• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قتل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amirali
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پشه خیلی کشتم البته اونام به خدمتم رسیدن
یبارم یه مارمولک رو گرفتم کردمش تو لیوان بردمش تو اب رودخونه بندازم ببینم میتونه شنا کنه یانه که مرد

نوزاد ماهی کشتم یبار =‌((
میخواستم برش دارم بندازم تو آب دیگه، کردمش تو یه ظرف فلزی فک کنم سکته کرد مرد.=‌((

انتظار روبه رو شدن با این همه قتل رو نداشتم
واقعا اسم خودتونو می تونین انسان بذارین ؟:((:-s
تازه خیلیاش غیرقابل اجرا بوده خخخخ:|
نترس
ولی خداییش هرکدوممون تو مخمون یکی رو حداقل یه بار کشتیم اونم با روشهای بسیار مختلف:-?

پارک چیتگر میلیون ها غورباقه رو له کردم :/
عذاب وجدان دارم

اهم
در طفولیت مورچه میکشتم میزاشتم لای فرش ( قشنگ قبرستونی شده بود برای خودش :)))
پشه، مگس،حشره هم کشتیم و می کشیم :)

بچه بودم
یروز خیلی بارون اومد و وقتی بند اومد دیدم داخل باغچمون پره آبه.تقریبا شده بود حوض. منم دیدم حیفه همش ماهی قرمزم داخل تنگه حوصلش سر میره.خلاصه ما اومدیم اینو ول کردیم داخل باغچهه تا یکم بازی کنه |:
منم بعد ربع ساعت اومدم دیدم ماهیم مرده=((
حتما با خودتون میگید آب باغچمون خشک شده و...
نه!
( <-----flash back )

من علاوه بر ماهی، ی جوجه اردک هم داشتم و از اون غافل بودم و جوجم ، ماهیه رو گرفته بوده داخل دهنش و میخاسته تلاش کنه قورتش بده ولی نمیتونسته هی تفش میکرده بیرون. منم وقتی رسیدم دیدم کار از کار گذشته و ماهی کوچولوم ب دیار باقی پیوسته بوده:(=((:-<:((:((:((
قاتل مستقیمش نبودم ولی باعث و بانی این اتفاق شوم شدم |:

بچه بودم دوتا جوجه نارنجی خریدم گذاشتم تو حیاط بازی کنن گلی شدن منم رفتم صابون اوردم شستمشون و براشون سشوار کشیدم تا سرما نخورن ولی خب گویا در همان لحضات اول جان به جان افرین تسلیم کردن :-" قسمت نبود حتما زندگی کنن دیگه تقصیر من چیه؟؟:-"

من مجذوب بخش "یا انسانی" شدم‌. اره من ده نفرو با ساطور کشتم الان دارم از بالای چوبه دار باهاتون صحبت میکنم:)

به صورت اصولی تفریح بنده در باغ مامامبزرگم این بود که بشینم لب حوض و (نه گذر عمر نه) رو مورچه سواره ها ریکا بریزم لیز بشن بعد یه خرده بیسکوییت میزاشتم جلوشون دستو پا زدنشونو تماشا میکردم تا می مردن:)

حشره و اینا حسابش از دستم در رفته...
پرنده‌ها هم چند وقت یکبار با بچه ها میریم میزنیم( در حد یه وعده غذا) :-"
یه بار ۲۰ تا تیر برنو گیرم اومد دقیق بیست تا گربه رو انداختم...
همین چند روز پیش هم پیش یه قصاب سر یه گوسفند رو بریدم پوستشو کندم و تکه تکش کردم وچون کار باحالی بود تصمیم گرفتم ادامه بدم :-"
همین دیگه...
فقط آزارشون نمیدادم سریع میکشتمشون زجر نکشن :BlueHeart:D

حالا پشه و مورچه که هیچ
ولی یه بار زدم یه جوجه رنگی رو کشتم
بیچاره:( الان اصلا درک نمیکنم چرا کشتمشون
در مورد انسان هم که من زودیاک نیستم

Back
بالا