• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری

من نمیتونم ویندوز نصب کنم :-"
وختی که موقه بوت شدن اینتر میکنم میره تو ستاپ روی همون صفحه ی اولش که گردالیه میچرخه(یا صفحه ی مشابه این)گیر میکنه
با 3 تا ویندوز 7 امتحان کردم با یدونه ویندوز 8 هم امتحان کردم بعد 5 دقیقه یه عرور میده
معاون فناوریمون گف مشکل از سی دی ویدوزه ولی آخه 4 تا سی دی که خراب نیست تازه دوتاشونو قبلا روی یه پی سیه دیگه نصب کرده بودم :-"

بنده از گوگل کروم استفاده می‌کنم. بعضی وقتا نیاز هست که تو یه سایت با چند تا اکانت مختلف لاگین کنم. این‌جور مواقع با یکی از اکانتا تو حالت معمولی می‌رم و یکی رو تو incognito mode. حالا اگه بخوام با بیشتر از دو تا اکانت لاگین کنم چی‌کار باید کرد؟

به نقل از کیارش :
بنده از گوگل کروم استفاده می‌کنم. بعضی وقتا نیاز هست که تو یه سایت با چند تا اکانت مختلف لاگین کنم. این‌جور مواقع با یکی از اکانتا تو حالت معمولی می‌رم و یکی رو تو incognito mode. حالا اگه بخوام با بیشتر از دو تا اکانت لاگین کنم چی‌کار باید کرد؟
میتونی از chrome://settings قسمت Users یوزر های مختلفی بسازی و هرکدوم میشن مثل یک کروم مجزا

من از مدیر بخشl معذرت میخوام که یه پست روj. تو چند تاپیک گذاشتم...نمیدونم کجا جای درستشه..

لطفا یک نفر پله پله و در حد سطح فهم من ! بگه چگونه برنامه هایی که اپدیتش تو گوگل پلی استور هست رو اپدیت کنم.گوگل پلی استور به من اپدیت نمیده میگه این خدمات در کشور شما قابل اراءه نیست..
اگر وی پی ان بگیرم حل میشه?

به نقل از معصومه :
من از مدیر بخشl معذرت میخوام که یه پست روj. تو چند تاپیک گذاشتم...نمیدونم کجا جای درستشه..

لطفا یک نفر پله پله و در حد سطح فهم من ! بگه چگونه برنامه هایی که اپدیتش تو گوگل پلی استور هست رو اپدیت کنم.گوگل پلی استور به من اپدیت نمیده میگه این خدمات در کشور شما قابل اراءه نیست..
اگر وی پی ان بگیرم حل میشه?
خب ایران تحریمه و همونطور که گفتید خدمات نمیده به ایران، با وی پی ان حل میشه اما یه راه هست که خیلیا ازش استفاده میکنن بازاره!
بازار یه اپلکیشن ایرانیه، مث گوگل استور... http://cafebazaar.ir/
البته آپدیت ها یخورده با تاخیر توش گذاشته میشن ولی به هرحال استفادش راحتتره
-----------
بازم کسی چیز بهتری داره بگه؛ وحی منزل نیست حرفای من! ;)

به نقل از سَجاد :
خب ایران تحریمه و همونطور که گفتید خدمات نمیده به ایران، با وی پی ان حل میشه اما یه راه هست که خیلیا ازش استفاده میکنن بازاره!
بازار یه اپلکیشن ایرانیه، مث گوگل استور... http://cafebazaar.ir/
البته آپدیت ها یخورده با تاخیر توش گذاشته میشن ولی به هرحال استفادش راحتتره
-----------
بازم کسی چیز بهتری داره بگه؛ وحی منزل نیست حرفای من! ;)
دقیقا منم همیشه از بازار استفاده میکنم ولی اپدیت برنامه ای که از بازار گرفتم رو خود بازار نداره..

راستی...یه دوستم تو گوشیش ما کت. myket داشت..من هرچی سرچ میکنم فقط یه سری سایت ایرانیه.خیلی برنامه ها رو از مای کت میگرفت..

اَپ های Play-Store (از سایت Play-store.ir بگیرید) و پلازا ( Plazza.ir ) هم هستند..

نرم افزاری هس که با مودم ADSL بشه با کامپیتر زنگید؟!! :-?

به نقل از SN|O|W WH!TE :
نرم افزاری هس که با مودم ADSL بشه با کامپیتر زنگید؟!! :-?
برنامه ی وایبر برا پی سی!!!

به نقل از ایلیا :
من نمیتونم ویندوز نصب کنم :-"
وختی که موقه بوت شدن اینتر میکنم میره تو ستاپ روی همون صفحه ی اولش که گردالیه میچرخه(یا صفحه ی مشابه این)گیر میکنه
با 3 تا ویندوز 7 امتحان کردم با یدونه ویندوز 8 هم امتحان کردم بعد 5 دقیقه یه عرور میده
معاون فناوریمون گف مشکل از سی دی ویدوزه ولی آخه 4 تا سی دی که خراب نیست تازه دوتاشونو قبلا روی یه پی سیه دیگه نصب کرده بودم :-"
لطفا اینو جواب بدید بدجور گیرکردم :-"

Back
بالا