sjazayeri
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب ۱
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- برنز کامپیوتر
پاسخ : تغییر نام کشور
میشه بپرسم کدوم مورخا؟
ویرایش:
البته این ۳۳ومین لهجه زبان عربی منو یاد حرفای یه نفر انداخت که صلاح میدونم اسمشو نیارم.
کلمه پارس همونطور که گفتم به قوم پارس(اون بخش از آریایی هایی که در جنوب و جنوب غربی ایران ساکن شدن) برمیگرده و مربوط به خیلی قبل از این میشه که عربا کلا به حساب بیان چه برسه به اینکه بخوان اسم تحمیل کنن.
و گفتین اینی که گفتین بیشتر مورد قبول مورخاست!به نقل از behzad93 :گفتم که برای این اسم ریشه های مختلفیو بیان کردن!
میشه بپرسم کدوم مورخا؟
این چیزی که ایشون میگه خیلی از این حرفا پرت تره:به نقل از NADIMATRIX :اولا ریشه کلمه پارس (به معنی صدای سگ) فارسیه یا عربی ؟
ثانیا ضعیف بودن زبان فارسی فعلی رو کاملا قبول دارم و شنیدن این مطلب واسم تازگی نداره ولی در اون زمان چه معیاری وجود داشته که زبان قوی از ضعیف رو تشخیص بده و از هم تفکیک کنه ؟
به نقل از behzad93 :پرشیا(persia) یا همون پارس(pars) از نام اقوامی که قبل از میلاد در نواحی شرقی و جنوب شرقی ایران زندگی میکردن گرفته شده.
متأسفانه زبان پارسی از تهی ترین زبان های دنیاست.طوری که طبق اعلام رسمی سازمان جهانی درحال حاضر این زبان به عنوان سی و سومین لهجه ی زبان عربی شناخته شده!!
اعراب که بر پارس ها مسلط بودن،این زبان رو مورد تمسخر قرار میدادن،چون همونطور که گفتم این زبان یه زبان تُهیه!
زبان فارسی فقط شش حرف مصوت یا همون حرکت رو داره و گنجینه ی لغات این زبان کم تر از 4000 لغته!
بیش از 86 درصد کلمات روزمره ای که ما به کار میبریم کلمات دخیل هستن.
حالا چرا اسم پارس به روی ایرانیا گذاشته شده؟!
جوابش اینه که،پارس حالتیه از سگ،چون سگ قادر به صحبت کردن نیست و خاصیت تهاجمی داره و دربین حیوانات کمترین آوا رو میتونه از خودش تولید کنه!
ویرایش:
البته این ۳۳ومین لهجه زبان عربی منو یاد حرفای یه نفر انداخت که صلاح میدونم اسمشو نیارم.
کدوم دلیل؟به نقل از behzad93 :ریشه ی این کلمه پارسیه!
معیاری وجود نداشته،دلیلش همون چیزایی بوده که گفتم!
این اسم درواقع از سوی اعراب به ایرانیا تحمیل شده!
کلمه پارس همونطور که گفتم به قوم پارس(اون بخش از آریایی هایی که در جنوب و جنوب غربی ایران ساکن شدن) برمیگرده و مربوط به خیلی قبل از این میشه که عربا کلا به حساب بیان چه برسه به اینکه بخوان اسم تحمیل کنن.