سوالات و مشکلات نرم افزاری

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری

يه آهنگ دارم كه ميخوام صداى روش روبردارم و آهنگ خاليش بمونه،غلى رغم پرسُ جو هام همه اينجورى :Oجواب ميدن!
اسم برنامه هه چى بود!؟

نام مرکز سمپاد
بستان
شهر
یک
سال فارغ التحصیلی
2002

این دو تا هستن :

http://dl.softgozar.com/Files/Software/AV_Music_Morpher_Gold_5.0.41_softgozar.com.exe

http://dl.downloadha.com/Adel/1389/05/File/YoGen%20Vocal%20Remover%20v3.3.6%20%5Bwww.Downloadha.com%5D.zip

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

کامپیوتر یه مشکلی پیدا کرده , یهویی , وقتی روشن میکنی , اون قستی که میاد باید رمز وارد کنیم , خودش خود به خود شروع میکنه به وارد کردن , قطع هم نمیشه تا وقتی که Esc رو میزنم !!!
به نظرتون مشکلش چیه؟!

امیدوارم واسه همینجا باشه , اگر جاش اینجا نیست بگید :-"

sahar.R

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیست شناسی دوره 17

اقا یکی به من کمک کنه...

نمیدونم چی کار کردم

tool bar ....

fire foxam

رفته حالا اصلا تو هیچ site نمی تونم برم...

چی کار کنم درست شه......:D

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

رو نوار بالای فایرفاکس(اونجا که هیچ منویی نداره) راست کلیک کن، رو گزینه هایی که اونجا هست کلیک کن تا تیک بخوره و فعال شه و ببین کدوم یکی رو لازم داری. هر کدوم هم نخواستی یه بار دیگه روش کلیک کن تا تیکش برداشته بشه و غیر فعال شه.
احتمالا navigation tololbar غیر فعال شده.

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

تو کروم بعضی وقت‌ها که یه صفحه رو می‌خوام باز کنم این ارور رو می‌ده. بعد که refresh رو می‌زنم صفحه رو راحت باز می‌کنه. یه مدت مدیدیه این مشکل رو دارم ولی اخیراً خیلی بیشتر شده. تو اینترنت هم سرچ کردم؛ یه عده دیگه هم این مشکلو داشتن ولی به راه حل خاصی نرسیده بودن.
کسی می‌دونه مشکلش چیه؟ اصن کروم در چه مواردی این ارور رو نشون می‌ده؟ :-?

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از کیارش :
تو کروم بعضی وقت‌ها که یه صفحه رو می‌خوام باز کنم این ارور رو می‌ده. بعد که refresh رو می‌زنم صفحه رو راحت باز می‌کنه. یه مدت مدیدیه این مشکل رو دارم ولی اخیراً خیلی بیشتر شده. تو اینترنت هم سرچ کردم؛ یه عده دیگه هم این مشکلو داشتن ولی به راه حل خاصی نرسیده بودن.
فکر میکنم به خاطر سرعت پایین اینترنت تو ایرانه. یه جور ارور time out :-?

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از جواد ب. :
فکر میکنم به خاطر سرعت پایین اینترنت تو ایرانه. یه جور ارور time out :-?
ممکنه. اما خیلی سریع این ارور رو می‌ده. منظورم اینه که اصلاً تلاش نمی‌کنه صفحه رو باز کنه! به محض این‌که اینتر رو می‌زنم ارور میاد. time out این‌طوری نیست. اول تلاش می‌کنه صفحه رو باز کنه بعد که یکم گذشت و باز نشد می‌فهمه time out شده.
الان فقط من این مشکلو دارم اینجا؟ :/

• لایک
امتیازات: ftnt

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از کیارش :
ممکنه. اما خیلی سریع این ارور رو می‌ده. منظورم اینه که اصلاً تلاش نمی‌کنه صفحه رو باز کنه! به محض این‌که اینتر رو می‌زنم ارور میاد. time out این‌طوری نیست. اول تلاش می‌کنه صفحه رو باز کنه بعد که یکم گذشت و باز نشد می‌فهمه time out شده.
الان فقط من این مشکلو دارم اینجا؟ :/
من هم بعضی وقت ها این ارور رو می‌بینم. ۲ تا علت اصلی می‌تونه داشته باشه، یکی سرعت پایین اینترنت ایران و اون یکی هم ضعف سرور سایتی که مرور می‌کنی.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از کیارش :

من هم که با فایرفاکس کار میکنم هم همچین اروری رو میده ( ارور مشابه ) که رفرش میکنم , مثل همونی که گفتی درست میشه !!!

