مردم چند دستند؟:
۱)طرفداران شاهین نجفی
۲)کسانی که علیه شاهین ایستاده اند که خود چند دسته اند:
۲-۱)معتقدان شدید(که من بشون میگم معتقدان یهودی)
۲-۲)مردم عادی
خو من از همه ی این دسته ها اشکال میگیرم:
دسته اول طرفداران شاهین نجفی:
ببینید مهمترین چیز برای هر دسته و قوم ایدئولوژی اون قومه تمام اهداف تمام ارمان ها و تمام(این خیلی مهمه)خون هایی که در راه این قوم ریخته میشه تنها به خاطر ایدئولوژی مکتب است و بس!!دین اسلام جنگ های بسیاری داشته کشته های بسیاری. .. خون های بسیاری در این راه ریخته شده چه دست ها که شکسته شده تا طرفداران این مکتب دستی برای قران خواندن داشته باشند چه چشم هایی که کور شده تا مسلمانانی باشند که بتوانند با چشمانی باز ببینند حتی میتوانم بگویم جنگ های خودمان با بعث ارمان اصلی ما اسلام بود!!نه حفظ کشور و ....(حالا بعضی میگویند هدف امام بود که اگر این سیر را طی کنید به اسلام میرسید. . .)خو حالا منه فلان بلند شم چون از این مکتب خوشم نمیاد
چرا چون طرفداران این مکتب کاری کرده اند که من یا من های بسیاری یا من های کمی خوشمان نمی آید کل مکتب را زیر سوال ببریم؟؟دوستان طرفدار شاهین نگویند چرا و نمیدانم توهین نبوده است که عقل سلیم میگوید تنها چیزی که از پایه گذار مکتب(حضرت محمد)مانده است(منظور کتاب و عترت است)را به الت فرنود یا سینه های گلشیفته فراهانی قسم نمیدهند. . .
دسته ی دوم و اول
کسانی که علیه شاهین نجفی بوده لیک اعتقادی شدید دارند:
برادر تو که دم از کشتن شاهین میزنی حکم اقای گلپایگانی را خوانده ای؟؟ندیدی نوشته کسی که توهین کند به امام نقی؟؟مرد مومن تو از کجا فهمیدی این توهین به آن اندازه ای است که بتوان اورا مرتد حساب کرد؟؟؟
دسته ی دوم و دوم
کسانی که علیه شاهین بوده اما مردم عادیند:
ببینید شاهین فردی منتقد بوده است و میباشد و خواهد بود. . .لیک گاهی نقد هایش از حد خود فراتر رفته است
اما نمیتوان گفت او در موسیقی هیچ حالیش نیست!!یا نمیدانم موسیقی او افتضاح است!!
ای دوستی که میگویی شعر های شاهین چرت و پرته ایا میدانی او شعر هایه البومه هیچ هیچ هیچش را از چه کسانی گرفته بود؟؟:
۱)دکتر مهدی موسوی
۲)فاطمه اختصاری
۳)یغما گلرویی
تو که میگی اهنگ سگه هاره شاهین چرته....شعرش افتضاحه تو که خودت داری اهنگای رضا یزدانی رو گوش میدی!!!این که همونه ترانه سراش!!!
به هر حال این جانب نه شاهین رو محکوم نه حرکت او را محترم میشمارم ولی در انتها اینو میگم داداش یادت نره مسلمان نیستی(عیبی نداره م۳ خودمی)سعی کن انسان باشی نه ادم سعی کن جنبه های کلی یک قضیه رو در نظر بگیری بعد حرف بزنی. .
.فحش مادر به خاطر یک اهنگ؟؟؟
برادر تمام کاراش پشم حالا بخاطر یک اهنگ کل شخصیت و افکار اورا ببریم زیره سوال؟؟شما که
خود داری کاری میکنی که میگی اشتباس!!
ادامه دارد اقا اگه غلط املایی چیزی دیدید به دکترای ادبیات خودتون ببخشید