بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

به نقل از Cyrus The Great :
http://www.jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=82897&Serv=19
فک کنم با خوندن این متن دهنت رو بتونی ببندی....
ناگفته‌های تکان‌دهنده‌ای از شاهین نجفی
:D
منبع رو نگاه کن : کیهان .

درضمن اگر یکی همجنس باز باشه شاکی خصوصی نداره !
همجنس باز هم بود به خودش مربوط بود
"نجفی به سرعت با پسمانده‌های گروهک‌های ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد "
عجب !!! بعد

شاهین همجنس باز هم نیست زن داره بعد روزنامه های خارجی نوشتن "لطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری می‌خواند!» و برخی از سایت‌های خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنس‌گرای مشهور درباره مدیر کیهان»."؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جون من ؟!!!!!!! اصلآ شاهین انقدر مهمه که نیویورک تایمز یا مثلآ سایت رویترز بیاد اینو تیتر کنه مثلا؟ فکر کن !
اصلآ همین جمله رو تو گوگل سرچ کن به اینگلیسیبه ببین چی میاد

یه قسمت دیگه : "فتنه سبز ماسونی !!!!!!!!!"
شما همین دو سه تا جمله رو بخون بعد ببین میتونی به مقاله ی کیهان اعتماد کنی یا نه .
اگر نه که خدا رو شکر
اگرم آره که برمیگردیم به همون جمله طلایی عرفان .

در ضمن کلآ مودب صحبت کن گل پسر خُب ؟!

@ داماد : اگه منظورت همجنس گرا بودن فریدون هست که جوابت رو بالا دادم ،cyrus منظورت رو نفهمید ...

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

راستی بازخورد خارجی مضوع
(CNN) -- An Iranian rapper is facing death threats and has a $100,000 bounty on his head for a song that some say insults an Islamic Shiite imam.

http://edition.cnn.com/2012/05/16/world/meast/iranian-rapper/index.html

حالا بگید چرا مردم دنیا میگن اسلام بده مسلمونا تروریستن

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

وووو چقد پست زیاده!

نظرم اینه که نجفی هیچ توهینی به عقاید و اعتقادات مردم نکرده، فرض هم که کرده باشه، چون (فرض!) رپ خونده و در قالب رپ گفته هیچ مشکلی نداره، چون رپ آزادی بیان و عقیده‌ست، می‌تونه حتی توهین کنه (اعتراض!) به عقاید و باورهایی که فکر میکنه غلطه و این از نظر من و از نظر هیپ-هاپ هیچ مشکلی نداره.

مسئله اینجاست که این کاره آقا (نقی)، باز طبق معمول یک افتضاح دیگه‌ست که به هیچ وجه رپ نیست و کلا" از دنیای هیپ-هاپ به دوره. این حرفا و مزخرفاتی که این آدم میخونه و به اسم رپ به خورده مردم میده علاوه بر اینکه مشکلات زیادی رو برای رپ در داخل کشور به وجود میاره، به وجهه‌ی رپ در سراسر دنیا ضربه میزنه و هرکی این آهنگ رو بشنوه (با این تصور که رپ اینه) حالش بهم میخوره از این اراجیف!

یه آقایی بود به نام "حامد فرد" نمیدونم میشناسین یا نه، همین مدلی بود کارش، کارای آخرش دقیقا" مثل همین کار ِ نقی بود (یا بهتره بگم نقی کپی اونا بود)، ما همیشه اونو مسخره و میکردیم و بش میخندیدم که این کیه؟ این چی میگه؟ مشکلش چیه؟ ...، منتها چون معروف نبود و کسی نمیشناختش مشکلی پیش نمیاورد، ولی این آدم که 24ساعت تو بی بی سی و وی او ای و منوتو پلاسه، و یکسره جلو دوربینه، مشکل پیش میاره (ولو اینکه پیش آورده)

