- شروع کننده موضوع
براي اولين بحث خوبه در مورد علت خالكوبي بحث كنيم
به نقل از !Poorya! :فکر کنم الان بیشتر جوون ها به خاطر جلب توجه اینکارو میکنن
به نقل از sk1v :به نظر من کسایی که خالکوبی میکنن به آینده اصلا فکر نمیکنن. آدم وقتی چهل سالش بشه شصت سالش بشه
وقتی نوه و بچه و برادرزاده و خواهر زاده و ... ببینن خالکوبی داره خجالت نمیکشه؟ اگه خجالت میکشه و میخواد پاک کنه خب
از اول نکنه!
ببین اگه پول خرج کنی هر چیزی امکان پذیرهبه نقل از error :کی گفته پاک میشه بدون عوارض
الانم اگه یارو که میزنه ماهر نباشه یا پوستت حساس باشه احتمال زخم و تاول وجود داره
برا پاک شدنم رو همه جواب نمیده یه سری پوست اضافی میارن
یه سری خوب از بین نمیره و صدتا دیگه
به نظر من برای بیان عقاید راه های زیاد بدون خطری وجود داره که میشه انجام داد
من از متخصص پوست که پرسیدم گفت یه سری وست ها به اصطلاح خالکوبی کلا نمیگیرن یعنی در هر حالت عواقب دارهبه نقل از lof :ببین اگه پول خرج کنی هر چیزی امکان پذیره
اگه یارو تخصصی کار کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد
ولی اگه بری یه جای معمولی بیدر و پیکر (که تو ایران همش همین طوره) معلومه نتیجه نمیگیری
در ضمن واسه برداشتنش با لیزر انجام میدن که کاملا پاک میشه
سلام احمد جون خوش گذشت بهت يه سال درگير بودي راستي در مورد خالكوبي بهتره بگم اتفاقا زدن خالكوبي هايي كه كه به صورت موقتي هستن نه تنها بد نيست باعث زيبايي هم ميشهبه نقل از احمدرضا.ج :خو بهیچ چیز رو ب نمیشه گفت 100% خوبه م نمیشه هم گفت 100% بد می باشد به نظر من چیزی که مهم تر هست اینه که چی خالکوبی بشه و ابنم بگم که حداقل توی بخش وسیعی از بدنه ی جامعه خالکوبی کردن یه جور ناهنجاری هستش