• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : رپ خوب يا بد مسئله اين است!

کلا رپ منو به هم می ریزه
اصلا با روحیاتم سازگار نیست.
خیلی عصبی می شم.
به همین خاطره که کلا رپ گوش نمی دم.
و باهاش مخالفم به دلایل خودم.

رپ داریم تا رپ.
رپ فقط رپ یاس. /m\
رپای چرت ساسی مانکن و تهی و همه ی این چرندیات به نظرم ارزش گوش دادنم نداره.

خــُب خــُب خــُب.. راجع به یاس بهتره نظرتون ُ به یه آهنگ جلب کــُنم تا تناقض گویی ـاش ُ بشناسید و ازش طرفداری نکــُنید..

راجع به شاهین نجفی.. که همونطور که بامداد میگه.. هرچی هست، رپر نیست..! (ازش خوشم نمیاد، اما طرفداراش قابل ِ احترامن.. جاستین بیبر هم طرفدارای ِ خودش ُ داره به هر حال..!)

و اما.. امروز فقط بهرام ِ که داره کار ِ خودش ُ دُرُست انجام میده و اعضای کاغذ.. (صادق و ابلیس و تی.دی) البته یه سری هم هستن که سابقه ندارن.. ولی خوبن! (ردکده، پایا، ...)

از اونجایی که سلیقه ی ِ من طیف ِ وسیعی رو در بر میگیره.. ترجیح میدم اکتفا کــُنم : )

ویرایش: خبر ِ خوب این که امیرعلی دوباره اومد..

×پرنیان: لینک ها حذف شدن.

به نقل از Ariadne :
رپ داریم تا رپ.
رپ فقط رپ یاس. /m\
رپای چرت ساسی مانکن و تهی و همه ی این چرندیات به نظرم ارزش گوش دادنم نداره.
اولا دوست عزیز ساسی مانکن رپ نمیخونه 8&6 میخونه
دوما تهی یکی از بزرگترین رپرهای ایرانی هست حرفاش چرند نیست....
سوما اره با این حرفت موافقم یاس یکی از بهترین رپر های اجتماعی هست که خوبیش اینه که از اجتماع میخونه...پیشنهاد می کنم اهنگ های بهرام رو هم گوش کن....فقط اگه پاستوریزه هستی گوش نکن..... :))

به نقل از مـُبیــن シ :
خــُب خــُب خــُب.. راجع به یاس بهتره نظرتون ُ به یه آهنگ جلب کــُنم تا تناقض گویی ـاش ُ بشناسید و ازش طرفداری نکــُنید..

راجع به شاهین نجفی.. که همونطور که بامداد میگه.. هرچی هست، رپر نیست..! (ازش خوشم نمیاد، اما طرفداراش قابل ِ احترامن.. جاستین بیبر هم طرفدارای ِ خودش ُ داره به هر حال..!)

و اما.. امروز فقط بهرام ِ که داره کار ِ خودش ُ دُرُست انجام میده و اعضای کاغذ.. (صادق و ابلیس و تی.دی) البته یه سری هم هستن که سابقه ندارن.. ولی خوبن! (ردکده، پایا، ...)

از اونجایی که سلیقه ی ِ من طیف ِ وسیعی رو در بر میگیره.. ترجیح میدم اکتفا کــُنم : )

ویرایش: خبر ِ خوب این که امیرعلی دوباره اومد..
اولا لطفا در مورد یاس چرت و پرت نگو......
دوما تو اهنگ بیا برقص با من از بهرام رو گوش کردی...؟؟؟؟
من خودم یکی از طرفدارای پر و پا قرص بهرام و یاس هستم در ضمن هیچ ادمی کامل نیست....
اینو بفهم..... :-w

به نقل از DarkSiders :
اولا دوست عزیز ساسی مانکن رپ نمیخونه 8&6 میخونه
دوما تهی یکی از بزرگترین رپرهای ایرانی هست حرفاش چرند نیست....
6/8 یه نوع ریتم ـه و جزئی از موسیقی هیپ هاپ حساب میشه، رپ فقط سبک گنگستا و آلترناتیو و خیابونی نداره..!