من نمیدونم "ممه‌های گلشیفته" به "نژاد آریایی و پلاک و ..." چه ربطی داره؟ اصن کل آهنگ ینی چی؟ شما که طرفداری میکنی یه مفهوم از کل این آهنگ در آر واس من، تیتر روزنامه ها رو جدا کردن و چیدن کنار هم میشه رپ؟ الان شد تکست رپ؟
مشکل بزرگ رپ فارسی اینه که چون زیرزمینی ِ و نمیشه به طور آکادمیک شناسوندش به مردم و شیوه‌ی اطلاع رسانی مشخص و درستی نداره، عدم اطلاعات رو بار میاره و افرادی مثل "نجفی" از این خلع نهایت استفاده رو می‌برن با بازی با احساسات و دستمالی کردن سوژه‌ها.

بعد اون متن ِ گنده‌ی صفحه‌ی قبل که نمیدونم خودتون نوشتین یا از جایی برداشتین، کامل نخوندمش، ولی یه تیکش نوشته بود "چرا میگین شعرای نجفی چرت و پرته، میدونین کی گفته و کی نوشته شعراش رو؟ -دکتر مهدی موسوی - دکتر فاطمه اختصاری ..." اولا" بگم که خیلی بیخود کردن نوشتن! چون اولین چیزه یک رپر اینه که شعرش رو خودش بنویسه، کسی که شعرش رو میده به یکی براش بنویسه و بگه رپر نیست، و در جواب اونایی که میگن آلبوم رپ نبود مشکلی نداره و میخوان با این حرف توجیه کنن، باید بگم خیلی بیخود کرد این آقا پس اومد تو رپ و ادعای رپر بودن کرد! ایشون که از اول راک و متال کار می‌کرد می‌چسبید به همونا شعراشم میداد به همین تیپ آدما براش بگن.
در ضمن "دکتر مهدی موسوی" کل کاراش زیر ِ سواله! همچین آدمه مهم و کار درستی نیست، توصیه می‌کنم برا کسایی که نمیشناسنش و نمیدونن کارش چیه، یه سر به وبلاگ "یغما گلرویی" و نامه‌هاش به همین آقای دکتر بزنن، جواب نامه‌ها و حرفاشم تو فیسبوک هست، یادمه همین خانم اختصاری جواب آخرین نامه رو داده بود ...، یه سر بزنین بخونین، اینارو بشناسین کارشون رو بدونین، بعد خودتون قضاوت کنین و تصمیم بگیرین که کی راست میگه.

مقاله‌ی اینترنتی "مهدار - زنده باد گاو" رو هم پیشنهاد می‌کنم حتما" بخونین، تو سایت خودش هست، تو سایتای دیگم گذاشتن، گوگلش کنید میاره براتون. آدرس سایتش : www.mahdar.com

فعلا" وقت تایپ کردن ندارم، بقیه‌اش رو میام بعدا" میگم.

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این

یعنی من هی اینو بالا پایین میکنم. . .بلند میشم میرم دوره اتاق میتابم. . .دوباره میام میشینم پا سیستم خبرو از اول میخونم. . .خبر میبردم به قدیم...به همون محله های عربا یه دختر معصوم داره جیغ میزنه وحشت تو چشماش داره دست و پا میزنه دهنش کف کرده هی تشنج میکنه یه سری عرب مست میخندن بوی عرق میاد خاک هوا شده و یه عرب دیگه با یه لباس چاک چاک از ناخن هایی شکسته دختر های دیگه پاهاشو به زمین میکوبه. . .دختر زنده به گور شد. . .
وای خدا دلم میخواد گریه کنم دلم میخواد یه میخ بردارم بوکونم تو این چشما نبینم این اسلامی که تو کتاب خوندم همینه که دارم تو این مانیتور لعنتی میبینم!!مردک ها ما که برگشتیم به همون زمان اعرابی ها. . .خنگ و بی مغز!!شاهین همجنس باز؟؟!!!!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

