بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

کلمه ی عبور رو گوش کردم...
عالی نبود...ولی خیلی خوب بود...ورس پیشرو هم بد نبود...ولی بازم حسین و صادق خدا بودن...
ولی این علی اوج چقدر صداش رو مخه :-& :-??...داداش تنی پیشروئه علی اوج؟ :-?

زدم تو کار آهنگای قدیمی صادق و حسین و امیرخلوت...خدائن این 3تا...لامصب"صبح به خیر ایران"صادق آلبومش خیلی شاخه...

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

كلهم پستاي صفحه ي 20:

عزيز من اولا شما چقد تا حالا ترك ساختي و چقد آهنگ سازي بلدي ك همينجوري ميگي فلاني خالتوره فلاني نيست؟
دوما ميگم ب خاطر پيشرفت سريع بهشون حسادت شد و راست ميگم.نمونه ي بارزش رپلرزه ك امير ابليس اينقد طرفداري ميكنه .... چرا ب اونا نميگن خالتور؟بيت آهنگ ب اصطلاح گنگشون كه دامبلي فلانه سهند ك رسما خالتوره مو‍ان با تمبك و بشكن بيت ميزنه بعدشم ميگن ريتم اين آهنگ نيناي نينايه!يا خيلياي ديگه همين tm ك تنبه 10 باهاشون هنوزم همكاري و دوستي داره خالتور نيستن نه؟چون علي بي رفيق موتيه كاراشون خالتور نيست مخاطب هدفشون بزرگتره!

خود شماها ك تيك تاكو ميكوبين بگردين پيجارو ببينم چن تا تون قبل از آهنگ آره يا اون ديس قبليه راجع ب تيك تاك نظر منفي داشته

خشايارم حالا هركار داره ميكنه كارش گرفته بنا ب اجماع حتما كارش خوبه
ذات ايراني جماعت همينه هر كي از بقيه بد ميگه خوششون مياد
همين تيك تاك ك دامبولي رو داد وجداناا كدومتون ب بقيه توصيه ش نكرده؟
كورنلا رو هم ك هي ميگين تنها عضو ب درد بخور تيك تاكه ك گندش در رفت ك كاراش سمپله
ديگه چي؟

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

كى گفته؟
مشكل ِ من با تيك تاك مثلا هيچ ربطى به ديسايى كه بهشون شد نداره
اول ِ كارشونم خيلى قوى بود كاراشون اما يه جورايى هر چى پيش رفتن به جا پيشرفت پسرفت داشتن
اصن علاقه ى هيچ فردى به يه گروه به ديساشون نيست
همين الان زدبازى چقد طرفدار داره؟ خيلى زياد
چنتا ديس بالاشون دادن؟ خيلى خيلى زياد
دليل نشد كه !

در ضمن بايد بگم كرنلا هم سمپل نبوده ُ نيست
بر پايه ى مدرك حرف بزنيد نه چرت ُ پرتاى مردم

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

عزیزم از بدو ورود تیک تاک من ازشون بدم می آمد! میتونی از بچه ها بپرسی! من از اون آدمایی که این کارو میکنند و در لحظه عوض میشه نظرشون بدم میاد! من از اول توی رپ از چندتا بدم می آمد! یکی همینا بودن! 2 پایدار 3 هم شاهین نجفی که به غیر چند تا آهنگش بقیش به نظرم بده!

حالا هر جور که میخوای فک کن! دواش من نمیخوام بگم بلدم و ...! ولی در حد معقولی آهنگسازی هم میکنم! در موقع بیکاری! من زیاد در مورد بیتش گیر ندادم! بلآخره تازه واردن و اشکال دارن! کلا به غیر ساعی(همین بود دیگه اسمش؟) که فست خوندنش بد نیست بقیشون خوشم نمیاد! یه جورایی مث دیو میخونه! از بقیشون متنفرم! هم تکست هم ...! طرف هنوز به سال نکشیده یکم ازش تعریف کردن واسه همه شاخ و شونه میکشه! از زدبازی گرفته تا تنبه 10 و....! خوب این یعنی چی؟ شاید از سر بچگی باشه که اینکارو میکنند!

