تغییر نام کشور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با کدام یکی از این نام ها برای اسم رسمی کشور بیشتر موافقید ؟

• رای‌دهندگان
    132
پاسخ : تغییر نام کشور

خب حالا وقتی تو کشورمون از همه ی این قومیت ها داریم تکلیف چیه؟
واضحه،مثل اینه که بگی ماتو مدرسمون کلاس دهم و یازدهم و دوازدهم هست،ولی اسم مدرسمون تیزهوشانه...کلاسها همون قومیت هان،ولی کلا هممون تیزهوشیم...

اه با عذاب لینک گذاشتما این اپلود لعنتی معلوم نیست کدوم گوریه

نادرشاه هیچی چون تاپیک رو قجر مانور داده گفتم وگرنه در همه دوران ها سندش هست

اصلا با نام ایران و پرشیا و فلان کاری ندارم.....

دوستانی ک عرض کردن ترکا ترک نیستن و آریایین! واقعا جدی هستن؟؟؟
:eek::eek::eek:

تعیر نام که حتما باید انجام بشه دیگه
جمهوری اسلامی باید در تمام جهان ایران بشه..فقط ایران..بقیش بحث نداره ک بچه ها^_^

تعیر نام که حتما باید انجام بشه دیگه
جمهوری اسلامی باید در تمام جهان ایران بشه..فقط ایران..بقیش بحث نداره ک بچه ها^_^
هان؟ یعنی جمهوری اسلامی حذف شه؟

به نظرم بودن یا نبودنش فرقی نداره،در کل یه توضیح تکمیلیه مختصره...
توصیح تکمیلی که ایرانو نابود کرد..بله کاملا توصیح تکمیلی چون ایرانو به پایان رسوند و دیگه به نام نیاز نداریم..

به نظرم بودن یا نبودنش فرقی نداره،در کل یه توضیح تکمیلیه مختصره...
همین توضیحه که همه ی قانونای خوب و بد و وضع میکنه دیگه . توضیح تکمیلی هم نیس در حقیقت ،مهم تر از کلمه ی ایران شده الان به نظرم . الان ما بیشتر قوانین اسلامی داریم یا ایرانی؟

آخرین ویرایش:
همین توضیحه که همه ی قانونای خوب و بد و وضع میکنه دیگه . توضیح تکمیلی هم نیس در حقیقت ،مهم تر از کلمه ی ایران شده الان به نظرم . الان ما بیشتر قوانین اسلامی داریم یا ایرانی؟
اگه این توضیحا نبودن وضعمون خیلی فرق میکرد.
مثلا اگه تو اسمت سید فاطمه باشه،اخلاقت هم همینطور مثه اسمته؟یعنی اینقدر مذهبی هستی؟...خب من کسایی رو میشناسم سید هستن و بسیار مذهبی،و بعضی ها سید ولی برعکس...به نظرم ربطی نداره:/

مثلا اگه تو اسمت سید فاطمه باشه،اخلاقت هم همینطور مثه اسمته؟یعنی اینقدر مذهبی هستی؟...خب من کسایی رو میشناسم سید هستن و بسیار مذهبی،و بعضی ها سید ولی برعکس...به نظرم ربطی نداره:/
آخه جمهوری اسلامی اسم نیست در واقع. نماد کشوره . وکشور (یا حداقل قوانینش )بر این اساس این نماده . در اصل این چند کلمه خلاصه شده ی کشوره .
اگه الان اسم منو بر اساس صفات و ویژگی هام انتخاب کنند ، چرا که نه؟ در این صورت اسمم میتونه نشون از جنبه های مختلفم باشه. ولی نه اسمی که تو کودکی و بدون هیچ دلیل خاصی انتخاب میشه.

الان ما بیشتر قوانین اسلامی داریم یا ایرانی؟
یعنی چی قوانین ایرانی؟
کشور یه مرز جغرافیاییه که قوانین اون، بر اساس نظام سیاسی ای که قراره در اون مستقر بشه، تعیین میشه. به خودی خود که قانونی نداره.
مثلا قانونتون اینه که فعالیت دیگر ادیان و احزاب و اعتقادات آزاده(به فرض). حالا این ایرانیه یا غیر ایرانی؟ ربطی نداره. بسته به نظام سیاسی و ایدئولوژیک داره که در اینجا مثلا مربوط یه سکولاریسمه.

جمهوری اسلامی توصیف کننده نوع نظام سیاسیه معلومه که نشون میده مذهبی بودنشو حالا هر چند مردمش باشن یا نع!
اصلا با نام ایران و پرشیا و فلان کاری ندارم.....

دوستانی ک عرض کردن ترکا ترک نیستن و آریایین! واقعا جدی هستن؟؟؟
:eek::eek::eek:
نع ترکا مغولن اگ دوست دارین:)

واقعن برای منم سواله یه عده چطور میتونند دوست داشته باشند که مغول باشند :-"
مسخره کردم!!!
باش نژاد تورک!انقدر راجع بهش بحث کردم تو این سایت دیگ واقعا حوصله تایپ حرفای تکراری رو ندارم!

واقعن برای منم سواله یه عده چطور میتونند دوست داشته باشند که مغول باشند :-"
از فایده داشتن/نداشتن اصل بحث که بگذریم،

خدا وکیل چرا بحثو از تغییر نام کشور به ریشه ی هر قوم می کشونین؟ :|

خب باید مشخص بشه این تخم خرابها در سرزمین آریاییها چیکار میکنند یا نه ؟ -_-
من نمیدونم مقصود شما از تخم خراب ها کی هست!!

مردم ساکن خطه اذربایجان؟اونها بسیار مردم شریفین و ما هم همچین حرفی نزدیم(بماند ک برخی ها اصرار دارن خودشونو بچسبونن)

آخرین ویرایش:
Back
بالا