fateme.n
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نجفآباد
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- کامپیوتر
پاسخ : افسردگی
و بخاطر همین درک نکردن ها ترجیح میدم تنها باشم اگه بذارند اما...
راستی امروز داشتم یه مطلبی راجبه بیماریم میخوندم که نوشته بود بعضی از افرادی حس میکنند افسرده هستند دچار دوقطبیند اما چون بیشتر اون دپرس بودنشون به چشمشون میاد میگند ما افسردگی داریم
پس بچه ها خواهشا خودتون تشخیص ندید و برید پیش روانشناس یا روانپزشک که همه چی مطمئن باشه
من خودم همیشه فکر میکردم حساسیتم رو تمیزی و مرتب بودن عادیه اما بعد از حرف زدن با دکترم فهمیدم اصلا عادی نیس و یه جورایی وسواسه...
و خیلی چیزای دیگه که تازگی دارم میفهمم دلیلشون چی بوده و اصلا برا یه ادم عادی اتفاق نمیفته
من حرف دکترم که تشخیص بیماری دوقطبی رو داده کاملا قبول دارم اما مطمئنم که هیچکس از اطرافیانم و دوستام و خانوادم درکی از این موضوع ندارند و فکر میکنند الکیهبه نقل از sadlove :
من الان دیدم اینو .
منم یه مدت شدع حس میکنم واقن افسرده شدم .
نع بیرون میرم نع تفریح نع ب خودم می رسم نع حتی تی وی اهنگ . حوصلع اینکارا ندارم یعنی .
حس میکنم اگع این زندگی واقعن رو برنامه باشه اینجور نیست . صبح بلند شی بری ورزش کنی (مثلن دوچرخه سواری ) بعد بری بیرون فیلم نگاه کنی شبا هم بیرون تفریح اینا باشه تو برنامه حل میتونه شع واقعن . یعنی در مورد خودم اینجور حس میکنم . چون ادم تنوع طلبیم و یکنواختی تابستون افسردم کردع .
با اونایی برو بیرون ک باهاشون راحتی یا اگع کسی نیست تنها برو حتی .
حرف دکتر هم گوش نکن . منم هر وقت رفتم یه لیست دارو گذاشتن جلوم صد تا بیماری بم نسبت دادن :د
همه مردم ایران افسردن .
و بخاطر همین درک نکردن ها ترجیح میدم تنها باشم اگه بذارند اما...
راستی امروز داشتم یه مطلبی راجبه بیماریم میخوندم که نوشته بود بعضی از افرادی حس میکنند افسرده هستند دچار دوقطبیند اما چون بیشتر اون دپرس بودنشون به چشمشون میاد میگند ما افسردگی داریم
پس بچه ها خواهشا خودتون تشخیص ندید و برید پیش روانشناس یا روانپزشک که همه چی مطمئن باشه
من خودم همیشه فکر میکردم حساسیتم رو تمیزی و مرتب بودن عادیه اما بعد از حرف زدن با دکترم فهمیدم اصلا عادی نیس و یه جورایی وسواسه...
و خیلی چیزای دیگه که تازگی دارم میفهمم دلیلشون چی بوده و اصلا برا یه ادم عادی اتفاق نمیفته