بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

به نقل از داماد مسعودی :
بابا بی خیال این مردک الدنگ
نظرتون راجع به بوم باکس چیه؟تیک تاک ورژن2؟
ضمنا من مجددا آهنگای تیک تالکو گوش کردم ن خالتورن ن خز
پیشرفت سریع کردن بقیه زورشون اومده
بعد ساعی میگه 19 تا دیس برامون دادن!کو؟؟؟؟
تیک تاک خیلی زور بزنه به ساعیشون شاخه! که اونم تاریخ مصرف داره!
من فقط با کورنلا حال میکردم اونم بخاطر ورسای انگلیسی‌ای که میخوند!

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

بوم باکس، تیک تاکه دوئه؟؟ببخشید مگه مورچه چی هست که کله پاچش بخواد چی باشه.
نظرتون در موردd2p bandچیه؟؟؟بهترین ورس این ویدیو کلیپ آخریشنو(همون ما شاه رپیم)رو کی خوند؟؟؟به نظر من که عدنان خوب بود.
ولی تفاوت رو احساس کنید که تیک تاک با وجود اینکهdcپشتشون هست خودشونو هم بکشن به پای این ویدیو کلیپ که حضرم شرط ببندم که با 20%سرمایه این گروه با پولهایی که اسپانسرشون بهشون میده ،این لیپو ساختن.یک سوال:تاحالا کسی یا گروهی تو ایران قبل از "دایره تو پر" بوده که علامت های رپ آمریکه رو که در مورد محل زندگیشون استفاده می کردن،تقلید کنه؟مثلwest side(west coast)یا (east side(east coast

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از داماد مسعودی :
بابا بی خیال این مردک الدنگ
نظرتون راجع به بوم باکس چیه؟تیک تاک ورژن2؟
ضمنا من مجددا آهنگای تیک تالکو گوش کردم ن خالتورن ن خز
پیشرفت سریع کردن بقیه زورشون اومده
بعد ساعی میگه 19 تا دیس برامون دادن!کو؟؟؟؟
دیگه بچه ها جوابتو دادن!

کاراشون خالتور نیست؟ یه چیزی تو تریپ تتلو هستن از نظر خالتور! باو این چه حرفیه! بو سردشون رو گوش دادم تا 2 هفته به خودم فحش دادم که این چه خریتی هست که این اراجیف رو گوش دادی؟

به نظرم هیچ کدومشون خوب نیست! فقط استیل یکشیون خوبه که نمیدونم اسمش چی بود! بعدشم اینکه گفتن ما دیسبک نمیدیم و ... حدی نیستن که بخوان بدن! tb10 در عرض تقریبا 7 روز این دیس به این شاخی رو داد بیرون! اینا خودشون رو بکشن 2 ماهه نصف اینو میتونند بدن بیرون اونم با تلاش شبانه روز و شاید!

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه
اقتصاد صنعتی، عکاسی، مدیریت کیفیت

اینکه تیک تاک اومد ُ ترکوند واقعا شانسی نبود، این پروژه هایی که خوندن ُ مردم هم باهاش فاز گرفتن برنامه ریزی شـُده بود از قبل ها..!

اردیبهشت 90 بود فک کنم که آهنگ "جوریکه" رو دادن و توش یه جا ساعی میگه "بووو سرده، سرده.." که اسفند 90 میاد بیرون..!
من فک کنم که این آهنگ هایی که دارن میدن پروژه های قدیمیشونن که قبلا بصورت ماکت ضبط کردن ُ حالا دارن دونه دونه همه رو دوباره ضبط میکنن..

خشایارم که بیت نمیشه گــُفت میزنه چون دراصل داره ارنجمنت انجام میده، ولی خـُب خوب داره ارنج میکنه ُ تا الانم جواب گرفته..!

من به شخصه کارای تیک تاک رو بجز "سانتیمانتال" و "بووو سرده" همه جوره قبول دارم.

دقت کـُنید که "تیک تاک" و نه "رجز" و یا "ساعی" یا "مافی" یا "اس آر"، از وقتی اسم ِ تیک تاک رو روی خودشون گــُذاشتن خوب بودن..!