ببین برادر اول اینکه هرکی میتونه هر اهنگی بده بیرون مردم خواستن بش میگن رپ نخواستن میگن شعر مهدکودک
من ده بار همین جا بهت گفتم یک تعریف از رپ بگو نتونستی . پس نگو فلان اهنگ رپ هست فلان اهنگ نیست .
دوم اینکه اصلآ اهنگ نقی حتی تو استدیو نبوده اگر میخوای بفهمی کار یه خواننده چیه نباید کارای فانش رو بررسی کنی .
سوم اینکه کلآ محتوای آهنگ رو تو در نظر بگیر همون تیترای روزنامه ها که وضع یه سال مملکت توی دو دقیقه اهنگ اومده .
چهارمم اینکه نه من فرق فلان رو از فلان تشخیص میدم تو غزل پست مدرن نه تو
ولی میدونم یغما گلرویی هم تشخیص نمیده . نامشم خونده بودم مفت نمیارزید
و کلآ زیر سوال نبرده بود اصلآ در حدی نیست که بخواد زیر سوال ببره غزل پست مدرن رو
ولی کلآ این بحث مهدی موسوی بحثش کار من نیست حداثل که بخوام ازش به طور اکادمیک دفاع کنم ...
ولی حداقل از هیچ کس و بهرام و امثال هم بهتره ...
در کل آلبوم آخر شاهینم که بحمدالله رپ نبود که شما خودتو اذیت نکنی
پس خوش باش .

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

چی میگی حاجی؟ نکنه انتظار داری کل هیپ-هاپ رو برات تو یه خط خلاصه کنم بگم؟ lol
خو سرچ کن، گوگل کن، ویکی پدیا رو بخون و یه سر به فرومای رپ بزن. (هنوز توشون 4تا آدم پیدا میشه که بشه باش بحث کرد و چیزی بارش باشه)
من 10 دفعه نکات خیلی مقدماتیش رو گفتم، اینکه تو نمیبینی یا نمیخوای ببینی مشکل ِ خودته.
این خواننده بنا به افکار نادرست و غلطی که داره اصلا" در حد بررسی و شناسایی نیست برا من، این آهنگشم بعد مدت‌ها بود که ازش دانلود کردم اونم به خاطر این جنجالا و حرفایی که به پا شد.
سوم اینکه کلآ محتوای آهنگ رو تو در نظر بگیر همون تیترای روزنامه ها که وضع یه سال مملکت توی دو دقیقه اهنگ اومده .
این شد محتوا؟ lol، حال و حوصله کل‌کل ندارم، در همین که بفهمی منطق تو حرفات با میکروسکوپم پیدا نمیشه کافیه.
و کلآ زیر سوال نبرده بود اصلآ در حدی نیست که بخواد زیر سوال ببره غزل پست مدرن رو
دوباره بخون، چون چیزی ازش نفهمیدی که اینو میگی، در ضمن این یه انتخابه، به نظر من جناح روشن فکری یغما گلرویی خیلی بهتر و کار درست‌تره (هرچند که منکر ایراداتش نیستم)، به نظر تو موسوی و رفیقاش، مشکلی ندارم. اختلاف تفکر و عقیده‌ست.
به چه حقی مهدی موسوی رو با بهرام نورایی مقایسه می‌کنی و میگی بهتره؟ اصلا" بهتر تو چی؟ بهتر ینی چی؟ بحث رپ و شعور هیپ-هاپ ِ، که شک نکن بهرام نورایی خیلی بالاتر و بهتر از مهدی موسوی و امثال مهدی موسوی ِ. هر وقت قرار شد غزل پست مدرن بگن (اونم غزل پست مدرن به ضعم دکتر موسوی!) بعد میتونی اینارو مقایسه کنی.

ما که خوشیم ...

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

اول اینکه http://en.wikipedia.org/wiki/Rapping این ویکی رپ
با کدوم قسمتش میگی شاهین رپ نیست ؟ خوندیش ؟ من قبلآ خوندم چیز خاصی البته نداره .

