به نقل از sadlove :http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,82724.msg1251799.html#msg1251799
اعتماد ب نفس ؟ مشکلاتیه ک ربطی به اعتماد به نفس ندارن صرفن . باور کن .
به نقل از آرامش :من ی چیز بگم ؟ الآن از بین اون 12 مورد ، کلا یکیشو ندارم من ://
الآن حدود دوساله بقیه مواردو شدیدا دارم :/
چند وقت پیشم ی تست افسردگی داده بودم ک نتیجش برام نسبتا حاد بود
نمیشه اگه واقعا افسردگی بود بدون مراجعه به روانشناس خوب شد نه ؟ (نمیخام خانواده چیزی بفهمه)
اگه 11 مورد رو واقعاً داشته باشین (با خودتون رو راست باشین حتماً) پس افسرده هستین ! اما اگه دو ساله این علائم رو دارین ٬ افسردگی شما٬ افسردگی مزمن یا افسردگی دائمیه که شدتش از این افسردگی عمده کمتره. (مدت زمان افسردگی ٬ 4 الی 8 ماهه٬ افسردگی مزمن به صورت دوره های دو ساله ست٬ افسردگی دائم هم ممکنه تا آخر عمر باشه).به نقل از آرامش :من ی چیز بگم ؟ الآن از بین اون 12 مورد ، کلا یکیشو ندارم من ://
طچند وقت پیشم ی تست افسردگی داده بودم ک نتیجش برام نسبتا حاد بود
نمیشه اگه واقعا افسردگی بود بدون مراجعه به روانشناس خوب شد نه ؟ (نمیخام خانواده چیزی بفهمه)
من بهت توصیه میکنم با خانواده پیش روانشناس بری و بذاری اونا متوجه همه چی بشند و دکتر باهاشون صحبت کنه ..به نقل از آرامش :من ی چیز بگم ؟ الآن از بین اون 12 مورد ، کلا یکیشو ندارم من ://
چند وقت پیشم ی تست افسردگی داده بودم ک نتیجش برام نسبتا حاد بود
بدون تجویز پزشک؟به نقل از کوزت :قرص کلرودیازپوکساید5 خیلی بده اگه کسی هرشب بخوره؟
۵ چیزی نمیشه.به نقل از کوزت :قرص کلرودیازپوکساید5 خیلی بده اگه کسی هرشب بخوره؟
به نقل از fatishar :بدون تجویز پزشک؟
به نقل از سینا :۵ چیزی نمیشه.
نرمش تا ۳ بار در روزه تا جایی که یادمه.
طبعا وقتی تشخیص اضطراب داشته باشه دیگه
قرص خوبیه خلاصه
برای بیخوابی دوزش رو نمیدونم.
اینجا که چیز خاصی ننوشته : http://www.nhs.uk/medicine-guides/pages/MedicineSideEffects.aspx?condition=Alcohol%20withdrawal&medicine=chlordiazepoxideبه نقل از کوزت :میگن آلزایمر میاره اخه
من هر شب نخورم انقد حالم بد میشه که ممکنه خودمو بکشم
استرس میگیرم همش احساس پوچی میکنم نسبت به همچی
نظر من اینه که به بهانه مشاوره درسی بری پیش یه روانشناس خیلی خوب و بذاری اون خودش با خانوادت حرف بزنه و بپزدشون نه توبه نقل از آرامش :مرسی بچه ها بابت جواباتون
خب اون 11 تا کاملا جدیه و واقعا هم اختلال ایجاد کرده :/
چه تو درسم چه زندگی عادیم
+ خب چطوری به خانواده بگم ؟ وقتی از هیچی خبر ندارن
چون من معمولا تو اتاقم هستم و از مشکلام به کسی نمیگم
مثلا از هر 5 بار دل درد یا سردرد یک بارشو میگم
برا همین نمیگن تو ک مشکل خاصی نداری ؟ :/
(دل درد و سر درد رو مثال زدما ، وگرنه همه اون 11 تاش هس)
فلوکسیتین داد دکتر بهم اول چاق شدم یکم بد بود معده درد داشتمبه نقل از The Last Horseman :اینجا که چیز خاصی ننوشته : http://www.nhs.uk/medicine-guides/pages/MedicineSideEffects.aspx?condition=Alcohol%20withdrawal&medicine=chlordiazepoxide
در ضمن شما که میگین اگه این قرص رو نخورم٬ ممکنه خودمو بکشم٬ بهتره حتماً مصرف کنین! تازه 5mg که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه . (اتفاقاً عوارض جانبی ش خوبن. من فلوکسیتین استفاده میکردم٬ پدرم رو در آورد واقعاً. آخرش هم بهش عادت نکردم گذاشتمش کنار).
صبحا؟! نه اتفاقا. شبا خیلی شدید میشن. یکی از نشونه های افسردگی م علاقه به تاریکی-سکوت-شب ه.به نقل از The Last Horseman :کوزت @ : جالبه که صبحا٬ اضطراب و افسردگی شدیدتر میشن ! کسی دلیلش رو نمیدونه؟!
من خودم اسم این قرص رو نشنیده بودم ! مرسی به هر حال !