درمورد ِ کار ِ "متاهل ِ شوهر داره" که از مافی ُ البرز موسی پور پخش شـُده و ساعی توی اینترویو با رپفا گــُفت ماکت بوده ئم باید بگم چرت گــُفته که ماکت بوده..!

چون یه کارم بود که خود خشایار پخش کرده بود به اسم "من قر دوست دارم" که با همراهی البرز موسی پور بود..!

درکــُل که.. "ساعی خوبه، دمش گرم"..! این ُ همون "احسان آتور" که الان رفته واسه زدبازی بیت زده گــُفته بود..!

و یادمه "آلفا" ئم گــُفته بود اونایی که کارشون خوبه بحثشون جـُداس ُ ما کاری به اونا ندارم، منظورش ساعی بوده..!

چون تا اونجایی که من فهمیدم با ساعی خیلی رفیقن و ساعی دوست خیلی صمیمی ِ رضا موتی ـه..!

× در آخر بگم که برداشت های خودم ُ نوشتم و ممکنه همش درست نباشه، صرفا" نظرم ُ بیان کردم..!

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

خـُب علت اینکه اونموقع کاراشون قوی تر بود این بود که کـُرنلا از یکنواختی درمیـُورد ریتم آهنگ ُ..!

خشایار هم اگر انصاف ُ رعایت کـُنیم به جز از این مـُدلا توی همه ی کارا خوب بوده..!

من خودم هم زیاد از خشایار خوشم نمیاد و بیشتر از همه با ساعی بعدش مافی اُخت شـُدم.

حالا کاری ندارم کـُرنلا سمپل بوده یا نه (نبوده :D)، ولی انصافا" کارای موندگاری رو با کـُرنلا انجام دادن..!

حالا باید دید این ایزابلا که میگن چی کار میکـُنه واسشون..!

یه چیزیــَم که هست من دیدم، همه ی گروه هایی که توی dlb records کاراشون ُ ضبط میکـُنن و میکس و مسترشون با Amir D-va ـه، یه خواننده ی دختر عالی دارن..!

Wantons یه خواننده دختر سوم دبیرستانی داره، خوبه..! Bonbast هم یه خواننده دوم دبیرستانی داره، اون خیلی خیلی خوبه..!

تیک تاک خوبه، با رجز ُ کارای دامبولی ِ قدیمیشون کاری ندارم بازم میگم :D

بهرام ـم 6/8 داره :D

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

Title: 24Saat
Artist: Bahram
Album: 24Saat
Track Number: 1

ضرب این آهنگ 6/8 ـه 8->

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

شاید ضرب 6/8 باشه ولی تکست و استایلش به کل اینا می ارزه!

معلومه هر خواننده و هرگروهی از اول خوب نیستن! ولی نبایست شاخ بشن! هروقت گنده شدن بعد بیان شاخ بازی در بیارن! حرف اینه! اونا دارن تلاششون رو میکنند پیشرفتم بکنند ولی تو اینور و اونور شاخ نشن بعدم به غلط کردن بی افتن بگن ما قصدمون این نبود!

در ضمن بهرام کلا 2.5 تا از آلبوماش خوبه! 24 ساعت سکوت و تا حدودی بهرام! من خیلی از آهنگاشو دارم خالتور نیست ولی افتضاحه! هم از نظر بیت و هم اینکه صداش اون موقع پخته نبوده! اصلا یه وضعی! کلا 180 درجه با بهرامه الآنی که ما میشناسیم فرق داره!

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

اگر دقت کـُنید نگـُفتم بهرام بده، گـُفتم صرف ِ کارای ِ دامبولی قدیمی که خودشونـَم به گـُه خوری اُفتادن ُ دارن انکار میکنن ُ میگن ماکت بوده نباید بگی فیلان و بیسارن..!

خـُداییش دیگه تا قبل ِ تیکه ای که آلفا به پایا بندازه ُ خشی خودش ُ بندازه وسط کسی با کسی مـُشکل نداشت..!

حالا کاری به این چیزا ندارم، تیک تاکیا که هیچی.. ولی همون تن به 10 ـشم پای دعوا ُ اینا بیـُفته فک نکنم جـُز شارلاتان ُ آئمها بقیه ـشون مال ِ دعوا ُ شاخ بازی باشن..!