دوم اینکه په نه په بری زدبازی رو دیس کنی محتواست ؟ آره داش شما شاخی ؛ ی بیبی .. یه شهر زیر وزنه های شماست شما بچه پولداری شما تو خیابون بزرگ شدی کارت درسته.

سومآ اینکه گفتم که آلبوم آخر کلآ رپ نبود پس شما یه لطفی کن کلآ نظر نده .

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

فقط یه نکته بگم از جهالت درت بیارم: دیس یک سبک و رکن ِ رپه و هیچ مشکلی نداره، قبلا" هم یه جایی توضیح دادم تو همین سایت، این که دیس رو نپذیری اینو می‌رسونه که کاملا" با هیپ-هاپ غریبه‌ای !، هیچ اجباری هم نیست، سبکای دیگه رو دنبال کنید.

هیچی، راجع به بقیه‌شم دیگه بات حرفی ندارم، فقط سری بعدی خواستی ازم تعریف کنی "بلد" کن! lol

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

LOL

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

به نقل از BrainDamage :
منبع رو نگاه کن : کیهان .

درضمن اگر یکی همجنس باز باشه شاکی خصوصی نداره !
همجنس باز هم بود به خودش مربوط بود
"نجفی به سرعت با پسمانده‌های گروهک‌های ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد "
عجب !!! بعد

شاهین همجنس باز هم نیست زن داره بعد روزنامه های خارجی نوشتن "لطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری می‌خواند!» و برخی از سایت‌های خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنس‌گرای مشهور درباره مدیر کیهان»."؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جون من ؟!!!!!!! اصلآ شاهین انقدر مهمه که نیویورک تایمز یا مثلآ سایت رویترز بیاد اینو تیتر کنه مثلا؟ فکر کن !
اصلآ همین جمله رو تو گوگل سرچ کن به اینگلیسیبه ببین چی میاد

یه قسمت دیگه : "فتنه سبز ماسونی !!!!!!!!!"
شما همین دو سه تا جمله رو بخون بعد ببین میتونی به مقاله ی کیهان اعتماد کنی یا نه .
اگر نه که خدا رو شکر
اگرم آره که برمیگردیم به همون جمله طلایی عرفان .

در ضمن کلآ مودب صحبت کن گل پسر خُب ؟!

@ داماد : اگه منظورت همجنس گرا بودن فریدون هست که جوابت رو بالا دادم ،cyrus منظورت رو نفهمید ...
داداش کی گفته شاکی خصوصی نداره؟؟؟
پس به نظرت چرا زندان رفته؟

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

سردار روزبهاني، رييس پليس امنيت اخلاقي نيروي انتظامي گفته: «پليس‌ با خوانندگان غيرمجاز، چه در زير ِ زمين يا روي زمين برخورد مي‌كند!»

عین گفته ـش همینه..! دسته گــُل ِ آقا شاهین ِ گــُل تازه داره بازتاب میده..!

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
Tywy

زاخارنامه نيمه ي خرداد واسه دانلود كذاشته ميشه! با همكاري سروش هيجكس و بهزاد ليتو. ‏‎
\m/‎

Anahine

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ١
شهر
طهران

اولا كه به نظر من زندگيه شخصيه يه خواننده ب هيچوجه ملاك نيس كه من آهنگاشو دوس داشته باشم يا نه
چيزي كه از يه خواننده برا من مهمه صداشه و چيزايي كه ميخونه
حالا دلش بخواد ميتونه همجنس باز باشه يا هرچي
خيلي تو رپ وارد نيستم و به خودم اجازه نظر دادن چرت و پرت نميدم
ولي منصف باشيم متن بعضي كاراي شاهين واقعا قشنگه
من خودم هامون و مستراح و سال خون و هم جنس و طرف ما و چند تا آهنگ ديگشو واقعا دوس دارم

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این

به نقل از Amir - Eblis :
وووو چقد پست زیاده!