بعدشم از اول من اینو گفتم! تا ابد هم میگم! اینا تازه اول کارن! عمرا اگه تا 2 سال دیگه باشن تو رپ! اینا زودگذره! مگه اینکه مسیر تکستا و... عوض بشه و مث آدم کار کنند! سرشونم بندازن پایین!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

تازه از سورنا آهنگ گوش دادم...
خوب میخونه به نظرم :-?...ریتمش هم رو نرو نیست مثل... ;))

• لایک
امتیازات: p0oya

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

اول از همه اینو بگم که هرکسی می تونه نظرش رو تغییر بده حالا یا با دلیل و یا بی دلیل. :-$
تیک تاک بعد از رجز و اون داستانا یک دفعه شروع کرد آهنگ و ویدیو موزیک دادن وdcهم براشون توپ پول خرج می کرد ولی یک سری چیزا بعد از مدتی مشخص میشه مثلا
1.اینکه اول برای ترک ها و کلیپ هاشون و حتی تکست هاشون برنامه ریزی نسبتا خوبی داشتن(که مثلا کی بیرون بدن و توش چی بگن) ولی الان نه. مثلا بچه های تیک تاک همونایی بود که می گفتن ما با بیت دِرتی و ... کار نمی کنیم،بعدش" از این مدلا" رو خوندن که البته به نظر من ساعی اونجا خیلی خوب کار کرد.

2.بعضی استایل ها تابلوِ که فِیک هستن ،مثل استایل مافی .می خواد خودشو لش نشون بده ولی این جوری نیست ولی این استایل رو با استایل بچه های کاغذ(حسین و صادق و مهدارو...) که کلا لش هستن مقایِسه کُن ،متوجه حرفم میشی.

در ضمن مثلا از خراب کردن کار کَس دیگه،مگه به ما چیزی می دن که داری میگی ایرانیا عادتشونه و...؟ من چه اینجا و چه پیش رفیق ها همون موقع که Luck Geneاومد بیرون به محض اینکه ورس مافی شروع شد،برای اولین بار ازش خوشم اومد البته همش به خاظر تکست و استیلش نبود و یه جورایی به اون گرافیتی پشت سرش یا مثلا تریپ آمریکایی رو (که خیلی ریز کارشده بود)اومدن، من حال کردم(منظورم همون غَلت دادن تایر امضا کردن و...هستش) ولی باز توی همین ویدیو،ورس اس آر(که نسبت به بقیه ی ورس هاش توی آهنگ های دیگه بهتر بود) کل کار رو خراب کرد بریا اینکه مسخره و لوس بود با اینکه ساعی هم خوب خوند البته این رو هم نباید فراموش کرد :تیک تاک خیلی بیش تر از گروهی مثd2pخرج کرده و خرج می کنه ولی بازم کلیپاش شاخ و حتی خیلی خوب نیست.

اون کسی که گفته کورنلا کاراش سمپل بوده خیلی چِرت گفته.در ضمن واسه گروه و آدمایی مثلا اعضای تیک تاک به نظر من خیلی زوده واسه زدبازی و حتی هم تنبه 10 شاخ بشن،حالا شاخ هم میشید خودتون ترک بدین با تکست و بیت قوی ،نه که دلتون به یکی مثل پیشرو وتتلو که مثلا اومده به جای بیت زن گفته تنظیم کننده و یا بچه های پایدار که اومدین توی ویدیوشون گفتین آهنگامون تهرانو آره دلتون خوش باشه.

همه ی اینها چه بسا چیزهای خیلی ریز تر از اینها توی محبوبیت و مقبولیت یک رپکن خصوصا یک گروه خیلی تاثیر گذاره.اکثر پیشرفت یا بهتره بگم تعدا طرفداراشون به واسطه ی emaوdcو ویدیو کلیپاشون بوده وتا حدی هم ساعی و کورنلا تاثیر گذاشته بودن.واقعا دیگه مث اس آر ومافی و حتی ساعی دیگه تو ایران پیدا نمیشن؟؟؟همین الآن کسایی توی تهران دارن زندگی می کنن و واسه خودشون می خونن که استیل و قدرت تکست نویسی ــــشون از 90 درصد رپرایی که این روزا تو سایتا اسمشونو میبینی شاخ تره (<.

