اولا دوست عزیز ساسی مانکن رپ نمیخونه 8&6 میخونهبه نقل از Ariadne :رپ داریم تا رپ.
رپ فقط رپ یاس.
رپای چرت ساسی مانکن و تهی و همه ی این چرندیات به نظرم ارزش گوش دادنم نداره.

اولا لطفا در مورد یاس چرت و پرت نگو......به نقل از مـُبیــن シ :خــُب خــُب خــُب.. راجع به یاس بهتره نظرتون ُ به یه آهنگ جلب کــُنم تا تناقض گویی ـاش ُ بشناسید و ازش طرفداری نکــُنید..
راجع به شاهین نجفی.. که همونطور که بامداد میگه.. هرچی هست، رپر نیست..! (ازش خوشم نمیاد، اما طرفداراش قابل ِ احترامن.. جاستین بیبر هم طرفدارای ِ خودش ُ داره به هر حال..!)
و اما.. امروز فقط بهرام ِ که داره کار ِ خودش ُ دُرُست انجام میده و اعضای کاغذ.. (صادق و ابلیس و تی.دی) البته یه سری هم هستن که سابقه ندارن.. ولی خوبن! (ردکده، پایا، ...)
از اونجایی که سلیقه ی ِ من طیف ِ وسیعی رو در بر میگیره.. ترجیح میدم اکتفا کــُنم : )
ویرایش: خبر ِ خوب این که امیرعلی دوباره اومد..

6/8 یه نوع ریتم ـه و جزئی از موسیقی هیپ هاپ حساب میشه، رپ فقط سبک گنگستا و آلترناتیو و خیابونی نداره..!به نقل از DarkSiders :اولا دوست عزیز ساسی مانکن رپ نمیخونه 8&6 میخونه
دوما تهی یکی از بزرگترین رپرهای ایرانی هست حرفاش چرند نیست....
اولا طوری که مناسب ِ شخصیت ِ خودت ـه با بقیه صــُحبت نکنبه نقل از DarkSiders :اولا لطفا در مورد یاس چرت و پرت نگو......
دوما تو اهنگ بیا برقص با من از بهرام رو گوش کردی...؟؟؟؟
من خودم یکی از طرفدارای پر و پا قرص بهرام و یاس هستم در ضمن هیچ ادمی کامل نیست....
اینو بفهم.....![]()

ببین داداش هر خواننده ای چند تا کاره شاخ داره چند تا کاره مزخرف هم داره....تازه این اهنگ که گذاشتی و بنیامین خونده.....یه مشت چرت و پرت ردیف کرده پشت سر هم کرده و یک تهمت بزرگ زده که البته یاس هیچ وقت به این چیزا پاسخ نمیده چون تو این بحث ها نیس.......تازه اهنگ دمیت که یه ادم مزخرف و ******* اومده چرت ردیف کردهبه نقل از مـُبیــن シ :6/8 یه نوع ریتم ـه و جزئی از موسیقی هیپ هاپ حساب میشه، رپ فقط سبک گنگستا و آلترناتیو و خیابونی نداره..!
ساسی شرف داره به تــُهی، کارش با خودش معلومه..! اون تــُهی رو بیت ِ رپ ورمیداره خالطور میخونه..اولا طوری که مناسب ِ شخصیت ِ خودت ـه با بقیه صــُحبت نکن
دوما تناقــُضات ِ یاس تو هر آهنگ ادامه داره و تموم شــُدنی نیست..
فک میکــُم وُلچر مــُشکلات ِ «از چی بگم؟» ـم گــُفته بود تو این آهنگ..
تازه رپ که همش فش نیست.....

در ضمن هر خواننده ای یه کار بد داره یه کار خوب.....مثله همین بهرام....به نقل از مـُبیــن シ :یادمه اون اوایل که زد اومده بودن همه میگــُفتن چرا فــُش میدن ُ اینا.. ویلی جواب داد.. "فــُحش جــُزئی از جامعه ـس و جــُدایی پذیر از هــُنر نیست.."
وُلچر هم از اعضای ِ مافیای ِ مخفی ـه محض ِ اطلاع..!
بنیــامین بهتره بدونی که اجتماعی ترین کارا رو میخونه و کــُمپانی های Upward و پلاک ازش حمایت میکــُنن، حتی مضراب و آتور هم که میشناسی.. ازش حمایت میکــُنن..! اگه یه نفر جــُز بهرام باشه که راست بگه، این ـه!
× بعضی وقتا حــس میکــُنم چرا با کــَسی که حتی بحث رو به مسخره بازی میکشه و دُرُست صــُحبت نمیکــُنه بحث میکــُنم جدا"؟![]()