نظرم اینه که نجفی هیچ توهینی به عقاید و اعتقادات مردم نکرده، فرض هم که کرده باشه، چون (فرض!) رپ خونده و در قالب رپ گفته هیچ مشکلی نداره، چون رپ آزادی بیان و عقیده‌ست، می‌تونه حتی توهین کنه (اعتراض!) به عقاید و باورهایی که فکر میکنه غلطه و این از نظر من و از نظر هیپ-هاپ هیچ مشکلی نداره.

مسئله اینجاست که این کاره آقا (نقی)، باز طبق معمول یک افتضاح دیگه‌ست که به هیچ وجه رپ نیست و کلا" از دنیای هیپ-هاپ به دوره. این حرفا و مزخرفاتی که این آدم میخونه و به اسم رپ به خورده مردم میده علاوه بر اینکه مشکلات زیادی رو برای رپ در داخل کشور به وجود میاره، به وجهه‌ی رپ در سراسر دنیا ضربه میزنه و هرکی این آهنگ رو بشنوه (با این تصور که رپ اینه) حالش بهم میخوره از این اراجیف!

یه آقایی بود به نام "حامد فرد" نمیدونم میشناسین یا نه، همین مدلی بود کارش، کارای آخرش دقیقا" مثل همین کار ِ نقی بود (یا بهتره بگم نقی کپی اونا بود)، ما همیشه اونو مسخره و میکردیم و بش میخندیدم که این کیه؟ این چی میگه؟ مشکلش چیه؟ ...، منتها چون معروف نبود و کسی نمیشناختش مشکلی پیش نمیاورد، ولی این آدم که 24ساعت تو بی بی سی و وی او ای و منوتو پلاسه، و یکسره جلو دوربینه، مشکل پیش میاره (ولو اینکه پیش آورده)

من نمیدونم "ممه‌های گلشیفته" به "نژاد آریایی و پلاک و ..." چه ربطی داره؟ اصن کل آهنگ ینی چی؟ شما که طرفداری میکنی یه مفهوم از کل این آهنگ در آر واس من، تیتر روزنامه ها رو جدا کردن و چیدن کنار هم میشه رپ؟ الان شد تکست رپ؟
مشکل بزرگ رپ فارسی اینه که چون زیرزمینی ِ و نمیشه به طور آکادمیک شناسوندش به مردم و شیوه‌ی اطلاع رسانی مشخص و درستی نداره، عدم اطلاعات رو بار میاره و افرادی مثل "نجفی" از این خلع نهایت استفاده رو می‌برن با بازی با احساسات و دستمالی کردن سوژه‌ها.

بعد اون متن ِ گنده‌ی صفحه‌ی قبل که نمیدونم خودتون نوشتین یا از جایی برداشتین، کامل نخوندمش، ولی یه تیکش نوشته بود "چرا میگین شعرای نجفی چرت و پرته، میدونین کی گفته و کی نوشته شعراش رو؟ -دکتر مهدی موسوی - دکتر فاطمه اختصاری ..." اولا" بگم که خیلی بیخود کردن نوشتن! چون اولین چیزه یک رپر اینه که شعرش رو خودش بنویسه، کسی که شعرش رو میده به یکی براش بنویسه و بگه رپر نیست، و در جواب اونایی که میگن آلبوم رپ نبود مشکلی نداره و میخوان با این حرف توجیه کنن، باید بگم خیلی بیخود کرد این آقا پس اومد تو رپ و ادعای رپر بودن کرد! ایشون که از اول راک و متال کار می‌کرد می‌چسبید به همونا شعراشم میداد به همین تیپ آدما براش بگن.
در ضمن "دکتر مهدی موسوی" کل کاراش زیر ِ سواله! همچین آدمه مهم و کار درستی نیست، توصیه می‌کنم برا کسایی که نمیشناسنش و نمیدونن کارش چیه، یه سر به وبلاگ "یغما گلرویی" و نامه‌هاش به همین آقای دکتر بزنن، جواب نامه‌ها و حرفاشم تو فیسبوک هست، یادمه همین خانم اختصاری جواب آخرین نامه رو داده بود ...، یه سر بزنین بخونین، اینارو بشناسین کارشون رو بدونین، بعد خودتون قضاوت کنین و تصمیم بگیرین که کی راست میگه.