یک کمی زیاد شد. :-ss :-[

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

@داماد مسعودی: من راجع به تیک-تاک حرفی زدم؟
کی از رپلرزه طرفداری کردم؟
به نقل از خودم :
بچه‌های رپلرزه با این که کارای رپ ِ خیلی خوبی نمیدن اما کارنامه عملی ِ خوبی دارن
این حمایته؟ رپشون رو اصلا" دوست ندارم. (دلایلش رو بعدا" میگم)

تی ام خالتوره، من همیشه گفتم. کی از تی ام حمایت کردم گفتن خالتور نیستن و ...؟ (اونکه نوشتی حرف ِ موتی ِ! به من چه؟ مگه من وکیل ِ موتی ام؟ lol)

من یادم نمیاد از تیک-تاک حمایتی کرده باشم!، تنها کاری که از این گروه دوست داشتم تا الان "طولانی" بوده، از ساعی و امیر D-va.
من آهنگ رو به کسی توصیه نکردم و کورنلا هم آدمه نه سمپل! (برا تصحیح اطلاعاتت گفتم)

دیگه که هیچی، تو تابستون من کامل نظراتم رو میگم و بحث‌های مفصلی می‌کنم با هرکسی ک پایه باشه. (فعلا" هیچی)

jzm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت _ مخازن هیدروکربوری
تلگرام
اینستاگرام

واقعن متاسفم واسه کسایی که پیتبول x: رو نمیشناسن و نظر میدن
الپیتبول مالپیتبول وما ادراک مالپیتبول x:
هم قشنگ میخونه هم با حرکات قشنگش آدم رو شاد میکنه هم ویدیو موزیکاش قشنگه
اونایی که ویدیو های جدید پیتبول رو مث اینتر نشنال لاو یا دنس اگین یا اینا رو ندیدن نیان در مورد پیتبول نظر ندن (ببخشید فار30 اسم آهنگا رو نوشتم دو نخطه سووووووووت)

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

به نقل از LEGEND :
عزیزم از بدو ورود تیک تاک من ازشون بدم می آمد! میتونی از بچه ها بپرسی! من از اون آدمایی که این کارو میکنند و در لحظه عوض میشه نظرشون بدم میاد! من از اول توی رپ از چندتا بدم می آمد! یکی همینا بودن! 2 پایدار 3 هم شاهین نجفی که به غیر چند تا آهنگش بقیش به نظرم بده!

حالا هر جور که میخوای فک کن! دواش من نمیخوام بگم بلدم و ...! ولی در حد معقولی آهنگسازی هم میکنم! در موقع بیکاری! من زیاد در مورد بیتش گیر ندادم! بلآخره تازه واردن و اشکال دارن! کلا به غیر ساعی(همین بود دیگه اسمش؟) که فست خوندنش بد نیست بقیشون خوشم نمیاد! یه جورایی مث دیو میخونه! از بقیشون متنفرم! هم تکست هم ...! طرف هنوز به سال نکشیده یکم ازش تعریف کردن واسه همه شاخ و شونه میکشه! از زدبازی گرفته تا تنبه 10 و....! خوب این یعنی چی؟ شاید از سر بچگی باشه که اینکارو میکنند!

بعدشم از اول من اینو گفتم! تا ابد هم میگم! اینا تازه اول کارن! عمرا اگه تا 2 سال دیگه باشن تو رپ! اینا زودگذره! مگه اینکه مسیر تکستا و... عوض بشه و مث آدم کار کنند! سرشونم بندازن پایین!
میگی تکست رو شماره 10 نفر بیشتر نیستن که تکستاشون ب درد میخوره
اونم تا حدودی
من به شخصه طرفدار زدبازیم خب ولی انتقادم دارم
مثلا سیجل تکستاش به درد عمه شم نمی خوره طفیل بقیه رفته بالا هیدنم فقط به خاطر صدا و استایلش محبوبه وگرنه تکستاش ب درد نمی خوره ام جی هم جدیدا خیلی خوب شده کارش جی جی هم که گفتن نداره
خیلیا سر هم بندی میکننن
خود TB10 گاهی ی تیکه ی ب درد بخور از دهن آلفا میپره (به جز 2 3تا ترک اخیر که به نظرم جهش بزرگی داشتن)به شخصه 80درصد علاقه م به تنبه 10 به خاطر سزاره اونم مث هیدن به خاطر صداش
پایدارم به جز پایا و گاهی لیتو بقیه مرخصن
صادق و حسین کارشون درسته
پیشرو تعطیله
هیچکس و بهرامم خوبن ینی عالین
یاس علی سورنا و چنتا دیگه هم که تکستای کلیشه ای اجتماعی مینویسن قابل تحملن
دیو قبلنا جالب تر بود :D
به جز اینا دیگه کی تکستش به درد میخوره؟همه سر هم بندی می کنن
تیک تاک قبول که تازه کارن تکستاشون تقریبا آشغاله و.... به هرحال شما هر ترکی گوش میدی پرمعناست؟بعضی وقتام نیاز به تفریح داری دیگه ریتمم مهمه و خیلی چیزای دیگه
به نقل از Amir - Eblis :
@داماد مسعودی: من راجع به تیک-تاک حرفی زدم؟تو تو ص20پست دادی؟!
کی از رپلرزه طرفداری کردم؟این حمایته؟ رپشون رو اصلا" دوست ندارم. (دلایلش رو بعدا" میگم)وقتی میگی موژان تو رپلرزه از همه سره خب ینی چی؟ینی رو کاراش صحه گذاشتی مگه رپلرزه ی اصفهان چش بود که کشیدیش زیر موژان