کـُلا" افرادی که شاخ بازی میکـُنن ُ واقع دارن جیگر(:D) ِـش ُ و اینجور افرادی هستن زیاد نیستن..!

سـُروش هیچکس ُ بکسش، پیشرو، تنه ی زدبازی (سهراب، مهراد، سامان)، بچه های رپلرزه، بچه های دیوار و بهرام کسایی ـن که اگه شاخ بازی کـُنن، بنده قبولشون دارم..!

ولی خـُب تیک تاک که ناز دارن هیچی :D تن به 10 ـم آدمش نیستن که انقد تو آهنگاشون اینطوری میخونن ُ میگن..!

حرف ِ من اینه که درسته آهنگه ُ دستشون به هم نمیرسه ُ هرچی میخوان میتونن بگن، ولی خـُب یکم واقعی تر باشن..!

"واقعی تر از مـُستند" ِ سروش هیچکس ُ بزار 10 بار گوش کـُن تا بفهمی حرفم چیه..

6/8 جزو ضرب های هیپ هاپ حساب میشه، این صیغه ی دامبولی ُ اینائم من در آوردیه..

ساسی مانکن حتی.. مـُحتوای آهنگاش رنگی از رپ نداره اما داره رپ میخونه همون چیز ُ شعری که میخونه رو..!

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

سـُروش هیچکس ُ بکسش، پیشرو، تنه ی زدبازی (سهراب، مهراد، سامان)، بچه های رپلرزه، بچه های دیوار و بهرام کسایی ـن که اگه شاخ بازی کـُنن، بنده قبولشون دارم..!
منظورتو از بچه های رپلرزه کیه؟؟؟نکنه موژی کوچولو و
piو اون پسره Moe Rock و مرژاکُ می گی؟؟
اینایی که گفتی خوبن ولی ورس حسینُ تو آهنگ
"چالیم 2" رو گوش کن تا بگیری که حسین هم
می تونه خلیی راحت پیچ بده همشونُ.(نظر منه حالا)

راستی آهنگ جاستینا با مرژاکُ گوش دادین؟؟؟؟
هه...مرژاک مث بچه های کاغذ ریکوردز می خونه
یعنی یه جورایی طناب انداخته داره ازشون میره بالا،
خصوصا از صادق.

آینه که ترکوند کما اینکه حدودا واسه 1 سال پیش بود
(این اهنگ مال البوم انتها هست ولی البومش بیرون نمیاد
و مثه اینکه ترک ها تو یکشنبه های پایدار بیاد بیرون )
ولی امیر ای-پلاس بیت زده بود در حد ++A ..

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

بچه های رپلرزه توی تهران رو میگم، کوآزی ُ مهیار دمیس اندازه موئای سرت واسه چاقوکشی ُ لات بازی بازداشت شـُدن..!

pi و yz و zi رو والا من اصلا قبولشون ندارم، یکم همون موژان yz خوبه فقط..!

مرژاک هم که جزو رپلرزه نیست، آهنگاش با لیبل رپلرزه ـس! مث ِ همون جاستینا که عضو تن به 10 نیست. اینطوری باشه west battalion رو هم جزو رپلرزه باید دونست که اینطور نیست!

درمورد ِ صادق ُ ابلیس ـم من وقتی داشتم پست ُ تایپ میکردم همه رو ادعا نکردم نوشتم که.. یه سریا یادم بود..!

وگرنه همون طور که خودت گــُقنی اینائم هستن + بابک تیغه و بچه های خودکار آبی، ساچمه و بچه های بـُمزن، امیر خلوت هم حتی..

بحث ِ من این بود که تن به 10 همونطور که خـَشی گـُفته بود در اندازه ای نیستن که انقد ادعا دارن. خود تیک تاک البته همون جوجه رنگی ان..!

درمورد ِ بچه های پایدار.. من به شخصه فقط با سرکش و لیتو حال میکـُنم، یکمی ئم پایا هرچند فقط از لش بازی ُ بنگ ُ اینا میخونه..! دراصل همه خوبن جـُز خود عرفان.

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از مـُبیــن シ :
درمورد ِ بچه های پایدار.. من به شخصه فقط با سرکش و لیتو حال میکـُنم، یکمی ئم پایا هرچند فقط از لش بازی ُ بنگ ُ اینا میخونه..! دراصل همه خوبن جـُز خود عرفان.

