regsvr.exe هم یه ویروسه، هم یکی از فایل های اساسی ویندوز.به نقل از F@|-|!mEh :
به نقل از Ehem_Ehem :regsvr.exe هم یه ویروسه، هم یکی از فایل های اساسی ویندوز.
start رو باز کن، run رو باز کن بنویس msconfig ؛ اگر ارور داد، ویروسه، اگر باز کرد، یکی از فایل های اساسی ویندوز خراب شده.
نتیجه رو بگو تا بگم بعدش چیکار باید کرد.
ویروس نیست.به نقل از F@|-|!mEh :system configuration utility رو باز میکنه میکنه !
درسته ؟ یعنی ویروس نیست دیگه؟؟؟
چرا اینجوری میشه ؟
به نقل از Ehem_Ehem :ویروس نیست.
باید یه cd ویندوز xp بندازی، سیستمتو repair کنی. ( کار سختی نیست، فقط سی دی ویندوز بندازی حله )
یکی از فایل های اصلی سیستم عامله regsvr32.exe ، احتمالا آسیبی دیده.
ایدهای که دارم اینهکه روی درایو C ویندوز ایکسپی و روی درایو D ویندوز هفت نصب کنی. بعد داخل ویندوز هفت، نرمافزار vmWare workstation رو نصب کنی تا بتونی بهطور مجازی لینوکس رو نصب، و استفاده کنی.به نقل از F@|-|!mEh :چجوری میشه هم زمان اکس پی و سون و لینوکس , رو کامپیوتر نصب باشه ؟
به نقل از Ham!D ShojaE :ایدهای که دارم اینهکه روی درایو C ویندوز ایکسپی و روی درایو D ویندوز هفت نصب کنی. بعد داخل ویندوز هفت، نرمافزار vmWare workstation رو نصب کنی تا بتونی بهطور مجازی لینوکس رو نصب، و استفاده کنی.
به نقل از کیارش :VMWare یکم سنگینه. اگه سختافزارتون خوب نباشه جواب نمیده. از همه مهمتر وقتی رو VMWare یه سیستمعامل رو نصب میکنی با وقتی که واقعاً روی سیستمتون نصبش کنی خیلی فرق داره.
اگه به اندازه کافی تو هاردت جای خالی داری خب هر سه تا سیستمعامل رو نصب کن ولی به هرکدوم باید یه درایو اختصاص بدی. فکر میکنم اگه به ترتیب ایکسپی، سون و لینوکس رو نصب کنی مشکلی پیش نیاد.
هر کدوم از ویندوز ها حدود ۲۰ گیگ نیاز دارن برای نصب شدن. البته ۲۰ گیگ خیلی کمه ولی حداقلش انقده. لینوکس هم بستگی به لینوکسش داره! اوبونتو ۱۵ گیگ کافیشه فکر میکنم.به نقل از F@|-|!mEh :خب چقدر فضای خالی نیاز داره ؟
یعنی اگر هر سه تا رو نصب کنم چقدر از هارد رو پر میکنه؟
یه سون نصب کن فقط.به نقل از F@|-|!mEh :خب چقدر فضای خالی نیاز داره ؟
یعنی اگر هر سه تا رو نصب کنم چقدر از هارد رو پر میکنه؟
right click on fileبه نقل از فائزه.و :: (((((
یه چی دانلود کردم، حالا فرمتِ همه ی فایلام پیکچر منجر شده، هیچ کدومم باز نمیشه.
یعنی عملا هر برنامه ای که رو دسکتاپ بوده فرمتش همین شده، و هیچی هم الان باز نمیشه.
فک کنم ویروسِ دیگه...نه؟
چیکار کنم؟!
الانم که تونستم کرومُ باز کنم از رو هیستوریِ نوارِ ابزارِ...
تو درایوِ سی هم که میرم تا دوباره نصبشون کنم باز به همون شکلِ فبلی میشنُ اصن باز نمیشن...
ویندوز باید عوض کنم!؟
به نقل از Ehem_Ehem :یه سون نصب کن فقط.
بعد vmware نصب کن و روش xp و لینوکس بیار بالا.
لینوکس 128 مگابایت رم و پنج گیگ هارد میخواد. اصلاح : اوبونتو اینا زیاد میخوادا من خودم چون توزیع های سبک و بدون دسکتاپ و اینا استفاده میکنم میگم از لینوکس هم بکشی بیرون، open bsd، شاخ ترین و امن ترین سیستم عامل دنیا، 32 مگ رم و 500 مگ هارد میخواد. :د
ویندوز اکس پی ، 512 مگابایت رم و بیست گیگ هارد میخواد.
به نقل از F@|-|!mEh :هاردم 300 گیگه اگر اشتباه نکنم !
یه سوال اونوقت vmware چیه؟
اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟
به نقل از ! Amir ! :vm virtual box اینه.
با این نیاز نداری تا سیستم عامل نصب کنی. همزمان می تونی با چندتا سیستم عامل کار کنی.