سوالات و مشکلات نرم افزاری

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران
پاسخ : ویروس کشی

به نقل از غَــزالــه :
من جدیدا متوجه شدم ک سیستم ـَم داره رو ب پکیدن میره! ویروس ـای زیر تاکنون (!) رویت شده :
smss.exe ; csrss.exe ; svchost.exe ;lsass.exe
چ جوری باید از بین ببرمشون؟؟گاهی استفاده سی پی یو تا 90% هم میرسه.
اونا پروسس‌های خود ویندوزن و لزوماً ویروس نیستن. البته اگه می‌گید استفاده سی‌پی‌یو به ۹۰٪ رسیده احتمالش هست که ویروس باشن.
ولی شما خودتون رو درگیر ویروس‌یابی نکنین. :د
یه آنتی‌ویروس نصب کن و کامپیوتر رو باهاش اسکن کن. خودش اون فایل‌ها رو، اگه ویروس باشن، از بین می‌بره. ممکنه ویروس‌های دیگه‌ای هم تو سیستم باشن که باز آنتی‌ویروس خودش اونارو پیدا می‌کنه و پاک می‌کنه.

Dark Eagle

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
helli 2
شهر
Tehran
مدال المپیاد
کامپیوتر

اینایی که میگی ویروس نیستن .... فایلای ویندوزند ....

در ضمن چون cpu میره رو 90 درصد ... احتمالا این فایل ها آسیب دیدن ....

باس ویندوز رو عوض کنی ... یا میتونی یه سی دی ویندوز بزاری ریپیر کنی ...

اگه این کار رو سریع انجام ندی و از pc استفاده کنی هم چیپست های رمت میسوزه هم cpu نیم سوز میشه .....

در ضمن وقتی pc رو روشن میکنی یه ارور باس svchost.exe نمیاد ... که هر چی میزنی نمیره ... آیا ؟

د.پ: :-"

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از کیارش :
اونا پروسس‌های خود ویندوزن و لزوماً ویروس نیستن. البته اگه می‌گید استفاده سی‌پی‌یو به ۹۰٪ رسیده احتمالش هست که ویروس باشن.
ولی شما خودتون رو درگیر ویروس‌یابی نکنین. :د
یه آنتی‌ویروس نصب کن و کامپیوتر رو باهاش اسکن کن. خودش اون فایل‌ها رو، اگه ویروس باشن، از بین می‌بره. ممکنه ویروس‌های دیگه‌ای هم تو سیستم باشن که باز آنتی‌ویروس خودش اونارو پیدا می‌کنه و پاک می‌کنه.
از کسپر استفاده میکنم ، اون ـَم ویروس پیدا نمیکنه !

به نقل از ๖ۣۜNima :
در ضمن وقتی pc رو روشن میکنی یه ارور باس svchost.exe نمیاد ... که هر چی میزنی نمیره ... آیا ؟
ن ندیدم همچین اروری !

×ویندوز ُ عوض میکنم :>

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

ازنرم افزارهای مختلف استفاده کن
کسپر نسخه PURE که آپدیت شده باشه
یا از بیت دیفندر که آپدیت شده باشه

البته همونجوری که دوستان هم گفتن، ویندوز رو عوض کن کلک کار رو بکن! :D

Freemason

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT یا الکترونیک
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری

سلام به همه ی دوستان گل سمپادیا.
آقا من از یک نرم افزار استفاده می کنم تا زیرنویس فایل ویدئویی رو ازش بردارم تا در تلویزیون (LED) بهش با زیرنویس نگاه کنم.
اولا کار می کزد ولی سیستم عاملو دوباره نصب کردم و حالا کار نمی کنه. eroor می ده.

ERROR.png

به نظرتون دلیل چیه؟
اگه نرمافزار دیگه دارین بدین استفاده کنیم.
نرم افزار من MKV cleaver هستش.

Nightiingle

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان 1
شهر
تهران

من 4 تا مشكل دارم! :D
خيلي رو اعصابمن واقعن يه كمك احتياج دارم!

