• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قتل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حیوونای کوچولو مثل پشه-مگس-گاهی وقتا هم مورچه
یه بارم این قدر دنبال مرغ مادرجونم کردیم که بیچاره گوشت تنش آب شد...تا چن هفته که اصلا تخم نمیگذاشت....حتی تا مرحله ی مردنم پیش رفت!:D:-?

من کوچولو بودم یه جوجه داشتم یه سری داشتم می دویدم که با پام شوتش کردم خورد به دیوار مرد:))

در دوران نوجوانی که نامم فین بود،پادشاه لیچ را بکشتم :D (کارتون adventure time)
640

big_1410780375_1391273159_image.jpg

latest

latest

امروز یه مارمولک اندازه دوتا بند انگشت یهو از بالای سرم افتاد رو زمین، خب منم تنها بودم و هرچی جیغ میزدم مطمئنا فایده ای نداشت، اول بهش تافت زدم که بره، خیره سر بازی در آورد و نرفت و باز هعی میومد سمتم، منم بهش چسب مو زدم:D
حرکتش کند شد و هعی میچسبید به زمین، جاتون خالی خیلی کاراش با مزه بود، منم با سر جارو جوری که له نشه انداختمش تو خاک انداز و بردم پرتش کردم بیرون، مورچه ها ترتیبش رو دادن

یه مسئله ای پیش میاد...
به نظرتون امکان داره قاتل انسان اینجا باشه و قتلشو تعریف کنه؟ :|

بله
بنده قاتل زنجیره ای هستم‌
الانم از زندان مینویسم
فردا صبحمم اعدامم میکنن
:| :| :|

اول دوم راهنمایی بودیم دبیر زیستمون گفته بود پروانه خشک کنید و کلکسیون درست کنید...خدا میدونه من اون سال چندتا پروانه کشتم:(واسه اینکه بالاشون صاف بمونه باید وسط بدنشونو فشار میدادی تا میمردن و همونجوری میموندن:((چقد وحشیانه بود:((:((چقددددررر:((

دیگه اینکه مامانم میگه بچه بودی قورباغه میگرفتی باهاشون بازی کنی یا بقیه رو باهاشون میترسوندی یا لهشون میکردی میمردن8-|من که یادم نمیاد:-"
[یه زمانی قورباغه خیلی در دسترسم بود اون موقع آب بیشتر بود هوای شهرمونم خنک تر بود بابابزرگم اینا شالیکاری داشتن8->لابه لای شالیا پره قورباغه بود...یاد باد آن روزگاران]

خوب راستش رو بخاید من ید طولایی در کشتن ماهی ها دارم بعضی از ماهی قرمز هامون حتی به لحظه ی سال تحویل هم نرسیدند
و البته بعضی از ماهی های خودم هم از بس بهشون غذا ندادم مردند:oops:

Back
بالا