• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات

ويندوز 7 بهتر هست ولى بايد فايرفاكس براش دانلود كنم حالشو ندارم! يه برنامه كم حجمى بود واسه صفحه كليد استاندارد فارسى، يه جايى تو سمپاديا بود...لينك اونو ميدين؟! اونو بگيرم حله ديگه؟!

به نقل از fa.z :
ويندوز 7 بهتر هست ولى بايد فايرفاكس براش دانلود كنم حالشو ندارم! يه برنامه كم حجمى بود واسه صفحه كليد استاندارد فارسى، يه جايى تو سمپاديا بود...لينك اونو ميدين؟! اونو بگيرم حله ديگه؟!
این تاپیک بود ;D ، البته فایلی که دادن جای کلیداش با کیبرد پیش فرض ویندوز فرق میکنه و به قول خودشون "استاندارد" هست ، پیشنهاد من اینه که بر طبق حروف فارسی روی خود کیبرد کامپیوترتون ، توی ویندوز هم حرف ها رو با اون نرم افزاری که تو پست بالا دادم مرتب کنین ;)

هیچ راهی وجود داره آیا که تو مسنجر 10، وقتی کسی پی ام میده اون گوشه پایین سمت راست نشون نده؟ :-s

دقیق متوجه منظورت نشدم ولی فکر کنم توی perfences یاهومسنجر توی قسمت alerts بگردی پیداش میکنی. چندحالت مختلف اونجا هست روی مورد مربوط کلیک کن و پایینش تنظیماتش رو تغییر بده.

رفتم اون قسمت ولی تنظیمات نشون ندادن پی ام بصورت یه باکس در سمت راست صفحه رو پیدا نکردم :-<

برا آنلاین شدن و آفلاین شدن کانتکتا بود ولی واسه پی ام ها نبود :-<

بچه ها این امکان ویندوز که اگه ماوس خراب بود میتونستی ازش استفاده کنی کجاس یادم رفته
با استفاده از این کلیدای ماشن حسابیش (عددا) میتونستی نشاونگر ماوسو جابه جا کنی

پ.ن :پیداش کردم :>

به نقل از fireball II :
بچه ها این امکان ویندوز که اگه ماوس خراب بود میتونستی ازش استفاده کنی کجاس یادم رفته
با استفاده از این کلیدای ماشن حسابیش (عددا) میتونستی نشاونگر ماوسو جابه جا کنی

پ.ن :پیداش کردم :>

میشه بگی چطوری ما هم یاد بگیریم؟؟

ویرایش : اگه لحن مسخره کردن داشتم حداقل یه اسمایلی چیزی میزاشتم :دی

به نقل از شـــتـــک ! :
میشه بگی چطوری ما هم یاد بگیریم؟؟
الان مسخره میکنی ایا یا جدی توضیح بدم ؟؟ :-L
;D

به نقل از fireball II :
الان مسخره میکنی ایا یا جدی توضیح بدم ؟؟ :-L
;D
خب بگین دیگه این تاپیک واسه اینه که اگه کسی سوالی داره بقیه ام یه چیزی یاد بگیرن ;D

الان چطوریه خب؟

توی ویستا و 7
Control Panel\All Control Panel Items\Ease of Access Center\Make the mouse easier to use
بعد Turn on mouse keys رو تیک بزنید
میتونید از num pad بجای موس استفاده کنید

Back
بالا