• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه خرخوان شویم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه خرخوان شویم؟

اگه هیچی نمی خونی :D :

اول از یکی دو ساعت شروع می کنی

بعد از یه مدت احساس می کنی که سه ساعت خوندن برات آسونه

بعد از یه مدت سه ساعت خوندن احساس می کنی که می تونی راحت 4 5 ساعت بخونی

بعد از سومین مدت :D 6 ساعت آسون میشه

همین طوری 8 و 9 و 10 و ... و 26 و... :D

والا من میانگین ساعت مطالعم بین 6 و 7 بود ولی کسی باورش نمیشه
اگر میخواید خرخون بشید همین الآن نت رو جمش کنید
باور کنید تاثیر داره من تجربشو دارم

به نقل از میم ح میم دال :
خیلی از ماها به خرخوان ها حسودی میکنیم. تو ذهنمون هم نمیگنجه که چطور طرف روزی 5-6 ساعت بعد مدرسه درس میخونه یا روزهای تعطیل 10-12 ساعت درس میخونه. واقعا چطور میشه به این حد از تحمل رسید که این همه درس بخونی؟ چطوری خرخون بشیم؟
به سختی(کلش اینه)
جهت رفع اسپم در این حد بگم که برا هر چیزی باید 2تا حلقه ارتباطی محکم تو ذهنت بسازی
یکی اینکه با نرسیدن به اون هدف یا انجام ندادن کاری چه سختی هایی رو متحمل میشی
یکیم اینکه با انجام دادن و رسیدن بهش چه لذت هایی رو میبری
نقل قول از حاج انتونی رابینز

به نظر من
هدف خیلی مهم باشه
برنامه ریزی
نظم و پشتکار
:D

والا عقیده دارم ک خرخونی هم انگیزه میخواد :D
درخودتون انگیزه بیافرینین
مثلا اگه عین من بیخیالین بیخیال نباشین نمره های همه امتحانا براتون مهم باشه
البته نه در حدی که استرس بگیرین و اینا ولی انقدی بیخیال نباشین ک نخوندنین هم براتون مهم نباشه!
مثلا بخونین ولی بعدش بگین من که خوندم حالا که گند زدم مهم نیست ایشالا امتحانای بعدی
در نهایت هم داریم که اصلا امتحان مهم نیست
مهم اون نهاییه :|
:-ss
من تا الان عین خیالمم نبوده اما از سال سوم یکم دارم ادم میشم :-s
امیدوارم سال دیگه به اوج خرخونیت نایل بشم :))

واقعا چه جوری میشه خرخون شد؟؟ :D :D :D :D :D

مشکل اینجاست من واقعا کم میخونم مثلا امتحان ادبیات دوشنبه داشتیم دوستام همون روز اول شروع می کنند من اصلا نمی تونم روز اول بخونم نشستن از 9 شب تا

3 صبح فیلم دیدم :D بعد خوابیدم تا 12 ظهر X_X خواستم شروع کنم نشد تازه 9 شب شروع کردم تا 6 صبح یک سره 8-^ ولی با تمرکز کامل نخوندم

نکته جالب این جاست با اهنگ تموم درسای نهایی رو خوندم :D

بعد رفتم امتحان دادم اوایل کتابو اصلن نخوندم فکر کنم 19.5 میشم :-[ خیلی عصبانی میشم وقتی دوستام فکر میکنند دروغ میگم بهشون باور نمی کنند

حتی بهم میگن 100 تا کلاس میری اینقدر گفتن الکی گفتم اره میرم [-( بچه ها لطفا کمک کنید چون واقعا وقتی می بینم دوستام این همه میخونند نمرشون

اینه من بی مصرف =(( استفاده نمی کنم؟؟؟

دخترا حرفمو بهتر درک میکنند :)

ببخشید سرتون رو درد اوردم :x

صرفا خرخون بودن نتیجه خوبیم به همراه نداره.
اگه این طوری باشه رتبه 1 کنکور باید بالاترین ساعت خوندن رو داشته باشه کسی هم که بالای 10ساعت تو روز میخونه رتبه زیر 1000شه.ا(این طور نیست واقعا)لمپیادیا هم که کلا دیر شروع میکنن رتبه خوبی نباید بیارن.
نمیگم استعداد مهمه چونکه مثال نقض زیاد و ابهام تو تعریفش زیاده ولی آرامش و انسجام فکری به نظرم از میزان مطالعات اهمیت بیشتری داره.
هم چنین علاقه نیز بسیار مهمه...

من رک و پوست کنده بگم؛ من تو عمرم هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ وقت خرخوان نبودم وشایدم هیچ وقت نتونم خرخوان بشم ؛ اما واسه پیدا کردن جواب این سوال خودمو به هر در و دیواری زدم ! انواع روش ها رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم نتیجه نداد ! هرچی برنامه ریزی کردم هیچ ! این امتحان نهاییم که فکر کنم معدلم حتی پایین تر از 18 بشه و از این بابت یه زخم خورده ی حسابی نهایی هستم ! اما این نهایی واسه من یه درس خیلی خوب داد که شاید بتونم با همین یه کلید خیلی ساده غول کنکورو از پا دربیارم واون چند کلمه ی ساده ست ! :
فقط باید یه جای ساکت بشینی و تا جای ممکن و تا حد خستگی با آرامش درستو بخونی !
.تممَّ !!!( تمام شد [nb](دوستان سومی قضیه ی قبض آب توی زبان فارسی که هنوز یادتون هست ؟؟؟!!؟)[/nb])
فقط همین ! خیلی ساده !
در ضمن اینو هم بگم که خرخوان بودن یه ویژگی مثبته که میتونه مارو به هدفمون برسونه اما تنها این نیست خرخوان بودنی که ندونی چی میخونی هیچ دردی رو درمان نمیکنه ! والا نمیکنه واسه همین علاوه بر اینکه دارید کمییت مطالعه تونو بالا میبرید کیفیت رو هم در نظر بگیرید !
فعلاً ! B-)

من خودم خیلی میخونم.تنها چیزی هم ک مسببش میشه اول اینه ک گوشی ازم دوره من میرم کتابخونه گوشیم تو خونه و دوم هم اینه که وقتی میخونم استرسم کمتر میشه برای همین سعی میکنم بلند نشمو اینا و سوم هم نوشتن یه برنامه از قبل.

شاید کوچولو بنظر برسن فاکتورام ولی شماها هر سه تاشو انجام بدین میتونین زیاد بخونین..

Back
بالا