میخایم با دوستان بریم اردو
تعداد :8 نفر
بنابراین فرغون را به ماشین وصل کرده 6 نفر تو ماشین و 2 نفر در فرغون مینشینند
از آیپد هم برای سرگرم کردن افراد توی فرغون استفاده ب عمل میآوریم
فرغون را می گذاریم رو سقف (به جای باربر) بعد به دسته اش آیپد رو وصل می کنیم،دوربینشم روشن. فیلم جاده رو می گریم.بعد سوتی هاشو در میاریم.به گزارشگر من و تو می فرستیم
اول خودم:
بتادين رو به جاي شامپو ميريزيم تو جايه شامپو و جوراب كپك زده رو ميزاريم لايه حوله حمام تا عطر خوش بهاري بگيره...!
بعدش كه خواهر يا برادر بزرگترمون از حمام مياد بيرون،اوضاع و احوالش ديدنيه !
با کسی قرار داریم به جز یه جوراب کپک زده هیچ جورابی نیست به جوراب جهت کشتن ویروس هپاتیت بتادین میزنیم و برای جلو گیری از سرما خوردگی جوراب آن را در حوله میگذاری!
اول خودم:
با تيغ ريش تراشي سوراخ هاي ريزي در پوست موز ايجاد ميكنيم كه قابل رويت نباشند.سپس چسب مايع را با استفاده از سوراخ ها، درون پوست موز تزريق كرده و موز با اسانس چسب ِ عجيبي خواهيم ساخت كه هر دهاني رو گرفتار خود ميكند !
× مگه قرار نبود تا سه پست هر موقعیّتُ ادامه بدیم؟
× من واسه موقعیّت ِ قبلی یه چیزی بگم؛
فرض میکنیم که تیغ تیزه,مناسب نیست برای استفاده هنوز. بعد ما میآییم موزُ ورقههای نازک میکنیم,بعد با چسبمایع میچسبونیمش به تیغ. بعد میشه یهجور تیغ محافظ؛ دیگه نمیبرّه پوستُ. :د
× موقعیّت جدید:
لولهی بخاریُ از سقف آویزون میکنیم. بعد یه سر ِ نخُ میزنیم به لولهبخاری,تقویمُ هم از ته نخه آویزون میکنیم. بعد وقتی نخه رو بکشیم از تو لولهبخاری پایین,تقویممون مثه این کتاب داستانا که عکساش میاد بیرون,میزنه بیرون.
نخ پرده رو می بندی به لوله بخاری کنارش،پنجره رو هم باز می کنی، میری تو تقویمت چن تا جمله عارفانه و وداعانه (!) مینویسی و اینا بعد میگیری تو همون اتاق میخوابی.باد میزنه پرده تکون میخوره نخ پرده کشیده میشه لوله بخاری درمیاد ... میشه مرگ خاموش!