پایدار هر چیم که باشه در حدی نیست که بیاد زدبازی ُ دیس کنه اونم کی؟ پایا آخه؟

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

همچین کاری هم نکرده، یادت نره زدبازی توی آلبومش با لیتو همکاری داره و لیتو اولین نفری بود که توی کروس تهران ُ آره گـُفت موزیکامون تهران ُ آره..!

عرفان هم گـُفت برداشت ِ اشتباه نکـُنید بیشتر دقت کـُنید میفهمید کیا رو میگیم..

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از مـُبیــن シ :
همچین کاری هم نکرده، یادت نره زدبازی توی آلبومش با لیتو همکاری داره و لیتو اولین نفری بود که توی کروس تهران ُ آره گـُفت موزیکامون تهران ُ آره..!

عرفان هم گـُفت برداشت ِ اشتباه نکـُنید بیشتر دقت کـُنید میفهمید کیا رو میگیم..
منم صدبار گفتم قبول ندارم
رسما تکست جواب ِ تکست ِ آهنگ تهران مال ِ منه اس!
خیلی جاهاش..
مثه "راس میگی ما که اونجا نیستیم ولی موزیکامون.. " کاملا در جواب ِ "زاخار تو نگو مثه منی وقتی اینجا نیستی که ببینی"
کاملا واضحه دیگه!
همکاری داشتن ِ لیتو با زدبازی مثه رفیق بودن ساعی با موتی ِ در حالی که تنبه ده دیس داد واسه تیک تاک ُ پایدار..

aRThaS_08

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
شهید بهشتی، تهران، ماهان
رشته دانشگاه

کیمیا؛ پایا کـُلا" فول میخونه ُ خیلی حرفاش بیـمعنی ُ بی مفهومه. این آهنگ تهران ُ آره ئم آهنگی نبود که تو فاصله کار زدبازی تا پخشش جمع بشه..!

درمورد ِ این آهنگ هم عرفان و هم خود ِ افشین نـووا که اسمش تو آهنگ گـُفته شـُده قبلا" گـُفته بودن توی پیجاشون.

ورس 2 رو اگه گوش کـُنی به خیلی آدمای دیگه ئم میرسی مثل خود تن به 10! حتی اگه تیک تاک نبود تو آهنگشون اصلا" کامل دیس به تیک تاک هم میشـُد درنظر گرفت..!

این نشون میده کاملا" بی منظور ُ فقط از رو شیکم سیری تکست گـُفته..!
به نقل از آینـــاز :
میشه یکم توضیح بدی چرا ؟ :D چن نفر دیگه چن جای دیگه ـَم نظر مشابه داشتن ولی توضیح خاصی براش نداشتن، کلی دوس دارم بدونم توضیحش ُ !

راستی مبین ! با اینکه کلا فکر میکنم اون متن توضیحات عرفان کاملا به کوچه علی چپ زدن بود بازم حرفتو قبول دارم اما به هر شکل وقتی زدبازی چن روز بعد آلبومشو از زیر لیبل اِما کشید بیرون.. اینطوری برداشت نمیشه که اون آهنگ دیس ِ زدبازی محسوب شده ؟ این واقعا واسم سواله
چون جفنگ میخونه جدیدا"! من از عرفان فقط ترک های از "خانه تا گور" و ترک "چاردست ُ پا" از همیشگی و سینگل "خونه خالی" رو قبول دارم..!

واقعا" هیچ مفهومی ندارن آهنگاش، استایل خودشم از دست داده ُ لیتو الان از عرفان "عرفان" تره..!

زدبازی بنظرم به خاطر ِ دوستیش با تن به 10 و بخاطر وجود تیک تاک و امیر تتلو خودش ُ از اِما جـُدا کرد و کاری به پایدار نداشت این تصمیمشون.

White Devil

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدمدنی
شهر
تبریز

همه ی سبک ها خوبن، این artist هاشه که ممکنه خوب باشه یا نباشه.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

دقیقا دیس دادن با رفیق بودن 1 دونه اعضای گروه با یکی دیگه نیست!

وقتی حتی 1 نفرم مث خشایار sr شاخ بشه کل تیک تاک دیس میشه!