1- يه مدتيه يه سريه كه يه سري سايتها رو كه باز ميكنم، مثلا deviantart يا fictionpress.net يا fanficion.net ، صفحه ها رو درست برام نشون نميده.
مثلا دويانتارت رو اينجوري نشون ميده:
http://p30up.ir/Bahar92/1370781219.jpg
و جوري شده كه من اصلا نميتونم از دويانتارت استفاده كنم و سيستم سرچ اون دوتا سايت ديگه رسمن برام بلااستفاده شده.
از هر براوزري هم استفاده ميكنم (فايرفاكس و گوگل كروم و براوزر گوشيم (اسمشو نميدونم چيه :D ولي گوشيم اكسپرياست) دويانتارت همينجوري بازميشه ولي با براوزر گوشيم يا fictionpress و fanfiction مشكلي ندارم.

2- تو همين اسكرين شات كه تو شماره 2 گذاشتم (http://p30up.ir/Bahar92/1370781219.jpg) يه پيغام كوچيك هست (browser setting change) اونو چون تاحالا پيغام اين ريختي نديده بودم هيچ كدوم از گزينه هاش رو انتخاب نكردم. و نميتونم هم ببندمش! اون دكمه close ش كار نميكنه. (يعني ميتونم ببندمش ها اگه برم رو آيكون فايرفاكس از اونجا ببندمش ولي چندثانيه بعد دوباره ظاهر ميشه)
چيكار كنمش؟

3- از وقتي كه مشكل شماره 2 بوجود اومده، مدام الكي براي من صفحه پيوندها باز ميشه!! مثلا دارم يه صفحه اي رو ميخونم، يهو يه پنجره جديد وا ميشه peyvandha!! مثلا همين الان كه دارم اينو تايپ ميكنم حدود بيست بار اين صفحات باز شدن!
واقعا خيلي اعصاب خردكنه منم اصلن نميدونم چرا اين جوري ميشه.

4- راستي تو سمپاديا هم كه ميام بعضي وقتا صفحه جديد كه باز ميكنم ارور ميده http://p30up.ir/Bahar92/1370771028.jpg و من بايد بارها ريفرش كنم تا بتونم صفحه رو باز كنم.

به ياري سبزتان بدجوري نيازمنديم! :D

H@K3R 008

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اردـــــبیل
مدال المپیاد
می خوانیم برا کامپیوتر ...!!!!
رشته دانشگاه
قراره نرم افزار باشه ... شاید

به نقل از Nighttingle :

1- يه مدتيه يه سريه كه يه سري سايتها رو كه باز ميكنم، مثلا deviantart يا fictionpress.net يا fanficion.net ، صفحه ها رو درست برام نشون نميده.
و جوري شده كه من اصلا نميتونم از دويانتارت استفاده كنم و سيستم سرچ اون دوتا سايت ديگه رسمن برام بلااستفاده شده.
از هر براوزري هم استفاده ميكنم (فايرفاكس و گوگل كروم و براوزر گوشيم (اسمشو نميدونم چيه :D ولي گوشيم اكسپرياست) دويانتارت همينجوري بازميشه ولي با براوزر گوشيم يا fictionpress و fanfiction مشكلي ندارم.

2- تو همين اسكرين شات كه تو شماره 2 گذاشتم (http://p30up.ir/Bahar92/1370781219.jpg) يه پيغام كوچيك هست (browser setting change) اونو چون تاحالا پيغام اين ريختي نديده بودم هيچ كدوم از گزينه هاش رو انتخاب نكردم. و نميتونم هم ببندمش! اون دكمه close ش كار نميكنه. (يعني ميتونم ببندمش ها اگه برم رو آيكون فايرفاكس از اونجا ببندمش ولي چندثانيه بعد دوباره ظاهر ميشه)
چيكار كنمش؟

3- از وقتي كه مشكل شماره 2 بوجود اومده، مدام الكي براي من صفحه پيوندها باز ميشه!! مثلا دارم يه صفحه اي رو ميخونم، يهو يه پنجره جديد وا ميشه peyvandha!! مثلا همين الان كه دارم اينو تايپ ميكنم حدود بيست بار اين صفحات باز شدن!

