پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
من از کارش شاهین منزجر شدم...دفاعم ازش نمیکنم...اما اصلا مخالف با آزادی نبوده...اونم مثل تو که آزادی عقیدت این باشه آزاده زشتی های یک عقیده(از نظر خودش رو)نشون بده...به نقل از asd.dsa :ببخشید که در میانِ بحث وارد می شم. یه نکات کوچکی به ذهنم رسید که لازم می دونم عرض کنم:
این که یک نفر طرفدار یا علاقه مند به یک سبک موسیقی یا یک خواننده ی خاص هست دلیل نمی شه که بخواد همه ی چیزی رو که توی اون راه وجود داره و یا به وجود اومده رو تایید کنه یا براش توجیه پیدا کنه. از دانش آموزانی حداقل اسماً سمپادی انتظار می ره که موشکافانه تر موضوعات رو بررسی کنند و به صرفِ علاقمندی شون، نخوان مهر تایید بر علاقه شون بزنن. باید قبول کنن که اشتباه هم وجود داره. اما گاهی اشتباه ها آمیخته به آزرده خاطر کردن یه عده ای می شه و در راهِ دشمنی کردن با عده ای که طبعاً عصبانیت اون عده رو به وجود می آره.
کاورِ آلبوم جدید این شخص یک توهینِ توجیه ناپذیری ست به نظرم. برای چه یک شخص با ارزش های عده ای بازی می کند؟! مگر آن عده در حقِّ شخصِ مذکور بدی ای کرده اند؟! یا به آن ناروا گفته اند؟! وقتی که یک توهین یا حمله به یک ارزش یک جانبه انجام می شود اسمش می شود تعارض. یعنی یک جانبه و بی دلیل به شخص یا ارزش یا گروهی یا عقیده ی گروهی حمله ور شدن که در اینصورت "حق" صد در صد با گروه یا شخصی است که مورد حمله یا تعارض قرار گرفته شده است و این که این صحبتِ آن شخص مذکور در قالب رپ بوده است یا پاپ یا راک یا سنتی دلیل نمی شود که کارش را درست بدانیم. و این که آن سبک را توجیهی بر درست بودن کارش قرار بدهیم؛ توجیهی خنده دار است! مثلاً بگوییم چون رپ خوانده پس می تواند همه چیز بگوید در آن سبک!
از کوچکترین و پایه ای ترین مسائلی که در آزادی اندیشه و آزادیِ بیان(همان چیزی که شخصِ مذکور سنگش را به سینه می زند!) وجود دارد، احترام گذاشتن به اندیشه و بیانِ شخصِ مقابل است. واضح است که چنین شخصی با این عملی که انجام داده ست، ذره ای معتقد به آزادی نیست!
چون در آزادی من حق دارم اندیشه و اعتقاد و ارزش خودم را داشته باشم و در این امر آزادم و کسی حق ندارد با تمسخرِ اندیشه من آزادیِ مرا لطمه دار کند!
از راهی که فکر می کنم. حرکت آن به ظاهر انسان در ذهنم توجیهی ندارد. هر کسی هم که وابستگی به علاقه اش را کنار بگذارد و منطقی نگاه کند به نظرم به همین نتایج می رسد.