به نظرم بیشتر واسه فان بودن تنبه10 است که فک میکنید همش حرف زیاد از حده! ولی من خیلی قبولشون دارم! از خیلی ها بهترن!

از اما کشید بیرون خودشو یه دلیل دیگری هم داره! اینکه پایا خودشو چسبوند به زدبازی و کلی چیز گفت و گفت زدبازی و.... و خیلی ها فک کردن که پایدار داره از زدبازی حمایت میکنه در صورتی که زدبازی پایدار رو حدی نمیدونه که این کارو بکنه واسه همین بعد یه سری گفتگو ها در فیسبوک تصمیم گرفتن جواب پایدار رو بدن و بیان بیرون از لیبلش!

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از مـُبیــن シ :
کیمیا؛ پایا کـُلا" فول میخونه ُ خیلی حرفاش بیـمعنی ُ بی مفهومه. این آهنگ تهران ُ آره ئم آهنگی نبود که تو فاصله کار زدبازی تا پخشش جمع بشه..!

درمورد ِ این آهنگ هم عرفان و هم خود ِ افشین نـووا که اسمش تو آهنگ گـُفته شـُده قبلا" گـُفته بودن توی پیجاشون.

ورس 2 رو اگه گوش کـُنی به خیلی آدمای دیگه ئم میرسی مثل خود تن به 10! حتی اگه تیک تاک نبود تو آهنگشون اصلا" کامل دیس به تیک تاک هم میشـُد درنظر گرفت..!

این نشون میده کاملا" بی منظور ُ فقط از رو شیکم سیری تکست گـُفته..!

نه نه نه نه..
اصلا دلیل نمیشه اتفاقا میدونی حرف ِ من چیه؟
من میگم این آهنگ از قبل آماده شده بوده ما بعد ِ آهنگ ِ زدبازی دست کاری شده چون امکان نداره اتقدر در جواب ِ اون تکست بگه و این کاملا اتفاقی باشه
به هرحال این بحث ِ ما هرگز به نتیجه نمی رسه فک کنم :D
به نقل از آینـــاز :
دفعه اولیم که آره رو گوش دادم بت گفتم کلا منظورشون بیشتر خشایار بوده و جواب اون FB-استاتوس ِ اس آر بود که توش هی نوشته بود FAKE FAKE FAKE FAKE :)) قبول نداری همچنان ؟
من اصلا بحثم آهنگ ِ "آره" نیست من بحثم "تهران ُ آره" اس
میدونم که اون دیسی که تنبه10 خوند واسه ساعی نبود ُ واسه اس آر بود اما واسه پایدارم بود در واقع یه بخش ِ عظیمیش جواب ِ "تهران ُ آره" بود!

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

آقا شرمنده جف پا میپرم وسط بحثتون اما...

سیگار صورتی
شنبه 13 خرداد

یه سینگل از زاخارنامه که 2روز قبل خود آلبوم پخش میشه!!!!!
/m\ /m\ /m\
++++
کاورِ "آره" خیلی باحاله! :)) رسمآ خشایارُ ...آره :D

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اصلا دیسش یه شاهکار بود! توی اون مدت اون رو بدن خیلیه!

اتفاقا تیکه داره توش به پایدار(دیس آره تنبه 10) ولی خیلی نیست! کلش توی آهنگ به تیک تاکه! و یه 5 تا تیکه به پایداره که بیشترش هم آئمها میگه! 1 دونه هم به رضا پیشرو انداختن که تو ورس یک میگه!

راستی علی 10 هم برگشت! دمش گرم! به امید روزی که کدورتای بین سزار و امیر خلوت تمام شود و امیر سرش به سنگ بخوره و برگرده (البته تکی خوب کار کرده اما با تنبه 10 یه چیز دیگست)

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

1 دونه هم به رضا پیشرو انداختن که تو ورس یک میگه!
اینُ از کُجا گفتی؟؟؟
از رو کدوم قــــــــــــــرینه؟؟

کلمه عبورُ داشتی؟؟؟؟
بزرگترین مافیای قرن؟؟ماهی تو تُنگ؟تشنه ی لالایی های مامان؟؟؟دنیائئ که داریم ماله یه خدائه نه دوتا؟؟؟
ترکونــــــــــــــــــــــد.

بالا