این سه وسیله !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nahid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : این سه وسیله !

خوب مثلا میتونیم برا هدیه ی روز پدر کفش قبلی پدرمونو با مسواک،واکس بزنیم بعد ی پای مرغ بذاریم توش ک تو کفشو پر کنه بشه مث همون وختایی ک بابا میپوشیدش بعد با عشق ب پدر تقدیم کنیمش...
+ خعلی سخت بود موضوع...

5 تا شد حالا من بگم¿¿¿¿'

1 دسته لیوان ( مثلن ی لیوان داشیم ک شکسته حالا دستش در اختیار ماست)
2 باتری ساعت مچی
3 دمپایی پاره ( ترجیحن قرمز گلدار¡¡¡)

پ.ن:
ی هفته فک کردم تا این سه تا رو انتخاب کردم!!

2

چيزه
اول دمپاييو كاملا پاره ميكنيم تا جرررر بخوره
بعد دو تا سوراخ با دسته ليوان توش درس ميكنيم بعد كه خواستيم گره بزنيم دو سر دمپايه پاره رو تو وسطه پاپيونش باطريه ساعتو ميزاريم
بعد گردن مي كنيم (كله ي مبارك رو هم از تو جاپاي دمپايي رد ميكنيم=> قشنگ موهامونم سيخ ميمونه)ميريم تو خيابون هركي ازمون پرسيد چيه ؟
ميگيم: اين گردنبده مچيه گلدار هست ،مده نميخواي بخريش؟ ;;)

مثن اگه قصد رفتن ب تیمارستان داریم بریم جلو یکی ا مسئولا، در حالی ک دمپایی پاره پامونه، بعد باطریرو بزارم تو دهنمون(نقش قرص رو ایفا میکنه) دسته ی لیوانو میگیریم دستمون در حالتی ک ما فک می کنیم لیوانه خودشم هس خیلی شیک با استفاده از قدرت تخیلمون آب میخوریم.
این روش صددرصد تضمینیه اگه ننداختنتون اون تو بیاین از من خصارت بگیرین ;;)

×آخه وسیله قحط بود دوست عزیز؟ ;;) :-"

بابا بچه ـا حیفه این تاپیک ی کم خلاقیت ب خرج بدین دیگه :-"

خب من سه تا دیگه میگم : سی دی، حوله، سوزن ;;)

بگین ;;)

با سوزن رو سی دی می نویسم حوله :))
تا اگه یه وقت حوله نداشتیم ازش استفاده کنم!

سوزن ها رو به صورت دایره از تو حوله رد می کنیم بعد سی دی میزاریم توش... الان یک جا سی دی داریم که قشنگه البته اگه حوله رو چروکش کنید :))دم دست هم هست

بعضی وقتا آدم بیکار میشه خب :-"
حولرو با سوزن میزنم به دیوار سیدی رو هم میذارم جوری که بایسته :دی (جوری که سوزن بره تو سوراخ سوزن :-s X_X )
بعد با سوزن هام دارت بازی میکنم :-" (حوله هم به خاطر اینه که دیوار خراب نشه بابام دعوام کنه ;;) )
------------------

حوله رو مثه پاکت نامه تا میکنم سیدی رو میزارم توش اونو ب بازار عرضه میکنم ;D به عنوان نسل جدیدی از کیف سی دی روشم با سوزن خط میکشم برای تبلیغات که بگم ببینید سی دی سالمه و چقد کارم خفنه B-)

حوله رو گوله می کنیم سوزن ها رو می زاریم توش میشه بالشتک سوزن! =)) ~X(
تو سی دی هم برنامه آموزشی ساخت بالشتک سوزن رو میریزم و میبرم مترو می فروشم ;D :))

خب
حوله رو ابتدا از تو سوراخ ‍ CDرد مي كنيم به طوريكه CD انتهاي حوله قرار بگيره

سپس ابتدا ي حوله رو با سوزن به ديوار وصل مي كنيم

سپس مي تونيم فلشامونو روي CD بچينيم

جا فلشي درس كرديم بينندگان عزيز! :)

اول کمی خمیر دندون رو با چس مخلوط میکنیم (چسبش چوب باشه بهتره ;D ) بعد به صورت خمیر درمیآوریم و با وردنه آرا صاف میکنیم حال میتوانیم شکل های خوشگل داشته باشیم ...بچه های عزیز اینم از کاردستی امروزمون تا برنامه بعدی بای بای :-" :-" :-"

وردنه رو با چسب آبکی میچسبونیم ب تیوپ خمیر دندون (یا بر عکس )
اگه چسب چوب یا چسب دو قلو باشه بهتره ;D

در حالی که وردنه در دست چپمونه با دست راست تیوپ خمیر دندونو از چسب پر میکنیم بعد اونو میزاریم جای مسواکا تا خانواده بیان مسواک بزنن

دندوناش به هم بچسبه :))

تیوپ خمیر دندونو باز میکنیم بعد با وردنه اول کامل صافش میکنیم بعد روشو پر از چسب مایع میکنیم بعدمیپیچونیمش دور وردنه و صب میکنیم تا چسب بچسبه
حالا شما یک وردنه با یک لای محافظ نرم دارید
لذت ببرید :P 8-} ;D

انتهای تیوپ خمیردندونو با چسب میچسبونم به وردنه هر روز وقتی میخوام مسواک بزنم وردنه رو یکم به جلو حرکت میدیم تا خمیر دندون از آن به مقدار نیاز خارج بشه با این کار کل خمیر دندون استفاده میشه و اسراف نمیشه............

ابتدا با وردنه و تمام زور موجود در بدن وردنه را روي تيوپ ميكشم تا خمير دندون موجود در ان خارج بشه سپس با قيچي خمير دندان را مي بريم وبامسواك داخل انرا تميز ميكنيم سپس انرا براي نفر بعدي چسب زده و در جاي خود قرار ميدهيم!!!!!!!!!!

با چسب تیوپه خمیردندونو میچسبونیم به سطح موردنظر بعد با وردنه روش میکشیم که خمیردندونا به صورت خودکار و بدون ددخالت دست بیان بیرون ;D ;D ;D

چـسب رو بـا زحـمت و مشقـت فـراوان میـریزم توی تیـوپ خـالی خـمیر دنـدون

بـعد بـا وردنـه مـیکشم روش تـاهمـش فـوران کنـه بیـرون

+ شعـرم هـست تـازه :دی

Back
بالا