ساسی شرف داره به تــُهی، کارش با خودش معلومه..! اون تــُهی رو بیت ِ رپ ورمیداره خالطور میخونه..
به نقل از DarkSiders :
اولا لطفا در مورد یاس چرت و پرت نگو......
دوما تو اهنگ بیا برقص با من از بهرام رو گوش کردی...؟؟؟؟
من خودم یکی از طرفدارای پر و پا قرص بهرام و یاس هستم در ضمن هیچ ادمی کامل نیست....
اینو بفهم..... :-w
اولا طوری که مناسب ِ شخصیت ِ خودت ـه با بقیه صــُحبت نکن

دوما تناقــُضات ِ یاس تو هر آهنگ ادامه داره و تموم شــُدنی نیست..

فک میکــُم وُلچر مــُشکلات ِ «از چی بگم؟» ـم گــُفته بود تو این آهنگ..

6 و 8 همون میزان 6/8 هست که تو هر مدل موسیقی میتونه وجود داشته باشه. مختص سبکی نیست. چون معمولاً ریتم تندی داره این مدل آهنگا معروف شدن به 6 و 8.

به نقل از مـُبیــن シ :
6/8 یه نوع ریتم ـه و جزئی از موسیقی هیپ هاپ حساب میشه، رپ فقط سبک گنگستا و آلترناتیو و خیابونی نداره..!

ساسی شرف داره به تــُهی، کارش با خودش معلومه..! اون تــُهی رو بیت ِ رپ ورمیداره خالطور میخونه..اولا طوری که مناسب ِ شخصیت ِ خودت ـه با بقیه صــُحبت نکن

دوما تناقــُضات ِ یاس تو هر آهنگ ادامه داره و تموم شــُدنی نیست..

فک میکــُم وُلچر مــُشکلات ِ «از چی بگم؟» ـم گــُفته بود تو این آهنگ..
ببین داداش هر خواننده ای چند تا کاره شاخ داره چند تا کاره مزخرف هم داره....تازه این اهنگ که گذاشتی و بنیامین خونده.....یه مشت چرت و پرت ردیف کرده پشت سر هم کرده و یک تهمت بزرگ زده که البته یاس هیچ وقت به این چیزا پاسخ نمیده چون تو این بحث ها نیس.......تازه اهنگ دمیت که یه ادم مزخرف و ******* اومده چرت ردیف کرده =)) =)) تازه رپ که همش فش نیست.....

یادمه اون اوایل که زد اومده بودن همه میگــُفتن چرا فــُش میدن ُ اینا.. ویلی جواب داد.. "فــُحش جــُزئی از جامعه ـس و جــُدایی پذیر از هــُنر نیست.."

وُلچر هم از اعضای ِ مافیای ِ مخفی ـه محض ِ اطلاع..!

بنیــامین بهتره بدونی که اجتماعی ترین کارا رو میخونه و کــُمپانی های Upward و پلاک ازش حمایت میکــُنن، حتی مضراب و آتور هم که میشناسی.. ازش حمایت میکــُنن..! اگه یه نفر جــُز بهرام باشه که راست بگه، این ـه!

× بعضی وقتا حــس میکــُنم چرا با کــَسی که حتی بحث رو به مسخره بازی میکشه و دُرُست صــُحبت نمیکــُنه بحث میکــُنم جدا"؟ :|

به نقل از مـُبیــن シ :
یادمه اون اوایل که زد اومده بودن همه میگــُفتن چرا فــُش میدن ُ اینا.. ویلی جواب داد.. "فــُحش جــُزئی از جامعه ـس و جــُدایی پذیر از هــُنر نیست.."

وُلچر هم از اعضای ِ مافیای ِ مخفی ـه محض ِ اطلاع..!

بنیــامین بهتره بدونی که اجتماعی ترین کارا رو میخونه و کــُمپانی های Upward و پلاک ازش حمایت میکــُنن، حتی مضراب و آتور هم که میشناسی.. ازش حمایت میکــُنن..! اگه یه نفر جــُز بهرام باشه که راست بگه، این ـه!

× بعضی وقتا حــس میکــُنم چرا با کــَسی که حتی بحث رو به مسخره بازی میکشه و دُرُست صــُحبت نمیکــُنه بحث میکــُنم جدا"؟ :|
در ضمن هر خواننده ای یه کار بد داره یه کار خوب.....مثله همین بهرام....

Back
بالا