vahidd
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
درضمن اگر یکی همجنس باز باشه شاکی خصوصی نداره !
همجنس باز هم بود به خودش مربوط بود
"نجفی به سرعت با پسماندههای گروهکهای ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد "
عجب !!! بعد
شاهین همجنس باز هم نیست زن داره بعد روزنامه های خارجی نوشتن "لطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری میخواند!» و برخی از سایتهای خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنسگرای مشهور درباره مدیر کیهان»."؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جون من ؟!!!!!!! اصلآ شاهین انقدر مهمه که نیویورک تایمز یا مثلآ سایت رویترز بیاد اینو تیتر کنه مثلا؟ فکر کن !
اصلآ همین جمله رو تو گوگل سرچ کن به اینگلیسیبه ببین چی میاد
یه قسمت دیگه : "فتنه سبز ماسونی !!!!!!!!!"
شما همین دو سه تا جمله رو بخون بعد ببین میتونی به مقاله ی کیهان اعتماد کنی یا نه .
اگر نه که خدا رو شکر
اگرم آره که برمیگردیم به همون جمله طلایی عرفان .
در ضمن کلآ مودب صحبت کن گل پسر خُب ؟!
@ داماد : اگه منظورت همجنس گرا بودن فریدون هست که جوابت رو بالا دادم ،cyrus منظورت رو نفهمید ...
منبع رو نگاه کن : کیهان .به نقل از Cyrus The Great :http://www.jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=82897&Serv=19
فک کنم با خوندن این متن دهنت رو بتونی ببندی....
ناگفتههای تکاندهندهای از شاهین نجفی
درضمن اگر یکی همجنس باز باشه شاکی خصوصی نداره !
همجنس باز هم بود به خودش مربوط بود
"نجفی به سرعت با پسماندههای گروهکهای ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد "
عجب !!! بعد
شاهین همجنس باز هم نیست زن داره بعد روزنامه های خارجی نوشتن "لطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری میخواند!» و برخی از سایتهای خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنسگرای مشهور درباره مدیر کیهان»."؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جون من ؟!!!!!!! اصلآ شاهین انقدر مهمه که نیویورک تایمز یا مثلآ سایت رویترز بیاد اینو تیتر کنه مثلا؟ فکر کن !
اصلآ همین جمله رو تو گوگل سرچ کن به اینگلیسیبه ببین چی میاد
یه قسمت دیگه : "فتنه سبز ماسونی !!!!!!!!!"
شما همین دو سه تا جمله رو بخون بعد ببین میتونی به مقاله ی کیهان اعتماد کنی یا نه .
اگر نه که خدا رو شکر
اگرم آره که برمیگردیم به همون جمله طلایی عرفان .
در ضمن کلآ مودب صحبت کن گل پسر خُب ؟!
@ داماد : اگه منظورت همجنس گرا بودن فریدون هست که جوابت رو بالا دادم ،cyrus منظورت رو نفهمید ...