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

شما مثل اینکه دقت ندارید ما الان نزدیک انتخابات هستیم :D

به نقل از کیارش :

دیدی وقتی یه شماره‌ای رو به طرز فجیع اشتباه میگری اپراتور قبل از اینکه شماره‌ات رو کامل کنی میگه این شماره در شبکه وجود ندارد؟
الان همون حالت شده با این تفاوت که داری اون شماره رو کاملا درست میگیری و این پیغام رو میده!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

امروز کامپیوتر رو روشن کردم یه پیغامی اومد , دقیقش رو یادم رفت بنویسم ولی یه تیکه ش این بود

this "IP" ... other System

یعنی چی این؟؟؟
بعد از این کامپیوتر بالا نیومد , خاموش کردم , دوباره روشن کردم تا درست شد !!!

kia.celever

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی ۳
شهر
تهران

به نقل از F@|-|!mEh :
امروز کامپیوتر رو روشن کردم یه پیغامی اومد , دقیقش رو یادم رفت بنویسم ولی یه تیکه ش این بود

this "IP" ... other System

یعنی چی این؟؟؟
بعد از این کامپیوتر بالا نیومد , خاموش کردم , دوباره روشن کردم تا درست شد !!!
فک کنم IP Conflict بوده. یعنی رو شبکه خونتون دو تا کامپیوتر بودن که یه آی‌پی داشتن.

ممکنه این‌طوری پیش بیاد که شما کامپیوتر رو روشن می‌کنید و مودم یه آی‌پی بهش اختصاص می‌ده. بعد کامپیوتر رو هایبرنیت می‌کنید. وقتی کامپیوتر هایبرنیت شد از طریق یه سیستم دیگه، مثلاً یه لپتاپ، به شبکه وصل می‌شید. اینطوری مودم چون فک می‌کنه کامپیوتر دیگه با شبکه اتصال نداره، میاد آی‌پی قبلی کامپیوتر رو به لپتاپ می‌ده. بعد از اون اگه کامپیوتر رو از هایبرنیت دربیارید هنوز آی‌پی قبلیشو داره و دو تا دستگاه روی شبکه هستن که یه آی‌پی دارن!

در کل زیاد چیز مهمی نیست. همون ریستارت بکنید درست می‌شه. :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از کیارش :
فک کنم IP Conflict بوده. یعنی رو شبکه خونتون دو تا کامپیوتر بودن که یه آی‌پی داشتن.

ممکنه این‌طوری پیش بیاد که شما کامپیوتر رو روشن می‌کنید و مودم یه آی‌پی بهش اختصاص می‌ده. بعد کامپیوتر رو هایبرنیت می‌کنید. وقتی کامپیوتر هایبرنیت شد از طریق یه سیستم دیگه، مثلاً یه لپتاپ، به شبکه وصل می‌شید. اینطوری مودم چون فک می‌کنه کامپیوتر دیگه با شبکه اتصال نداره، میاد آی‌پی قبلی کامپیوتر رو به لپتاپ می‌ده. بعد از اون اگه کامپیوتر رو از هایبرنیت دربیارید هنوز آی‌پی قبلیشو داره و دو تا دستگاه روی شبکه هستن که یه آی‌پی دارن!

در کل زیاد چیز مهمی نیست. همون ریستارت بکنید درست می‌شه. :D

آره سیستم به شبکه وصله , ولی تا حالا سابقه نداشته در این مورد پیغامی بده !!!