4- راستي تو سمپاديا هم كه ميام بعضي وقتا صفحه جديد كه باز ميكنم ارور ميده http://p30up.ir/Bahar92/1370771028.jpg و من بايد بارها ريفرش كنم تا بتونم صفحه رو باز كنم.

مشکل اولی منم دارم و از سرعت کمه اینترنت میتونه باشه یا اون سایت برای آی پی های ایرانیا لیمیت کرده باشه!

مشکل دومی رو هم یه مشکلی توی سرچ انجینت به وجود اومده که میتونه از افزونه ها ها چیزای دیگه باشه که تنظیماتشو عوض کنه
Keep my current setting رو بزن که تنظیمات قبلی رو استفاده کنه.

مشکل سومی هم شاید مربوط به مشکل دومی باشه!
اگه میتونی Catch و History و کوکی ها رو پاک کن درست میشه.یا چند تا از add-ons ها رو غیر فعال کن!

چهارمی هم که ایم مشکل از سایت سمپادیا هستش و از شلوغ بودن سرور سمپادیاست!

کلا توصیه من اینه که موزیلا رو ول کنی بچسبی به کروم :D
کروم هم امنیتش بالاتره هم روون تره!از منابع سیستم هم کم تر استفاده می کنه!

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

ریپیر کنم بهتره یا ویندوز ُ کلا عوض کنم؟!

Freemason

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT یا الکترونیک

آقا کسی به داد من بیچاره نمی رسه؟ دو کامنت بالا رو میگم.

H@K3R 008

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اردـــــبیل
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از ! Amir ! :
سلام به همه ی دوستان گل سمپادیا.
آقا من از یک نرم افزار استفاده می کنم تا زیرنویس فایل ویدئویی رو ازش بردارم تا در تلویزیون (LED) بهش با زیرنویس نگاه کنم.
اولا کار می کزد ولی سیستم عاملو دوباره نصب کردم و حالا کار نمی کنه. eroor می ده.

ERROR.png

به نظرتون دلیل چیه؟
اگه نرمافزار دیگه دارین بدین استفاده کنیم.
نرم افزار من MKV cleaver هستش.
از MKVtoolnix استفاده کن!
امکانات بهتری داره

لینک دانلود:
http://p30download.com/fa/entry/42689/software/multimedia/video-recorder-editor/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-mkvtoolnix-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D9%88-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-mkv/

پسوردش:www.p30download.com

Sarikhani

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شيراز
شهر
شيراز

Idm َم از كار افتاده و با اين كه حذفش ميكنم و دوباره نصب مي كنم بازم كار نمي كنه اگه كسي ميدونه بايد چيكارش كنم بگه يايه برنامه ديگه معرفي كنيد به جاش
اگه كسي چيزشكني هم ميدونه كه الان واسه pc كار ميكنه خواهشا بگه

H@K3R 008

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اردـــــبیل
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از Sarikhani :
Idm َم از كار افتاده و با اين كه حذفش ميكنم و دوباره نصب مي كنم بازم كار نمي كنه اگه كسي ميدونه بايد چيكارش كنم بگه يايه برنامه ديگه معرفي كنيد به جاش
اگه كسي چيزشكني هم ميدونه كه الان واسه pc كار ميكنه خواهشا بگه
با یه نرم افزار مثل your unistaller پاکش کن که از ریجستری هم پاک بشه
بعد آی دی ام رو از Soft98.ir دانلود کن ورژن آخرشو بعد بسته به ۶۴ یا ۳۲ بیت بودن ویندوزت کرکشو بریز

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

ی مدته این فایر فاکس پدر منو در آورده.هر تب جدیدی باز میکنم ی سایت تاص رو میاره.ینی اگه بخام برم ب ی صفحه ی دیگه باید حتما لینکشو کپی کنم و وار. کنم وگرنه هرچی هم روش کلیک کنم هی تب باز میکنه با همون سایت چرت ک نمیدونم از کجا اومده اصلا.پوی تنظیماتت میرم اما نمیتونم این سایت رو پپک کنم.فقط میتونم صفحه اولیه رو تغیر بدم.کسی میدونه چجوری درست میشه؟
یبارم فایر فاکس‌رو کلد پاک کردم از اول ریختم بازمدرست نشد:خط

