اول از همه اینو بگم که هرکسی می تونه نظرش رو تغییر بده حالا یا با دلیل و یا بی دلیل. :-$
تیک تاک بعد از رجز و اون داستانا یک دفعه شروع کرد آهنگ و ویدیو موزیک دادن وdcهم براشون توپ پول خرج می کرد ولی یک سری چیزا بعد از مدتی مشخص میشه مثلا
1.اینکه اول برای ترک ها و کلیپ هاشون و حتی تکست هاشون برنامه ریزی نسبتا خوبی داشتن(که مثلا کی بیرون بدن و توش چی بگن) ولی الان نه. مثلا بچه های تیک تاک همونایی بود که می گفتن ما با بیت دِرتی و ... کار نمی کنیم،بعدش" از این مدلا" رو خوندن که البته به نظر من ساعی اونجا خیلی خوب کار کرد.
2.بعضی استایل ها تابلوِ که فِیک هستن ،مثل استایل مافی .می خواد خودشو لش نشون بده ولی این جوری نیست ولی این استایل رو با استایل بچه های کاغذ(حسین و صادق و مهدارو...) که کلا لش هستن مقایِسه کُن ،متوجه حرفم میشی.
در ضمن مثلا از خراب کردن کار کَس دیگه،مگه به ما چیزی می دن که داری میگی ایرانیا عادتشونه و...؟
من خودمم ایرانیم تارف که نداریم باهم من چه اینجا و چه پیش رفیق ها همون موقع که Luck Geneاومد بیرون به محض اینکه ورس مافی شروع شد،برای اولین بار ازش خوشم اومد البته همش به خاظر تکست و استیلش نبود و یه جورایی به اون گرافیتی پشت سرش یا مثلا تریپ آمریکایی رو (که خیلی ریز کارشده بود)اومدن، من حال کردم(منظورم همون غَلت دادن تایر امضا کردن و...هستش) ولی باز توی همین ویدیو،ورس اس آر(که نسبت به بقیه ی ورس هاش توی آهنگ های دیگه بهتر بود) کل کار رو خراب کرد بریا اینکه مسخره و لوس بود با اینکه ساعی هم خوب خوند البته این رو هم نباید فراموش کرد :تیک تاک خیلی بیش تر از گروهی مثd2pخرج کرده و خرج می کنه ولی بازم کلیپاش شاخ و حتی خیلی خوب نیست.
اون کسی که گفته کورنلا کاراش سمپل بوده خیلی چِرت گفته.در ضمن واسه گروه و آدمایی مثلا اعضای تیک تاک به نظر من خیلی زوده واسه زدبازی و حتی هم تنبه 10 شاخ بشن،حالا شاخ هم میشید خودتون ترک بدین با تکست و بیت قوی ،نه که دلتون به یکی مثل پیشرو وتتلو که مثلا اومده به جای بیت زن گفته تنظیم کننده و یا بچه های پایدار که اومدین توی ویدیوشون گفتین آهنگامون تهرانو آره دلتون خوش باشه.
همه ی اینها چه بسا چیزهای خیلی ریز تر از اینها توی محبوبیت و مقبولیت یک رپکن خصوصا یک گروه خیلی تاثیر گذاره.اکثر پیشرفت یا بهتره بگم تعدا طرفداراشون به واسطه ی emaوdcو ویدیو کلیپاشون بوده وتا حدی هم ساعی و کورنلا تاثیر گذاشته بودن.واقعا دیگه مث اس آر ومافی و حتی ساعی دیگه تو ایران پیدا نمیشن؟؟؟همین الآن کسایی توی تهران دارن زندگی می کنن و واسه خودشون می خونن که استیل و قدرت تکست نویسی ــــشون از 90 درصد رپرایی که این روزا تو سایتا اسمشونو میبینی شاخ تره
.
یک کمی زیاد شد. :-ss :-[