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از F@|-|!mEh :
آره سیستم به شبکه وصله , ولی تا حالا سابقه نداشته در این مورد پیغامی بده !!!
اگه تو خونتون فقط یک سیتم به مودم وصل میشه ( گوشی و کامپیوتر و تلویزیونتون به مودم کانکت نیست. ) و این پیغام رو میگیرین، شخص دیگه ای به مودم شما وصل شده. اما اگر کامپیوتر یا گوشی دیگه ای به مودم شما وصل میشه، ر.ک به توضیحات کیارش.

بعداً نوشت : یه مورد دیگه. ریستارت اون مشکل رو حل میکنه. اما اگر مشکلی با ریستارت دارین، start رو باز کنید، تایپ کنید cmd و enter بزنید. ( برای seven ) و یا start رو باز کنین، run رو بزنین و تایپ کنین cmd و enter رو بزنین. ( برای xp )

تو صفحه ای که باز شد، این دستور رو تایپ و enter کنین.
کد:
ipconfig /renew

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از کیارش :
این جوابی که میدم فقط مخصوص کیارش نیست. خوبه که همه این برنامه رو دانلود کنن و استفاده کنن، اکثر مشکلات ویندزو حل میشه با این.

لینک.

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Ehem_Ehem :
اگه تو خونتون فقط یک سیتم به مودم وصل میشه ( گوشی و کامپیوتر و تلویزیونتون به مودم کانکت نیست. ) و این پیغام رو میگیرین، شخص دیگه ای به مودم شما وصل شده. اما اگر کامپیوتر یا گوشی دیگه ای به مودم شما وصل میشه، ر.ک به توضیحات کیارش.

بعداً نوشت : یه مورد دیگه. ریستارت اون مشکل رو حل میکنه. اما اگر مشکلی با ریستارت دارین، start رو باز کنید، تایپ کنید cmd و enter بزنید. ( برای seven ) و یا start رو باز کنین، run رو بزنین و تایپ کنین cmd و enter رو بزنین. ( برای xp )

تو صفحه ای که باز شد، این دستور رو تایپ و enter کنین.
کد:
ipconfig /renew

قبل ای اینکه منو ها و آیکون ها باز شه این پیغام رو داد , بعدشم هم صفحه بالا نیومد !!!
یعنی اینکاری که گفتی رو نمیتونستم انجام بدم !

به نقل از Ehem_Ehem :
این جوابی که میدم فقط مخصوص کیارش نیست. خوبه که همه این برنامه رو دانلود کنن و استفاده کنن، اکثر مشکلات ویندزو حل میشه با این.

لینک.

چی هست؟
چیکار میکنه ؟

بعد یه چیز دیگه , جدیدا سمپادیا صفحه ها رو باز میکنم این پیغام میاد , یکی دوبار باید صفحه رو ریلود کنم تا باز شه
چرا؟

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@sampadia.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.sampadia.com Port 80

Y@S@M@N

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دیگه سمپادی نیستم
شهر
کاشان

~X( ~X( ~X(
man har chi zaban computer am ro farsi mikonam farsi neminevise

? chikaresh konam
:-?? :-?

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از Y@S@M@N :
~X( ~X( ~X(
man har chi zaban computer am ro farsi mikonam farsi neminevise

? chikaresh konam
:-?? :-?
برو به control panel ، بعد از قسمت Region and language این گزینه رو انتخاب کن: Change keyboards and other input methods. یه پنجره باز میشه تو اون Change keyboards رو بزن. باز یه پنجره دیگه باز میشه رو add کلیک کن. بعد persian رو پیدا کن، بازش کن، از تو keyboards بازم persian رو تیک بزن.

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از F@|-|!mEh :
بعد یه چیز دیگه , جدیدا سمپادیا صفحه ها رو باز میکنم این پیغام میاد , یکی دوبار باید صفحه رو ریلود کنم تا باز شه
چرا؟
مشکل از سرور سایته، همه ما این error رو داریم. باید مدیر سایت تست بگیره مشخص شه چیه. این ارور واسه وقتیه که حتی خود وب سرور هم نمیدونه چشه !

بالا