سوال بعدی اینکه من بد گوشی میام سمپادیا میخام این برنامه هه ک بالای سایت هس...همو اونو میخام اینستال کنم .ب صورپ مستقیم نمیشه .بعد باید با یکی از برنامه های پیش فرض گوشی بازش کنم ک بازم نمیشه.چیکار کنم؟

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از Nighttingle :

چيكار كنمش؟

سلام
مشکل اول به خاطر لود سایت بدون استفاده از فایل های قالب بندی و عکسهاست. فایل های قالب بندی CSS و عکسهای این سایت روی http://st.deviantart.net هست. این آدرس هم فیلتره. پس باز نمی کنه این ادرس ها رو. پس در نتیجه نمی تونه قالب رو کامل لود کنه. به خاطر همین فقط تکست نمایش داده می شه

در مورد مشکل آخرتون هم به خاطر مشکلات هاست و سرور سمپادیا هست که چون شلوغ شده، سرور کشش نداره. باید ارتقا بدن ایشالا ارتقا می دن

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از tezar :
ی مدته این فایر فاکس پدر منو در آورده.هر تب جدیدی باز میکنم ی سایت تاص رو میاره.ینی اگه بخام برم ب ی صفحه ی دیگه باید حتما لینکشو کپی کنم و وار. کنم وگرنه هرچی هم روش کلیک کنم هی تب باز میکنه با همون سایت چرت ک نمیدونم از کجا اومده اصلا.پوی تنظیماتت میرم اما نمیتونم این سایت رو پپک کنم.فقط میتونم صفحه اولیه رو تغیر بدم.کسی میدونه چجوری درست میشه؟
یبارم فایر فاکس‌رو کلد پاک کردم از اول ریختم بازمدرست نشد:خط

سلام
از قسمت Addons افزونه ای که مربوط به این مورد هست رو پاک کنید. احتمال زیاد درست می شه
(Ctrl + Shift + A )

• لایک
امتیازات: tezar

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از غَــزالــه :
ریپیر کنم بهتره یا ویندوز ُ کلا عوض کنم؟!

اگر محتویاتش رو می خوای یا ویندوزت اصل هست که ریپیر کن. اگر نه می تونی ویندوز رو عوض کنی من توصیم اینه که کلا عوضش کن

Freemason

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT یا الکترونیک

به نقل از H@K3R 008 :
از MKVtoolnix استفاده کن!
امکانات بهتری داره

عمو. بالای عکس نگاه کن.
نوشته Locate MKVtoolnix.
کلا خراب شده.

H@K3R 008

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
اردـــــبیل
مدال المپیاد
رشته دانشگاه

به نقل از ! Amir ! :
عمو. بالای عکس نگاه کن.
نوشته Locate MKVtoolnix.
کلا خراب شده.
توی همه ی فیلم ها این مشکل رو داری؟

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

من نميدونم اين مشكل سخت افزاريه يا نرم افزارى ولى خيلى حياتيه [-o<
كامپيوترمو يه بار كه روشن بود از برق كشيدم ( :-" )
بعد حالا كه روشن ميكنم، يه صفحه مياد( از اين سياها كه قبل از اينكه ويندوز بالا بياد مياد، يه ٥ تا گزينه هستش
بعد هركدومو ميزنم كامپيوتر ريست ميشه دوباره اون صفحه مياد، چي كار كنم؟

safe mode
safe mode with networking

safe mode with command promet

last known good configuration (...)

start windows normally

* اگه الان ويندوز دوباره نصب كنم، اطلاعاتم ميپره؟

• لایک
امتیازات: s123

Freemason

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT یا الکترونیک

به نقل از H@K3R 008 :
توی همه ی فیلم ها این مشکل رو داری؟

آره. قبل از این که ویندوزو عوض کنم خوب کار می کرد و ولی حالا کار نمی کنه.
اصلاً اون Error که میده یعنی چی؟

بالا