تی ام خالتوره، من همیشه گفتم. کی از تی ام حمایت کردم گفتن خالتور نیستن و ...؟ (اونکه نوشتی حرف ِ موتی ِ! به من چه؟ مگه من وکیل ِ موتی ام؟ lol)مگه من گفتم هستی؟

من یادم نمیاد از تیک-تاک حمایتی کرده باشم!، تنها کاری که از این گروه دوست داشتم تا الان "طولانی" بوده، از ساعی و امیر D-va.
من آهنگ رو به کسی توصیه نکردم و کورنلا هم آدمه نه سمپل! (برا تصحیح اطلاعاتت گفتم)ما از جای دیگه شنیدیم.شمام میگی میشنویم خود تیک تاک گفتن ثابت میکنیم که سمپل نیست تا ثابت نکنن مسئله در حاله ای از ابهامه

دیگه که هیچی، تو تابستون من کامل نظراتم رو میگم و بحث‌های مفصلی می‌کنم با هرکسی ک پایه باشه. (فعلا" هیچی)
به نقل از mahdad :
اول از همه اینو بگم که هرکسی می تونه نظرش رو تغییر بده حالا یا با دلیل و یا بی دلیل. :-$
تیک تاک بعد از رجز و اون داستانا یک دفعه شروع کرد آهنگ و ویدیو موزیک دادن وdcهم براشون توپ پول خرج می کرد ولی یک سری چیزا بعد از مدتی مشخص میشه مثلا
1.اینکه اول برای ترک ها و کلیپ هاشون و حتی تکست هاشون برنامه ریزی نسبتا خوبی داشتن(که مثلا کی بیرون بدن و توش چی بگن) ولی الان نه. مثلا بچه های تیک تاک همونایی بود که می گفتن ما با بیت دِرتی و ... کار نمی کنیم،بعدش" از این مدلا" رو خوندن که البته به نظر من ساعی اونجا خیلی خوب کار کرد.

2.بعضی استایل ها تابلوِ که فِیک هستن ،مثل استایل مافی .می خواد خودشو لش نشون بده ولی این جوری نیست ولی این استایل رو با استایل بچه های کاغذ(حسین و صادق و مهدارو...) که کلا لش هستن مقایِسه کُن ،متوجه حرفم میشی.

در ضمن مثلا از خراب کردن کار کَس دیگه،مگه به ما چیزی می دن که داری میگی ایرانیا عادتشونه و...؟من خودمم ایرانیم تارف که نداریم باهم من چه اینجا و چه پیش رفیق ها همون موقع که Luck Geneاومد بیرون به محض اینکه ورس مافی شروع شد،برای اولین بار ازش خوشم اومد البته همش به خاظر تکست و استیلش نبود و یه جورایی به اون گرافیتی پشت سرش یا مثلا تریپ آمریکایی رو (که خیلی ریز کارشده بود)اومدن، من حال کردم(منظورم همون غَلت دادن تایر امضا کردن و...هستش) ولی باز توی همین ویدیو،ورس اس آر(که نسبت به بقیه ی ورس هاش توی آهنگ های دیگه بهتر بود) کل کار رو خراب کرد بریا اینکه مسخره و لوس بود با اینکه ساعی هم خوب خوند البته این رو هم نباید فراموش کرد :تیک تاک خیلی بیش تر از گروهی مثd2pخرج کرده و خرج می کنه ولی بازم کلیپاش شاخ و حتی خیلی خوب نیست.

