آنتی ویروس ها هم مثل سایر نرم افزار ها از طریق add or remove program تو control panel قابل آن اینستال کردننبه نقل از prometheus :بچه ها نمی دونم این به اینجا ربط داره یا نه ولی یه چیزی؟اگه بخوام ی آنتی ویروسو آن اینستال کنم باید چی کار کنم؟؟
یه براوزر رو که نمیشه تغییر دادبه نقل از prometheus :مرسی حل شد!ی چی دیه:چجوری میشه بروزرو از موزیلا به اینترنت اکسپلولر تغییر داد؟؟؟؟
شواهد و اطلاعات خيلي گوياي اينكه چرا اين اتفاق ميفته نيستنبه نقل از pashmak :سلام
من یه مشکلی دارم خیلی عجیبه برای خودم
میخواستم google chrome نصب کنم ، هرچفدر تونستم سعی کردم ولی نشد.
وقتی روی گزینه setup کلیک میکنم بعد از چندین ثانیه هیچی رخ نمیده و فقط اون علامت آبیه هست که بغل Courserه موس میچرخه (!) اون از بین میره
همین
چیکار کنم ؟
به نقل از One Minute :در اجرای یک فیلم مهم با این ارور مواجه میشم ، چیکار کنم دوستان ؟
http://upload.tehran98.com/img1/goiyx8f1g7p4iqa2c8np.jpg
اره از تو ویندوز 7 میشه اما از نرم افزار های دیگه استفاده بشه بهترهبه نقل از جنا :تو ویندوز سون ؛ قابلیت یکی کردن/ترکیب کردن دو تا درایو با هم هست؟ وقتی میری تو درایو منیجمنت ؛ Shrink داره ولی نمیدونم چجوری میشه باهاش ترکیب کرد درایو ـا رُ
نرم افزار iTunesبه نقل از lab0o :اطلاعات(شامل سال و ژانر و آلبوم و ...) آهنگ(کلا فایل صوتی) رو چه شکلی میشه تغییر داد؟
نرم افزار دیگه ای نیست؟به نقل از صُبهان :نرم افزار iTunes
mp3tag خیلی خوبه. مجانی هم هست.به نقل از lab0o :نرم افزار دیگه ای نیست؟
مثلا با jetaudio نمیشه؟