پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!
من میجنگم یاس افتضاح نبود اما حقیقتا چیزی برای گوش دادن هم نداشت
من میجنگم یاس افتضاح نبود اما حقیقتا چیزی برای گوش دادن هم نداشت
آقا یه چیز میگم لطفا نزنین...اسم این آهنگای جدید صادق و حسین که انگار با پیشرو دادن چیه؟ ...میخوام برم بدانلودمبه نقل از آینـــاز :خیلی وقت بود یه همکاری خوب نیومده بود بیرون ! کلمه عبور امیدوار کننده بود ! خیلی خوب واقعا !
× سینگل تراک 2 روز قبل ِ آلبوم چه فازیه آخه.. به نسبت ِ یاس ِ سربازِ وطن واقعا بد بود به نظرم..
آموزش قرار دادن لينك متنىبه نقل از آینـــاز :%20%7B%20VivaMelody%20Archives%20%7D.mp3] کلمه عبور
× من همیشه با لینک گذاشتن مشکل داشتم از بچگی
تا ما یه چی میگیم فنچا به خودشون میگیرن، ××× ××××ـای ِ ××× ××××ـامون دیگه دورشون چی میگن؟ اشاره به رضا پیشرو بود.به نقل از mahdad :اینُ از کُجا گفتی؟؟؟
از رو کدوم قــــــــــــــرینه؟؟
یاس از اول همه کاراش افتضاح بوده، صرفا" "سرباز وطن"، "درکم کن"، "نسل ماست" آهنگای خوبی ئن که داشته. عالی نه، خوب.به نقل از آینه ی تو... :من میجنگم یاس افتضاح نبود اما حقیقتا چیزی برای گوش دادن هم نداشت
آره هم آهنگ ِ شاهکاری نبود، ولی خـُب حرفاشون خوب بود. واسه همین ترکید.به نقل از LEGEND :تیکه داره توش به پایدار ولی خیلی نیست! کلش توی آهنگ به تیک تاکه! و یه 5 تا تیکه به پایداره که بیشترش هم آئمها میگه! 1 دونه هم به رضا پیشرو انداختن که تو ورس یک میگه!
راستی علی 10 هم برگشت! دمش گرم! به امید روزی که کدورتای بین سزار و امیر خلوت تمام شود و امیر سرش به سنگ بخوره و برگرده (البته تکی خوب کار کرده اما با تنبه 10 یه چیز دیگست)
داداش همینی که مبین گفت و یکی دیگشم یه "عملی واسه ما ضد اعتیاد میخونه بکسش نعشه شده فک کرده که زیاد میدونه"به نقل از mahdad :اینُ از کُجا گفتی؟؟؟
از رو کدوم قــــــــــــــرینه؟؟
کلمه عبورُ داشتی؟؟؟؟
بزرگترین مافیای قرن؟؟ماهی تو تُنگ؟تشنه ی لالایی های مامان؟؟؟دنیائئ که داریم ماله یه خدائه نه دوتا؟؟؟
ترکونــــــــــــــــــــــد.
عرفان، ویدئوی ِ 'دوباره'. ربطی به پیشرو نداشت.به نقل از LEGEND :داداش همینی که مبین گفت و یکی دیگشم یه "عملی واسه ما ضد اعتیاد میخونه بکسش نعشه شده فک کرده که زیاد میدونه"
اتفاقا با سزار مشکل داره! تک بودنش واسه این بود که واقعا یه سروگردن بالاتر بچه های تنبه 10 میخوند و کلا همه جوره شاخ بود!کلا وقتی امیر خلوت بود یه حساب دیگه رو تنبه 10 باز میشد!
مث ِ اینکه.. داره میشه..!به نقل از مـُبیــن :× اُمیدوارم یه همچین خبری ُ درمورد ویلسون و زدبازی هم بشنوم..
عکس که واسه خیلی وقت پیشه ها...به نقل از mahdad :بنظرم قیافه ویلی خیلی عَوَض شده.
نامردا همشون هم اَپِل بازَن.
جی جی عکاسی هم می کنه؟؟؟
عکاسش معلوم نیست کیه؟؟؟