اون کسی که گفته کورنلا کاراش سمپل بوده خیلی چِرت گفته.در ضمن واسه گروه و آدمایی مثلا اعضای تیک تاک به نظر من خیلی زوده واسه زدبازی و حتی هم تنبه 10 شاخ بشن،حالا شاخ هم میشید خودتون ترک بدین با تکست و بیت قوی ،نه که دلتون به یکی مثل پیشرو وتتلو که مثلا اومده به جای بیت زن گفته تنظیم کننده و یا بچه های پایدار که اومدین توی ویدیوشون گفتین آهنگامون تهرانو آره دلتون خوش باشه.

همه ی اینها چه بسا چیزهای خیلی ریز تر از اینها توی محبوبیت و مقبولیت یک رپکن خصوصا یک گروه خیلی تاثیر گذاره.اکثر پیشرفت یا بهتره بگم تعدا طرفداراشون به واسطه ی emaوdcو ویدیو کلیپاشون بوده وتا حدی هم ساعی و کورنلا تاثیر گذاشته بودن.واقعا دیگه مث اس آر ومافی و حتی ساعی دیگه تو ایران پیدا نمیشن؟؟؟همین الآن کسایی توی تهران دارن زندگی می کنن و واسه خودشون می خونن که استیل و قدرت تکست نویسی ــــشون از 90 درصد رپرایی که این روزا تو سایتا اسمشونو میبینی شاخ تره (<.

یک کمی زیاد شد. :-ss :-[

دوستان منم نگفتم که تیک تاک از تنبه 10 و زد بازی و خیلیای دیگه سره
حتی بعد دیس تنبه 10 اومد اومدم تعریف کردم
ولی دراون حدم نیست که همتون تگری زدین بهش
از خیلیا سره

پست بالایی
اطلاعات کامل ندارم ولی به گمونم پیت بول خارجیا تهی ماست!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

تقریبا پیتبول مث تهیه ماهه! پیشرو هم میخواد با تهی فیت بده راستی! :)) :D

پیشرو هم داره یه دیس دیگه برا زدبازی و هیچکس درست میکنه! اینم دوس داره ها! تنش میخواره! اه!

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

تهي و پيتبول کجاشون شبيهن؟
مثه خربزه وعسل ميمونن

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

به نقل از MALICE :
تهي و پيتبول کجاشون شبيهن؟
مثه خربزه وعسل ميمونن
خدا از دهنت بشنوه
پیتبول با تهی شبیهن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا علی :-\ :-\

jzm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه صنعت نفت
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

اوهوی مگق پیتبول چشه دیسلایک میدین؟
یکی به من توضیح بده چشه واقعن؟

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی &quot;شهید هوابرد&quot;)

وقتی که حسین و هیچکس وپیشرو هیدن ویاس و...ما بشه tech n9ne و eminemو snoopdoggو50centوice cubeاونا به راحتی تهی ما میشهpitbullاونا :D
اونایی که ویدیو های جدید پیتبول رو مث اینتر نشنال لاو یا دنس اگین یا اینا رو ندیدن
در ضمن خود آهنگ مهمه نه این که بیای تویi radioچند تا حرکت بزنی مردم جو بگیرشون واست کف بزنن.مهم اینه که وقتی آیس کیوب آلبوم میده،مردم واسه دانلود و خریدش صف می کشن نه که مث اون بنده خدا دهنشو کج کنه یا دختر و ... بیاره مردم کفشون ببره. /m\
اگه قرار باشه با این کارا ،رپر معروف وخواستنی بشه،فدایی و هیچکس و...باید می رفتن ته جدول وموژانyzوسامان piمیومدن میشدن رپ استار ایران. :)) {-8

jzm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه صنعت نفت
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از mahdad :
وقتی که حسین و هیچکس وپیشرو هیدن ویاس و...ما بشه tech n9ne و eminemو snoopdoggو50centوice cubeاونا به راحتی تهی ما میشهpitbullاونا :D

