شما یادتون نمیاد، قدیما...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شما یادتون نمیاد،
ی زمانی وقتی بابابزرگا میخواستن عیدی بدن، ب ترتیب سن میدادن!!
یعنی اگه ی نفر چهارتا نوه داشت، ب بزرگه ۲۰۰۰ تومن میداد، ب کوچکتر از اون ۱۰۰۰ تومن، ب کوچکتر از اونم ۵۰۰ تومن، و ب منی ک چهارمی بودم ۱۰۰ تا تک تومن میداد!!!

زیبا بود، نه؟!

یه زمانی کارتون « ردپای آبی » کلی ما رو اسکول میکرد.

پ.ن: یارو همش خودشو میزد به نفهمی ما هم مثل اسکولا گلومون پاره میشد که اون ردپا زیر صندلیه دیگه ...اه

:>شما يادتون نمياد...آرزومون بود به كلاساى ديگه ميگفتيم درستون كجاس،از ما عقب تر باشن ذوق مرگ بشيم:|

شما یادتون نمیاد اینجا آپشن حذف پست نداشت ادیت می‌کردیم نقطه می‌ذاشتیم. بعد مثلا کلا اعصابمون خراب بود دونه دونه پستامونو نقطه می‌کردیم.

آخرین ویرایش:
شما یادتون نمیاد یه زمان منم اینجا فعالیت میکردم :D

شما یادتون نمیاد، اون قدیما انجمنای محبوب اون پایین بود هر از گاهی سر راه اون خلوت ترا رو می دیدیم یه سر بهشون می زدیم! الان که جاشون عوض شده اصن گمشون می کنم هر دفه باید دنبال بگردم:-"

شما یادتون نمیاد قدیما همه چی خیلی بهتر بود....چیزای زیادی هست که که خیلی بهتر بود...دلا کمتر میشکست......زخم زبونا کمتر بود......بچگیمون شیرینتر....غم هامون کمتر.......دنیای رنگی رنگی تر.....قلبا صافتر.....چی شد که این شد؟؟ :(؟

شما یادتون نمیاد قدیما بچه ها هر روز باید می رفتن مدرسه تو کلاس رو صندلی بشینن زل بزنن به دبیر زنگ تفریحا از کلاس برن بیرون کتابا و تکالیفشون رو باید تو کیفشون می ذاشتن وگرنه نمره کم میاوردن
مثل الان راحت مجازی نبود.

شما یادتون نمیاد اون قدیما بهترین لپتاب رو میتونستی بخری 2 میلیون تومن

شما یادتون نمیاد قدیما وقتی سریالا پخش میشد همه خیابونا و کوچه ها خالی میشد اما الان همین که سریالا شروع میشه تلویزیونو خاموش میکنن میزنن بیرون !

بعضی‌هاتون یادتون نمیاد، قدیما پ.خ که دریافت می‌کردیم یه حالت اعلامیه‌طور اون گوشۀ‌صفحه می‌اومد
این‌شکلی یعنی :
f9l2_untitled.png

ماهم بچه بودیم، ذوق می‌کردیم :‌]

شما اصلا یادتون نمیاد؛
یه روزگاری مردم میرفتن خونه ی هم و به این کار مهمونی میگفتن! تازه به اون کسی که میومد مهمون میگفتن، تازه حبیب خدا هم بود!

(در پایان قرنطینه)

• لایک
امتیازات: f.hn
شما یادتون نمیاد یه زمانی نوتیف فلانی برای شما پیام نوشت در حکم طلا بود
(منم که بچه :)))

شما یادتون نمیاد
ولی یه زمانی تنها خطری که تهدیدمون می‌کرد همین بود : "اسهال در کمین است" :/
[این اخطاریه در سطح شهرها بسیار به چشم می‌خورد]

یادتون نیست قدیما یه دور از رو کتاب میخوندیم دیگه هر چی سوال بود رو جواب میدادیم الان کتاب رو غورت بدی هم نمیشه بالای ۸۰ زد (بسیار کمک درسی باید تا ۸۰ شود پنجاهی...!)

شما یادتون نمیاد
اون موقع ها شرکت های رسانه ای (بازی و فیلم و ...) برای رقابت با هم سراغ کیفیت می رفتن.
الان رقابتاشون تموم شده. انحصاراشون رو گرفتن و فقط به فکر فروشن. فروش هر چیزی. هر چیزی که خریدار داشته باشه. هر آشغالی که یه عده بخرن، بدون این که فکر کنن "من دارم چی می خرم؟". منفعتشون از یه عده مصرف گرا بدست میاد.
ببچاره دهه نودیا...

Back
بالا