مقاله‌ی اینترنتی "مهدار - زنده باد گاو" رو هم پیشنهاد می‌کنم حتما" بخونین، تو سایت خودش هست، تو سایتای دیگم گذاشتن، گوگلش کنید میاره براتون. آدرس سایتش : www.mahdar.com

فعلا" وقت تایپ کردن ندارم، بقیه‌اش رو میام بعدا" میگم.
جانم برای جان بی جانتان بگوید که بنده الان این حرفاتونو خوندم و فکر کردم باز هم این دعواهای همیشگیه و نخوندم ولی خو الان جوابتونو به صورت تک به تک گروهی و ....میدم:
1)اصلا شما کی هستی؟که بگی رپ چیه و کی میگه؟؟به چه حقیمیگی اینا اراجیفه؟؟شما نمیفهمی مشکل شاهینه؟؟
2)متن صفحه ی قبل را خودم نوشتم عقل سلیم میگه اگه از جایی چیزی بگی لینک بده!!
3)این بی احترامی ات به مهدی موسوی و اختصاری را میزارم پای بیسوادیت تو شعر و ادبیات همان به برای شما قوم اشعاره هیچکس به معده ی ترشیده اتان رود!!
4)خو دو جواب این که کسی که میده شعرشو به بقیه و اینا بگم که:شاهین ادمیه که تو همه زمینه های موسیقی فعالیت میکنه و اگه هم رپ میخونه هم راک و ....برای اینه که چشم حسود پی کار خویش رود!!اما جانم برایت بگوید 1)انسان کار را به کاردان بسپارد به!!ز این که چون گوساله ایمشتی خوزولات را سره هم کند و به نام رپ(غرض دقیقا هیچکس و امثال و هم است!!)به خورد مردم دهد(البته هیچکس هم اثاری دارد که فوق العادس ولی خو استفراغ هم زیاد کرده)2)من زیاد از دنیایه زیر زمین!!اشنایی ندارم ولی فکر نمیکنم شعر از کسی دیگه گفتن عیبی داشته باشه3)خود دانی و خود پرسی فلان!!خودت میدونی این البوم شاهین(هیچ هیچ هیچ)رپ نبوده. . .4)از برای یغما گلرویی همین بس(البته پیش تر موسوی با گلرویی خوب بودند ظاهرا!!)که اشعارش به عنوان اهنگ پیشواز برای ایرانسل انتخاب بشه
خو فقط تهش رو بگم ای دوست عزیز خواهش میکنم پایه های فکرت را بر این نساز که من میخوام کل کل کنم که این کار را بس بیهوده و احمقانه میدونم و اکیدا توصیه میکنم به همه دوستان شررر که زین پس به این جمله توجه اکیدی نمایند»:
با تو کل کل و برد و باخت واسه ما باخته .....جهان شاهین( و طرفداراشو!!) و واسه جنگ با کوچیکا نساخته. . .
بعدا نوشت:متن را دوباره خوندم چند تا چیز بگم:
1)این اهنگای نامجور رو من تاثیر گذاشته حس میکنید؟
2)دوست عزیز من به شما به هیچ وچه قصد بی احترامی ندارم و نخواهم داشت که همین بس برای من اواتارت!!!کلی گفتم...

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از مـُبیــن シ :
سردار روزبهاني، رييس پليس امنيت اخلاقي نيروي انتظامي گفته: «پليس‌ با خوانندگان غيرمجاز، چه در زير ِ زمين يا روي زمين برخورد مي‌كند!»