در ضمن خود آهنگ مهمه نه این که بیای تویi radioچند تا حرکت بزنی مردم جو بگیرشون واست کف بزنن.مهم اینه که وقتی آیس کیوب آلبوم میده،مردم واسه دانلود و خریدش صف می کشن نه که مث اون بنده خدا دهنشو کج کنه یا دختر و ... بیاره مردم کفشون ببره. /m\
اگه قرار باشه با این کارا ،رپر معروف وخواستنی بشه،فدایی و هیچکس و...باید می رفتن ته جدول وموژانyzوسامان piمیومدن میشدن رپ استار ایران. :)) {-8
اگه به محبوبیت و صف کشیدنه بزار یه مثال کوچیک بزنم همون آیس کیوب تو پیج فیس بوکش 2 میلیون فن داره پیتبول 20 میلیون ارسالای آیس کیوب 700 تا لایک میخوره ارسالای پیتبول 60 هزار تا این از محبوبیت تو یکی از بزرگترین سایت های اجتماعی بعدشم کی گفته مردم واسه پیتبول تو صف واینمیستن ؟
بعدشم خود من بشخصه رپ خوندن و مدل خوندنشو بیشتر از به قول شما دهن کج کردنش دوست دارم من کلن اون اوایل فقط صوتی ازش گوش میدادم
به هر حال نظر هر کسی وا3 خودش مهمه

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

به هر حال نظر هر کسی وا3 خودش مهمه
این که صد البته
ولی اگر بخوایم یک چیز رو عمومی وبا اطمینان بگیم دلایل قوی می خوایم.
اگه به محبوبیت و صف کشیدنه بزار یه مثال کوچیک بزنم همون آیس کیوب تو پیج فیس بوکش 2 میلیون فن داره پیتبول 20 میلیون ارسالای آیس کیوب 700 تا لایک میخوره ارسالای پیتبول 60 هزار تا این از محبوبیت تو یکی از بزرگترین سایت های اجتماعی
ما در مورد این محبوبیت ها و تعداد فن های رپ کن ها از چند صفحه پیش بحث کردیم.
بعدشم کی گفته مردم واسه پیتبول تو صف واینمیستن ؟
بله وایمیستن ولی برای چی پیتبول؟؟؟فلو وبیت و استیلش یا اینکه همیشه چند درود_ف توی کنسرت هاشن یا مثلا با usherوjeniferفیت میده؟؟؟

هم قشنگ میخونه هم با حرکات قشنگش آدم رو شاد میکنه هم ویدیو موزیکاش قشنگه
خب تا حدودی تا اینجا قسمت اعظم این حرف شما توسط خود شما نقض شده تنها قسمت اول حرفتون مورد تاییدتون قرار گرفته {-8 در مورد حرکات قشنگ هم که در مورد دختر و... توضیح دادم :)) و ویدیو موزیکاشم که اظهر من الشمسه دیگه... :-??

ولی بازهم در کل هر کس نظر خودشو داره و کاملا هم محترمه ;;) x: :)

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

ويلسون قراره برگرده /m\
به شدت اميدوارم اولين آهنگى كه ميده ديس بك ِ پيشرو باشه :|
من نمى تونم بفهمم پيشرو رو جدا!

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
؟

مگه پيشرو ديس داده واسه زد؟
‏+
نگران نباش اون خودشم خودشو نميفهمه

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد

اتفاقا رضا واسه کاری که توی 5-6 روز جمع شده بود،خیلی خوب کار کرد.برید توی فیسبوک و کامنت هایی که شیر کرده رو ببینین چند تا از تیکه های آهنگشو توضیح داده.
فقط میکس و مستر و بعضی از کلمات رکیکی که توی کار بود،در حد غیر قابل قبول بود. X-(
وگرنه تیکه های نازی به بر وبچه های زد انداخته بود. :D
خداییش هم درست نیست که اونور بشینی بگی 021 ماله ماس و تهران ماله ماست.اگه ویلسون بیاد اونوقت می تونن بگن که 021 ماله ماست.شاید دوباره رپ فارس جون بگیره من که منتظر کار ویلی هستم بعد از این همه مدت /m\ (<

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

آره ویلسون برگرده خوبه احتمالشم زیاده!

آره انصافا خیلی جاهای آهنگ رو جواب داده! اون کورسشم جوابه آهنگه! (;

سروش مخشو زده بود نده دیسو ولی داد! به قول خودش من بخشیدم اما طرفدارا میخوان من دیس کنم! :D

بالا