hojjatele
کاربر حرفهای
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- ندارم !
- رشته دانشگاه
- نرم
پاسخ : ویروس کشی
ویندوز رو عوض کن کلک کارو بکن
ویندوز رو عوض کن کلک کارو بکن
آنتی ویروس ها هم مثل سایر نرم افزار ها از طریق add or remove program تو control panel قابل آن اینستال کردننبه نقل از prometheus :بچه ها نمی دونم این به اینجا ربط داره یا نه ولی یه چیزی؟اگه بخوام ی آنتی ویروسو آن اینستال کنم باید چی کار کنم؟؟
یه براوزر رو که نمیشه تغییر دادبه نقل از prometheus :مرسی حل شد!ی چی دیه:چجوری میشه بروزرو از موزیلا به اینترنت اکسپلولر تغییر داد؟؟؟؟
شواهد و اطلاعات خيلي گوياي اينكه چرا اين اتفاق ميفته نيستنبه نقل از pashmak :سلام
من یه مشکلی دارم خیلی عجیبه برای خودم
میخواستم google chrome نصب کنم ، هرچفدر تونستم سعی کردم ولی نشد.
وقتی روی گزینه setup کلیک میکنم بعد از چندین ثانیه هیچی رخ نمیده و فقط اون علامت آبیه هست که بغل Courserه موس میچرخه (!) اون از بین میره
همین
چیکار کنم ؟
به نقل از One Minute :در اجرای یک فیلم مهم با این ارور مواجه میشم ، چیکار کنم دوستان ؟
http://upload.tehran98.com/img1/goiyx8f1g7p4iqa2c8np.jpg
اره از تو ویندوز 7 میشه اما از نرم افزار های دیگه استفاده بشه بهترهبه نقل از جنا :تو ویندوز سون ؛ قابلیت یکی کردن/ترکیب کردن دو تا درایو با هم هست؟ وقتی میری تو درایو منیجمنت ؛ Shrink داره ولی نمیدونم چجوری میشه باهاش ترکیب کرد درایو ـا رُ
نرم افزار iTunesبه نقل از lab0o :اطلاعات(شامل سال و ژانر و آلبوم و ...) آهنگ(کلا فایل صوتی) رو چه شکلی میشه تغییر داد؟
نرم افزار دیگه ای نیست؟به نقل از صُبهان :نرم افزار iTunes
mp3tag خیلی خوبه. مجانی هم هست.به نقل از lab0o :نرم افزار دیگه ای نیست؟
مثلا با jetaudio نمیشه؟