پاسخ : یه چیزی کمه یه جوری شده
یه چیزی بگم؟اولین نکته ای که من وقتی داشتم ارسالای قدیمیو میخوندم دیدم این بود که سابقا بیشتر تاپیکها روی بحث راجع به یه پست میچرخیدن مثلا یه نفر یه خاطره میگفت یه جامعه بحث میکردن سر جزییات و چه میدونم چرا و چی و کجا و اینا...شوخی بود،بحث بود ،گاهی وقتای خیلی اندک پست نامربوط بود خلاصه عملکرد بیشتر شبیهه کامنت دادن بود توی فیسبوک
ولی الان چی؟الان شما دو دقه حواست پرت باشه...زندگی شیرین شده و با صحنه ی دلنشین چت روم مواجه میشی!
حتی من اونموقع ها(چنان میگم اونموقع ها!نه بابا اونموقع ها من نبودم!قدیمیا اونموقع ها...)خیلی راحت پست میدادن بدون استرس
حالا کلی باید تجزیه تحلیل کنی پستتو که خدایی نکرده شبهه اسپم نباشه(اسپم که خدا نکنه...)
بعد توی یه جایی مثل خاطرات یا گفت و شنود یا اعتقادیم پست ندی کلاس کارت میره بالا!
خیلی شیک صبح به صبح آن میشی 4تا (حداکثر!)پست با محتوا میدی حوصلت سر میره پا میشی میری!
بعدم میبینی آفرین چه کاربر کم دردسر و محترمی هستی!!!!
پ.ن:فاصله زمانی بین پستارو توی یه انجمنی مثل اعتقادی مقایسه کنید...گویا قبلنا تجمع توی یه تاپیک بوده و بحث منسجم بوده!گویا الان اینطور نیست!
پ.ن.2:من از خودم شروع میکنم:پست اول:انجمن اعتقادی سابق:
به نقل از *sRina * :
به نقل از *sRina * :
چیزی نمیشه گفت به جز اظهار تاسف برای خودمون و این ادما....
به نقل از *sRina * :

من چنین چیزی ندیدم تا حالا
این از شبکه و اینترنت:
به نقل از *sRina * :
من mute بودم

....
عکسش ناز بود رنگ چشمای دختره خفنه

...
(به نیمه ی پر لیوان بنگرید!!!!)
این از فلسفه

نگاهم فوق العاده فلسفی بوده

):
به نقل از *sRina * :
زندگی یه چیزیه که وقتی داریش میخوای زودتر تموم شه و برات یه اجباره
ولی وقتی میخوای از دستش بدی میشه مهمترین چیز برات و افسوس میخوریو نمیخوای از دستش بدی
البته انواع مختلفی داره
زندگی مجردی=عشق و صفا
زندگی زناشویی=بدبختی و حمالی
زندگی دانشجویی=فقر و بی پولی
و...
خب الان سارینا بخواد ساریجون بشه میره تحت نظر!خداییشم خجالت میکشم از چنین پستایی ولی اونموقع من کاربر جدید بودم و مجالی که بهم داده شد منو عاشق این سایت کرد
ولی الان من خودم بدون توجه به اینکه ممکنه اولین پسته یه کاربرو پاک کنم و بزنم تو ذوقش انجام وظیفه میکنم!