عین گفته ـش همینه..! دسته گــُل ِ آقا شاهین ِ گــُل تازه داره بازتاب میده..!
د واسه همین چیزاست که شاهین یه عمر داره هنجرشو جر میده دیگه ...

sara J

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز ۳
شهر
پایین مایینا (کرج)
مدال المپیاد
:|

اقا این شاهین اینا رو بیخیال شین
زاخارنامه 15 خرداد میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد
شایعه هم نیست
JJ تو پیج خودش نوشته بود

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز
پاسخ : Tywy

به نقل از Death Angel :
زاخارنامه نيمه ي خرداد واسه دانلود كذاشته ميشه! با همكاري سروش هيجكس و بهزاد ليتو. ‏‎
\m/‎
مگه قرار نبود اواخر اردیبهشت بیاد بیرون؟ :-w

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
B-pLz

قرار بود ولي ظاهرأ كاراي ركورد و ميكسشون يكم بيشتر از اوني كه توقع داشتن طول كشيده.
اما اين خبر موثقه و توي تمام صفحه هاي ف.يسبوكشون نوشته بودن.

Anahine

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ١
شهر
طهران

اقا من الان نقی رو شنیدم...

ali.m

کاربر فعال

ببخشید که در میانِ بحث وارد می شم. یه نکات کوچکی به ذهنم رسید که لازم می دونم عرض کنم:
این که یک نفر طرفدار یا علاقه مند به یک سبک موسیقی یا یک خواننده ی خاص هست دلیل نمی شه که بخواد همه ی چیزی رو که توی اون راه وجود داره و یا به وجود اومده رو تایید کنه یا براش توجیه پیدا کنه. از دانش آموزانی حداقل اسماً سمپادی انتظار می ره که موشکافانه تر موضوعات رو بررسی کنند و به صرفِ علاقمندی شون، نخوان مهر تایید بر علاقه شون بزنن. باید قبول کنن که اشتباه هم وجود داره. اما گاهی اشتباه ها آمیخته به آزرده خاطر کردن یه عده ای می شه و در راهِ دشمنی کردن با عده ای که طبعاً عصبانیت اون عده رو به وجود می آره.
کاورِ آلبوم جدید این شخص یک توهینِ توجیه ناپذیری ست به نظرم. برای چه یک شخص با ارزش های عده ای بازی می کند؟! مگر آن عده در حقِّ شخصِ مذکور بدی ای کرده اند؟! یا به آن ناروا گفته اند؟! وقتی که یک توهین یا حمله به یک ارزش یک جانبه انجام می شود اسمش می شود تعارض. یعنی یک جانبه و بی دلیل به شخص یا ارزش یا گروهی یا عقیده ی گروهی حمله ور شدن که در اینصورت "حق" صد در صد با گروه یا شخصی است که مورد حمله یا تعارض قرار گرفته شده است و این که این صحبتِ آن شخص مذکور در قالب رپ بوده است یا پاپ یا راک یا سنتی دلیل نمی شود که کارش را درست بدانیم. و این که آن سبک را توجیهی بر درست بودن کارش قرار بدهیم؛ توجیهی خنده دار است! مثلاً بگوییم چون رپ خوانده پس می تواند همه چیز بگوید در آن سبک!
از کوچکترین و پایه ای ترین مسائلی که در آزادی اندیشه و آزادیِ بیان(همان چیزی که شخصِ مذکور سنگش را به سینه می زند!) وجود دارد، احترام گذاشتن به اندیشه و بیانِ شخصِ مقابل است. واضح است که چنین شخصی با این عملی که انجام داده ست، ذره ای معتقد به آزادی نیست!
چون در آزادی من حق دارم اندیشه و اعتقاد و ارزش خودم را داشته باشم و در این امر آزادم و کسی حق ندارد با تمسخرِ اندیشه، به آزادی من لطمه بزند!
از راهی که فکر می کنم. حرکت آن به ظاهر انسان در ذهنم توجیهی ندارد. هر کسی هم که وابستگی به علاقه اش را کنار بگذارد و منطقی نگاه کند به نظرم به همین نتایج می رسد.

بالا